Dodaj do ulubionych

Prezenty Świąteczne

IP: *.* 16.11.02, 23:36
Jesteście tak super że postanowiłam podzielić się z wami moim kolejnym dylematem.Otóż ja niczego nie lubię zostawiać na ostatnią chwilę i już myślę o Gwiazdce...Mój Buba będzie miał wtedy hmmm prawie 11 miesięcy.Teraz tak naprawdę żadną zabawką aż tak bardzo się nie interesuję.Bardziej intersuje go otoczenie i Ja w sensie : gdzie by tu jeszcze można pociągnąć albo włożyć paluszek, no i lubi słuchać.Chciałabym na Święta kupić mu coś naprawdę fajnego albo kilka rzeczy ale które nie będą stały w kącie.Przeglądałam już katalogi z zabawkami ale sama nie wiem.Czytałam wasze posty - najbardziej spodobał mi się pomysł jeżdzidełka ale to wydaje mi się dopiero tak 1,5 - 2 lata,Prawda?Czy ktoś ma może Magiczny Las-Chicco,zainteresowała mnie nim koleżanka ale czy to w ogólne interesuje maluchy?Proszę ja naprawdę nie wiem co nie byłoby wyrzuceniem pieniędzy w błoto...Mogę sobie pozwolić na jedną drogą rzecz albo kilka tańszych.Z góry dziękuje za rady, Nujka
Obserwuj wątek
    • Gość: spoko Re: Prezenty Świąteczne IP: *.* 17.11.02, 19:39
      My mamy wprawdzie farme a nie Magiczny Las, ale moja coreczka (12 miesieczna) nie jest ta zabawka wogole zainteresowna. Na szczescie nie kupowalam farmy (pozyczylam od rodzinki), bo wydalabym nie potrzebnie pieniadze.Za to moge polecic jezdzidelko i stolik z zabawkami.PozdrawiamAnka
    • Gość: zeta Re: Prezenty Świąteczne IP: *.* 18.11.02, 08:49
      Mój synek w święta będzie w podobnym wieku, 23.12.2002 skończy 11 miesięcy , też zastanawiałam się na prezentami i ja biorę pod uwagę następujące 1.namiot z 50 piłeczkami2.Interaktywnego żółwia Tiny Love ( w grudniu będzie w promocyjnej cenie )3.Klocki 36 elementowe Chicco ( takie duże)Jeżeli chodzi o samochodzik jeździdełko to mamy go od dawna .Kuba uwielbia w nim siedzieć i się bawić ( zaczął w wieku około 6 miesięcy) , a ostanio odstawiliśmy płozy i jeżdzimy z nim po całym mieszkaniu.Jak do tej pory to najbardziej trafiona zabawka .Polecam !!!!Renata
    • Gość: abdzimek Re: Prezenty Świąteczne IP: *.* 18.11.02, 13:24
      Nujka, jeśli pozwolisz mam 2 pytanka do Spoko i do Zety:Spoko czy mogłabyś mi napisać co to za stolik z zabawkami?Zeta a czy Ty mogłabyś napisać o tym namiocie z 50 piłeczkami?Jakich te rzeczy są firm ile kosztują i gdzie je można kupić?Bardzo mnie to interesuje, gdyż ja też się rozgladam za jakąś rzeczą dla mojej dzidzi, ma właśnie 13 miesięcy.Za informacje z góry dziękuję.Ja się jeszcze zastanawiam nad kupnem takiej duzej lalki wielkość ok. 80-90 cm (nie wiem dokladnie ile ona ma) która jak się prowadzi za ręce to chodzi.Tylko nie wiem czy to nie za wcześnie na taką lalę? Czy jest sens już taką kupować?Lub może kupię troszkę mniejszą lalkę ok. 50 cm która wydaje jakieś dźwięki np. płacze i do niej dokupię kołyskę.Zastanawiam się też nad jeździdełkiem,lub jakiś niski zwierzak na biegunach,pytałam już o to w sklepie,był taki super pies na biegunach,a jak z niego dziecko wyrośnie odpina się bieguny i zostaje super byczasta maskotka.Ach, jest tego wszystkiego teraz w sklepach ,tylko mieć tyle pieniędzy.....Pozdrawiam mama Julki.
      • Gość: spoko Re: Prezenty Świąteczne IP: *.* 18.11.02, 19:25
        Stolik jest firmy Fisher Price i zawiera 12 klacków, które można układać na specjalnych podstawkach albo wrzucać do dziurki. Oprócz tego na blecie znajdują się elemanty do przesuwania, kręcenia, obracania. Kosztuje około 160 zł. Stoliki tego typu ma w swojej ofercie Chicco, są dużo droższe ( chyba około 300 zł ) ale i fajniesze...
      • Gość: zeta Re: Prezenty Świąteczne IP: *.* 19.11.02, 09:20
        Jeżeli chodzi o namiot z piłeczkami to ja taki widziałam w Płońsku . W ciągu najbliższych dwóch tygodni się tam wybieram . Namiot + 50 piłeczek kosztował około 80 zł .Jak tylko go kupię mam nadzieje że jeszcze będą ,to mogę do ciebie napisać oczywiście jeżeli jesteś zainteresowana .Syłszałam też że takie namioty czy też baseny można dostać w Ikei ale chyba są dużo droższe.Renata
    • Gość: w Re: Prezenty Świąteczne IP: *.* 20.11.02, 21:44
      Ja mam dwoch synow juz nieco starszych, ale jak byli w wieku Twojego (tzn. mieli ok. roku) to lubieli bawic sie tymi samymi zabawkami.Jezdzidelko jest swietnym pomyslem juz dla takiego malucha.Kubeczki ktore wklada sie jeden w drugi lub buduje wierze.Klocki, ale nie wyrzucaj pudelka, bo najwieksza frajda w tym wieku to wkladac i wyciagac klocki z pudelka. Na ukladanie przyjdzie czas pozniej.Maskotka, ktora spiewa, gra, rozmawia itd.Autobus z pasazerami, ktorych mozna wyjmowac.I chyba w tym wieku to najbardziej interesujace jest to wkladanie i wyjmowanie, ale zadne skomplikowane ksztalty.:hello:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka