Dodaj do ulubionych

Rowerek plastikowy dla malucha

IP: *.* 01.09.02, 11:32
widziałam taki na ulicy fisher price podobno nie do kupienia w Polsce. Moze jednak ktoś gdzieś widział. Może być używany oczywiście.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiorek Re: Rowerek plastikowy dla malucha IP: *.* 02.09.02, 09:08
      Hej,nie wiem ile twój maluszek ma, ale mam swietną hurtownie, gdzie jest bardzo duzy wybór włoskich rowerków firmy Smoby. Napisz na priva to podam Ci namiarypozdrawiam
    • Gość: olaz Re: Rowerek plastikowy dla malucha IP: *.* 02.09.02, 12:58
      Nie polecam plastikowych rowerków!Sama popełniłam ten błąd. Moja córeczka na jakiś czas zniechęciła się przez to do rowerków. Nie wiem może ten mój był felerny ale później oglądałam różne plastikowe rowerki i były niestabilne i trudno się na nich pedałowało. Jeżeli chcesz coś kupić dla maluszka to polecam te z metalowymi ramami ale już dla 2,5 latka można kupić zwykły na dwóch kółkach z bocznymi kółeczkami, dłużej posłuży i łatwiej na nim jeździć. Tylko żeby nie miał hamulca ręcznego na przednie koło bo to bardzo niebezpieczne dla malucha, może przelecieć przez kierownicę przy hamowaniu z górki.Życzę udanych zakupów OlaPS. Acha a czy nie lepiej poczekać z zakupem do wiosny ? W zimie raczej nie jeździ się na rowerkach a do wiosny maluch podrośnie.
      • Gość: mika Re: Rowerek plastikowy dla malucha IP: *.* 02.09.02, 21:13
        wiem, wiemto troche za późno na kupno rowerka, ale po osiedlu jeździ takie cudo, za którym moja mała (1,6)z piskiem się ugania. Niech pojeździ z miesiąc później wywiezie się do dziadków, gdzie metraże są większe.Wygląda dosyć stabilnie i porządnie, ale w Polsce nie do zdobycia.
    • Gość: Marzena69 Re: Rowerek plastikowy dla malucha IP: *.* 13.09.02, 21:35
      Najwazniejsze dla trzykolka to pedala ulozone w miejscu jak w duzych rowerkach.Nigdy przy przednich kolkach.Na takim dziecko nigdy nie nauczy sie pedalowac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka