Dodaj do ulubionych

Pałąk Tiny Love

IP: *.* 15.06.02, 14:37
Dziewczyny, zastanawiam się nad kupnem pałąka na łóżeczko firmy Tiny Love. Czy któraś z Was go używała? Jak się sprawował? Dodam że mam 2 miesięcznego synka, i czy to nie za wcześnie na taką zabawką (ale wydaje mi się że chyba nie)? Bardzo proszę o opinię.Z góry dzięki Ola
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia_M Re: Pałąk Tiny Love IP: *.* 15.06.02, 14:39
      Piola please.... jest forum zakupy na takie postysmile))))))))przenoszę tam twoje pytaniesmileadminka
    • Gość: annika Re: Pałąk Tiny Love IP: *.* 15.06.02, 19:12
      Nie za wcześnie broń Boże. To jest świetne. Załuję że nie kupiłam tego kiedyś starszemu synkowi.Moja córeczka ma dopiero miesiąc, a właśnie dzisiaj coś takiego dostała i wodzi oczami zachwycona. Ale nie Tiny Love, tylko polska podróbka o połowe tańsza. Niestety nie pamietam firmy.
    • Gość: kot Re: Pałąk Tiny Love IP: *.* 15.06.02, 20:25
      Mam właśnie taki pałąk i jestem zachwycona, a raczej mój Adaś. Pałąk kupiliśmy jak Adaś miał jakieś 2 lub 3 miesiące i była to pierwsza zabawka, którą chciał się bawić i zajmowała go nawet na pół godziny lub więcej. Adaś ma w tej chwili prawie 10 miesięcy i nadal się nim bawi. Nie wiem jednak o którym pałąku piszesz, bo ta firma robi różne. My mamy taki ze szczypczykami na końcach. Dzięki nim można zabawkę przyczepić do leżaczka lub fotelika samochodowego. Na takim czymś mi właśnie zależało, bo wszystkie grzechotki po 2 minutach lądowały na ziemi, a pałak jest przyczepiony i można się nim bawić do woli, jak się znudzi to nie poleci w kąt pokoju. Pałąk o którym pisze ma zawieszone trzy zabawki samolocik który na w środku grzechotkę, balon który ma pozytywkę i coś na krztałat kwiatka z lusterkiem. Kupiłam go w Smyku wtedy kosztował 65,- a teraz ok 100,- ale i za tą cenę bym kupiła. Naprawdę naprawdę polecam.Monika
    • Gość: Aluc Re: Pałąk Tiny Love IP: *.* 16.06.02, 13:11
      Kupiłam Maksiowi taki pałąk na fotelik samochodowy miesiąc temu, jak miał 2,5 miesiąca, zawiesiłam żabę i znacznie zmniejszyła się częstotliwość płaczu w samochodzie :D, Maksio w podróży guga do żaby albo gryzie ją w łapy :D teraz pani żaba wisi także nad wózkiem i w czasie spacerów zajmuje Maksia na jakiś kwadrans, co dla mnie jest równoznaczne niemal z wiecznością :lol: w tym samym czasie kupiłam również matę Tiny Love z pałąkami, na których można zawiesić zabawki, i lusterkiem i Maksio zaczął bardzo intensywnie rozwijać się ruchowo - łapał zabawki, pakował sobie do buzi, odwracał się do lusterka, uderzał w grzechoczące łapki etc :D świetna zabawa dla niego, a dla mnie cenne minuty, kiedy bez wyrzutów sumienia mogę zrobić siku, zjeść kanapkę, a nawet :lol: co za rozkosz :lol: przeczytać gazetę :lol: warto, choć drogo (mata koło 200 zł)
    • Gość: martusek Re: Pałąk Tiny Love IP: *.* 16.06.02, 21:10
      Ja też polecam! Kajko bardzo szybko nauczył się chwytać, gadał do pałąka jak najęty, robił wielkie oczy i śmieszne miny. Jest na nim informacja, że od sześciu miesięcy, ale Kaj miał trzy i był wnibowzięty! :)Marti
    • Gość: Ika Re: Pałąk Tiny Love IP: *.* 18.06.02, 21:55
      Też chciałabym kupić Oskarowi ten pałąk, bo Tiny Love to świetne zabawki. Mamy matę i Oskarek świetnie się na niej bawi! A zabawki z maty to jego ukochane, innymi się prawie nie bawi :) Zawsze na spacer ida z nami: grający konik morski i biedronka piszcząca z szeleszczącymi skrzydłami.MArzy mi się pałąk na łóżeczko i fotelik samochodowy, no ale to trochę kosztuje... Jednak warto :)Acha, Oskarek miał miesiąc, kiedy szarpnęłam się na matę :) Ale na naszej było napisane że jest od zera??? Na pałąku też widziałam oznaczenie "0+" :)
      • Gość: Wioletta Re: Pałąk Tiny Love IP: *.* 21.06.02, 15:42
        Pani psycholog z Centrum Zdrowia Dziecka, która testuje zabawki bardzo poleca Tiny Love, szczególnie karuzelkę nad łóżeczko z melodiami Mozarta, Chopina, itp.
        • Gość: Aluc Re: Pałąk Tiny Love IP: *.* 22.06.02, 11:10
          Mozarta, Chopina i innych Bachów to ja jednak wolę z płyty, po w tych pozytywkach strasznie tandetnie to brzmiKiedyś przeczytałam, że dzieciom trzeba puszczać tylko dobre wykonania, właśnie dlatego, że jeszcze nie rozróżniają dobrego od gorszegopozdro
          • Gość: Magdzi Re: Pałąk Tiny Love IP: *.* 22.06.02, 21:37
            Nie we wszystkich brzmi tak tandetnie. Bardzo podobają mi się pozytywki Fehn (do kupienia przeważnie w tych samych sklepach, co Tiny Love, bo mają tego samego importera). Polecam wypróbowanie :). A na każdym pudełu jest małą naklejka z informacją, jaki utwór pozytywka gra. Szkoda tylko, że trudno je znaleźć w sklepach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka