Dodaj do ulubionych

jakie nosidełko?

IP: *.* 19.07.02, 20:34
Jestem mamą trójki chłopaków i przerabiałam ten temat wielokrotnie.Dopiero przy trzecim trafiłam na naprawdę wygodne. Jest to nosidełko firmy Bebe confort - Contakt. Do wagi 8 kg (potem dziecko i tak nie chce już siedziec w takim nosidle i jest trochę ciężkie). Osobno zakładasz szelki, a potem dopinasz "tobołek" z dzieciątkiem. Dlatego samodzielnie, bez zbędnej gimnastyki możesz sobie poradzić z zakładaniem. Jeśli chcesz mam swoje do sprzedania w stanie idealnym.Cena 100 zł, nowe kosztuje 200. Możesz je obejrzeć w ofercie Bebe Confort. Jestem z Poznania. Mój tel. 061/86 87 497
Obserwuj wątek
    • Gość: MagdaK30 Re: jakie nosidełko? IP: *.* 20.07.02, 13:48
      Dzięki za radę!!! Właśnie jestem w trakcie poszukiwań nosidełka. Mogłabyś napisać czy w tym Twoim można nosić dziecko przodem i tyłem i od jakiego wieku? Nosiłaś w nim dzieci też w chłodniejsze dni? Zastanawiam sie czy w ogóle kupować bo mimo że bardzo mi się przyda teraz, to przecież za jakiś miesiąc może być już zimno. Dzięki! Magda
      • Gość: izalas Re: jakie nosidełko? IP: *.* 20.07.02, 15:05
        Cześć!W tym moim można nosić maleństwo przodem lub tyłem. Myślę, że wystarcza do wieku około 8 miesięcy. Ubranie nie stanowi problemu. Objętość "tobołka" jest regulowana pasami i klamerkami. Jeśli jest bardzo zimno, to szelki zapinasz pod kurtką i dzieciątko dodatkowo otulasz swoją kurtką. Iza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka