Dodaj do ulubionych

sklepy internetowe

IP: *.* 13.10.02, 19:12
Czy zna ktoś adresy sklepów internetowych z butami i ubrankami dla dzieci.Proszę o pomoc.Dorota
Obserwuj wątek
    • Gość: heldom Re: A jaki jest adres SMYKA? IP: *.* 13.10.02, 20:38
      A może ktoś poda mi aktualny adres sklepu internetowego SMYKA? Myślałam, że to www.smyk.pl albo .com, ale niestety nie.Pozdrawiam, Dominika
      • Gość: żabka Re: A jaki jest adres SMYKA? IP: *.* 13.10.02, 21:34
        Cześć,Z tego co wiem smyk już nie posiada strony internetowej , a jeśli chodzi o sklepy z butami to na pewno jest taka www.bartek.com.pl i www.memo.com.pl . Wejdz w www.infoseek.pl tam znajdziesz więcej.PozdrawiamEwa
    • Gość: zeta Re: sklepy internetowe IP: *.* 14.10.02, 07:43
      Polecam srone www.dres.pl .Dobre gatunkowo i niedrogie bluzy dresy i bluzeczki .Renata
      • Gość: mada_w Re: sklepy internetowe - do zety IP: *.* 14.10.02, 16:18
        zetamam pytanie czy robiłas już w tym sklepie zakupy? jeśli tak to jesteś zadowolona, będę wdzięczna za jakieś infopozdrawiam,Magda mama Mikołajka
        • Gość: zeta Re: sklepy internetowe - do mady_w IP: *.* 15.10.02, 07:14
          Robiłam , robiłam . Jestem bardzo zadowolona . Zamówiłam bluzeczki welurowe , dresik i zestaw niespodzianka za 49 zł . W zestawie tym podajesz tylko rozmiar dziecka i płeć a oni sami wybierają ci towar . W ramach tego zestawu przysłali mi dresik , bluzeczkę z krótkim rękawkiem, bluzeczkę z długim rękawkiem i bluzkę welurową .Super Dosyć szybko realizują zamówienia .Moje przysłali w ciągu tygodnia .Pozdrawiam Renata
    • Gość: mada_w Re: sklepy internetowe IP: *.* 14.10.02, 16:10
      jeszcze masz - www.endo.plpozdrawiam,Magda mama Mikołajka
      • Gość: IwonaC. Re: sklepy internetowe - czy Wójcik ma stronę ? IP: *.* 14.10.02, 17:13
        No właśnie, bardzo lubię ubranka firmy Wójcik. Czy można gdzieś zamówić ich produkty przez internet ???
        • Gość: żabka Re: sklepy internetowe - czy Wójcik ma stronę ? IP: *.* 14.10.02, 22:50
          Cześć,Może założymy fan klub Wójcikawink?Ma stronę www.wojcik.com.pl (lub bez pl)W internecie nie można zamawiać , ale mają sieć sklepów firmowych , to zależy gdzie mieszkasz? Niestety w Warszawie mają tylko jeden sklep ale widziałam w innych tylko o ile droższe ,fiu fiu .Ja właśnie kupiłam kombinezon dla małej jest odjazdowy i do niego czapkę ,w ogóle całą kolekcje maja super.POzdrawiamEwa
          • Gość: marudzik Re: sklepy internetowe - gdzie sklep Wójcika w W-wie? IP: *.* 15.10.02, 08:05
            Gdzie w W-wie jest sklep firmowy Wójcika?
            • Gość: kasiorek Re: sklepy internetowe - gdzie sklep Wójcika w W-wie? IP: *.* 15.10.02, 10:45
              Hej,na bazarku Al.Lotników tym koło MC Donalda kiedys te panie miały, na Targówku też mozna kupić. Z tego co wiem nie maja sklepu firmowego, w duzych centrach też są nie spotykani, raczej na bazarkach i w małych sklepikach. JA kiedyś dzwoniłam do firmy i badzo uprzejma Pani podała mi listę sklepów w Warszawie. Muszę przyznać ,ze była ogromna i obejmowała chyba wszystkie dzielnice. Niestety nie mam jej przy sobie, a szczerze nie wiem czy jeszcze ja znajdę. Jak zaczekacie do jutra to przekopie moje domowe skrytki. A jak nie to próbujcie dzwonić do nich bezpośredniopozdrawiamPSTeż kupiłam kombinezon i uważam że jest super. Moge polecić. A cenowo jeszcze przystepny.
              • Gość: JustynaCz. Re: sklepy internetowe - gdzie sklep Wójcika w W-wie? IP: *.* 15.10.02, 20:08
                Mam pytanie a"propos ceny :Czy za kombinezon rozm 86(granatowy z misiem ) 139 zł to za dużo czy tyle one kosztują-cena z bazaru na Banacha.Pozdrawiam J@K
                • Gość: Madzia2002 Re: sklepy internetowe - gdzie sklep Wójcika w W-wie? IP: *.* 16.10.02, 07:24
                  w smyku bardzo grube kombinezoniki/ naprawde fajne / sa w cenie 129 zł, a np. firmy Qadro...cos tam nie pamietam juz sa za 150 zł a na bródnie na kondratowicza przy bazarku te same kombinezony sa po 130 zł i też są kombinezony Wójcika tez koło 130 zł
            • Gość: żabka Re: sklep Wojcika- IP: *.* 15.10.02, 13:00
              Cześć,Sklep Wojcika jest na ul. Borzymowskiego 4 . Jestto ich największy kontrahent w Warszawie (mają tam największy wybór).Na bazarku niedaleko mnie Pani ma też Wojcika ale ma drożej niż w sklepie . PozdrawiamEWa
              • Gość: IwonaC. Re: sklep Wojcika- IP: *.* 15.10.02, 16:29
                Ja też mam na bazarku (w Piasecznie) dwa sklepy z ich odzieżą, ale myślałam że można zamówić u producenta ... Ceny są różne, ale czasem warto ulec pokusie, bo dzieciaczki wyglądają ślicznie w ich ubrankach :benetton: .
              • Gość: Monika_D Re: sklep Wojcika- IP: *.* 16.10.02, 14:04
                Chyba ta ulica inaczej się nazywa bo nie ma takiej Borzymowskiego, na targówku jest Bożymowska. Może o tą chodzi?A mam pytanie gdzie na bazarku W Al.Lotników jest odzież Wójcika?pozdrawiamMonika
                • Gość: yoko Re: sklep Wojcika- IP: *.* 16.10.02, 18:39
                  Na ulicy Borzymowskiej na Targówku nie prowadzą niestey sprzedaży detalicznej, byłam tam dzisiaj. Pani która tam siedziała podała mi adres własnie na Kondratowicza 4.Pozdrawiam Agnieszka mama Cezarka.
                  • Gość: kasiorek Re: sklep Wojcika- IP: *.* 17.10.02, 09:49
                    Emamy,bardzo mi przykro, ale nie znalazłam kartki z adresami sklepów w Warszawie, w których mozna kupić Wójcika.pozdrawiam
                    • Gość: mono Re: sklep Wojcika- IP: *.* 17.10.02, 11:38
                      Ostatnio widziałam ładny kombinezon zimowy Wójcika. Wydawał mi się jednak bardzo sztywny? A czy wasze kombinezony, ktore udało Wam się kupić są mięciutkie? Mam na myśli kombinezony dla 18 miesiecznej dziewczynki.
                      • Gość: dyziak Re: sklep Wojcika- IP: *.* 17.10.02, 17:47
                        Czy ów Wójcik ma ciuszki dla zupełnych maluszków (teraz jeszcze w brzuszku)smile
    • Gość: Ewusiek Re: sklepy internetowe- do zety ( i nie tylko) IP: *.* 23.10.02, 18:27
      a czy ubranka (dres.pl) trzymają rozmiar tzn. czy np. 92 jest naprawdę rozmiarem 92? to samo pytanie dotyczy ubrań wójcika. Czy mógłby mnie ktoś uśwadomić. Jeśli zechcę zamówić internetem, to chciałabym się upewnić co do rozmiaru.Ewa
      • Gość: zeta Re: sklepy internetowe- do Ewusiek IP: *.* 24.10.02, 07:36
        Odnośnie strony dres.plMyśle że trzymają rozmiar . Problem miałam tylko z bluzeczką ( trzy kolorowe pasy zielono-czerono-granatowa z aplikacją)za 13 zł trochę zbiegła się w praniu . Ja kupowałam ubranka dla chłopca w rozmiarach 80 i 86 . Jeżeli cie takie interesują to mogę wymierzyć zakupione tam rzeczy .Renata
        • Gość: anyaa Re: sklepy internetowe- do Ewusiek IP: *.* 24.10.02, 11:14
          Ja też polecam dres.pl. Tani i fajne ciuszki, z tym, że takie bardziej "robocze". Wg mnie ubranka są troszkę zawyżone rozmiarowo, no i mieliśmy problem z przepchnieciem glówki przez szyjki niektorych bluzek. Ale to już taka cecha urody mojego Misia - glowę ma nie od paradysmilePozdrawiam i jak najbardziej polecam,Ania
          • Gość: IwonaC. Re: sklepy internetowe- do Ewusiek IP: *.* 24.10.02, 15:59
            "Wójcik" idealnie trzyma rozmiar. Juleńka ma 108 cm wzrostu, a ubranka spokojnie kupujemy na 110 cm (tak ostatnio było z kurteczką) i jeszcze są na wyrost. Pozdrawiam i polecam tą firmę,Iwonka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka