Dodaj do ulubionych

Do posiadaczek Peg Perego Atlantico...

IP: *.* 10.09.02, 12:12
Mam kilka pytańsmile1)Czy ten wózek będzie dobry dla duuużego 2-latka?2)Ile on waży?3)Jak sie ten wózek składa - w parasolkę, czy "na pół"?4)Czy ten model również posiada taką półeczkę do stania dla drugiego dziecka?4)Na jaki kolor się zdecydowałyście?5)I generalnie jak sie tym wózkiem jeździ, czy da się go szybko złożyć, czy bez problemu wchodzi do autobusu, bo ponoć jest dość szeroki...?Z góry ślicznie dziękujęwink
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania1 Re: Do posiadaczek Peg Perego Atlantico... IP: *.* 11.09.02, 21:19
      Kupiłam niedawno ten wózek i oto moje refleksje:- jest to jeden z większych wózków ,tzn. posiadający najszersze siedzisko jakie widziałam ( i dlatego sie na niego zdecydowałam)- nie mam problemu z wjeżdzaniem po schodkach ( ale autobusu nie próbowałam), wózek jest duży więc pokonuje kilka schodków naraz- jest lekki - 8,9 kg i dodatkowo dzięki skretnym kółkom dobrze się prowadzi- ma szeroki podnóżek dla starszego dziecka ( ale nie wiem czy może n nim stanąc drugie dziecko)- składa się na półGeneralnie jestem z niego zadowolona, dla mnie byłby idealny, gdyby miał pompowane kółka. Na forum jets też wątek o Peg Perego Pliko Matic - użytkowniczki bardzo go polecały, jest to wózek-parasolka . Wózki można zobaczyć na www.baby.com.plPozdrawiam Ania
    • Gość: altro1 Re: Do posiadaczek Peg Perego Atlantico... IP: *.* 11.09.02, 23:57
      Moim zdaniem jest trochę za duży po złożeniu do autobusu, choć przyznam, że nie próbowałam :hap: , plico ma zbliżone wymiarami siedzisko i składa sie w parasolkę, polecam :crazy: .aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka