Dodaj do ulubionych

Peg Perego Pliko matic

IP: *.* 25.07.02, 10:48
Witam was mamusieChcialabym uslyszec wasze opinie na temat wozka (parasolki)Peg Perego model pliko matic, jezeli takowy ktoras z mamus posiada.Dziekuje za odpowiedzismilePozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: NataliaM Re: Peg Perego Pliko matic IP: *.* 30.07.02, 12:00
      Witaj,ja kupilam Plico Completo,ma oslone przeciwdeszczowa i zimowa oslone na nozki.JAko wozeczek przewozowy jest super,ma dobra amortyzacje,mozna zrobic skretne kola,ma pojemny koszyk,oparcie rozklada sie prawie na plasko.Ma tez takie podstawki na ktorych moze stanac drugie dziecko.Kiedy go zlozysz ma raczke do niesienia albo mozna go ciagnac.Z minusow-tapicerka troche sie mechli.Trzeba sie troche nauczyc,zeby podjechac na kraweznik(ale to moze moja opinia,bo moj poprzedni wozek bierze wszystkie przeszkody z rozpedu i bez problemu).Pozdrawiam<Natalia
    • Gość: adrian Re: Peg Perego Pliko matic IP: *.* 30.07.02, 21:16
      Caeść.Jak dla mnie plico matic jest super. Uzywam go ponad pół roku, i jestem bardzo zadowolona. Na wyposażeniu jest okrycie na nogi, folia przeciwdeszczowa, wygodne pasy dla dziecka. Jest stabilny i wygodny w prowadzeniu. Pozdrawiam Magda
    • Gość: AnetaByra2 Re: Peg Perego Pliko matic IP: *.* 06.08.02, 22:20
      Gorąco polecam!Poprzednio miałam Baby Welt, ale ten jest super!No i jest to wózek nie do zdarcia!Wiem, ponieważ w wózku mojej koleżanki przejeździła 3 dzieci i gdyby nie fatalny stan tapicerki to i moje dziecko też by nim jeździło.Cóż po 6 latach jeżdzenia... kto by to wytrzymał!Aneta
    • Gość: AsiaW-punkt Re: Peg Perego Pliko matic IP: *.* 09.08.02, 18:18
      Dzienkuje za odpowiedzi.Mam jeszcze jedno pytanie czy ten wozek nadaje sie dla 12 miesiecznego bobasa, w sklepie zapewniali ze tak, ale po dokladniejszych ogledzinach stwierdzilam ze jest troche waski a tu zima zapasem i jak mala ubiore w kurtke to moze jej byc troche ciasno. Poza tym wyglada i spisuje sie super, pasuje do auta i zmiesci sie cos jeszcze, tylko ta waskosc troche mie odstraszasmile.
    • Gość: agneli Re: Peg Perego Pliko matic IP: *.* 11.08.02, 00:29
      Szerszy jest Chicco Treining.
      • Gość: Madzia2002 Re: Peg Perego Pliko matic IP: *.* 13.08.02, 09:52
        on wcale nie jest taki waskismile moj 13 mies.maluch spokojnie wnim jezdzi...a nie jest malutki i chudziutki tylko juz kawal faceta....:-) a wozek jest super....tylko jedno mam zastrzezenie co do koszyka....cięzkich rzeczy tam nie włozysz bo może się urwać....albo ja takie mam wrazenie, bo wczesniej mialam inny wozek....pozdrawiam Magda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka