linearka 04.12.06, 09:29 Gdzie mogę takiego kupić??? Chodzi mi o takiego z czasów naszego dzieciństwa. Prawdziwy z grzywą Napiszcie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexsc Re: Koń na biegunach - ale drewniany!!!!!!!!!! 04.12.06, 09:39 ma byc cały z drewwna?> czy tylko bieguny drewniane? w smyku widziałam koniki na biegunach , firma Pallas w Gostyniu piekne robi Odpowiedz Link Zgłoś
lidka263 Re: Koń na biegunach - ale drewniany!!!!!!!!!! 04.12.06, 09:46 Drewniane zabawki można kupić w sklepach Bajo. Wiem tylko o jedny jest w Krakowie na ul Grodzkiej. Zajrzyj na www.bajo.com.pl może znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
olawka Re: Koń na biegunach - ale drewniany!!!!!!!!!! 04.12.06, 10:19 Ja kupiłam pięknego w sklepie internetowym firmy pallas sprawdź na www.pallas.bt.pl mój jest włochaty i mniejszy - idealny dla malucha, ale jest przeogromny wybór koni polecam Odpowiedz Link Zgłoś
linearka Re: Koń na biegunach - ale drewniany!!!!!!!!!! 04.12.06, 11:39 Dzięki Wam bardzo! Pallas jest super tylko sklep internetowy nie chce mi się otworzyć!!!!! buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: zadzwoń tam! 04.12.06, 17:58 www.gepetto.pl/ my u nich kupiliśmy drewniana krowę - bo to się synkowi podobało...taka krowa w "swiecie dziecka" kosztował 290 zł - my bezpośrednio kupiliśmy o wiele taniej - drugi maluch juz sie cieszy bujaniem, a krowa wygląda idealnie (drewno bukowe, świetny lakier, super staranne wykonanie) FIRMA POLSKA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: zadzwoń tam! 04.12.06, 18:04 ZNALAZłAM JESZCZE TO: www.norpal.pl/sklep/index.php?d=szukaj&producent=30&sort=1&metoda=1&pg=1 nie wim czy znasz sklepowe ceny, bpo sa o wiele wyższe własnie synkowi wypatrzyłam hulajnogę Odpowiedz Link Zgłoś
ixi22 Re: zadzwoń tam! 04.12.06, 20:18 Ja widziałam w IKEi drewnianego łosia za ok 100 zł Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Pallas polecam 04.12.06, 20:41 tez kupilam dziecku na gwiazdkę konika w pallas, cena super (porównując do tych samych w smyku)przesyłka ekspres, miła pani doradzi odpowiedniego konika do wieku dziecka. ja kupiłam TP-6L, sliczny Odpowiedz Link Zgłoś