Dodaj do ulubionych

Jakie body???

IP: *.* 28.11.02, 14:48
Czesc dziewczyny, jakich firm body kupujecie i mozecie polecic? ja kupilam np. w mothercare dwie paczki po trzy body z dlugim rekawkiem na 0-3 m-ce i te z jednej paczki dawno za male a te z drugiej jeszcze za wielkie w dodatku juz rozciagniete. kupilam tez ostatnio polskiej firmy sofja (nie wiem czy tak sie to pisze) takie cieplejsze na 68 (synek tyle jeszcze nie ma) i sa za male, chyba nie biora pod uwage pieluchysad potem kupilam takie same tylko ze na 74 i sa na teraz i juz prawie za male. juz sama nie wiem gdzie i co kupowac. poradzcie. p.s. o co chodzi z tym mothercare, body rozne, kupilam tez dwie paczki pajacow. te kolorowe wyplowialy, zmechacily sie i porozciagaly, a biale maja nogawki roznej dlugosci.
Obserwuj wątek
    • Gość: TatiMati Re: Jakie body??? IP: *.* 28.11.02, 21:50
      Witam!Polecam firmę FIXONI, nie wiem z jakiego to kraju firma, ale na pewno "zachodnia". Body tej firny są wykonane z bardzo dobrego materiału- nie wyciąga się, nie mechaci itp. Rozmiarówka raczej zaniżona- więc kup większe! Mają także super piżamki,śpioszki (proste zapinanie-zamek błyskawiczny!)- też używałam i bardzo polecam!
      • Gość: kasiorek Re: Jakie body??? IP: *.* 29.11.02, 13:11
        Hej,teżsię chetnie dowiem gdzie można je kupić?
    • Gość: TatiMati Re: Jakie body??? IP: *.* 28.11.02, 21:50
      Witam!Polecam firmę FIXONI, nie wiem z jakiego to kraju firma, ale na pewno "zachodnia". Body tej firny są wykonane z bardzo dobrego materiału- nie wyciąga się, nie mechaci itp. Rozmiarówka raczej zaniżona- więc kup większe! Mają także super piżamki,śpioszki (proste zapinanie-zamek błyskawiczny!)- też używałam i bardzo polecam!
    • Gość: ali Re: Jakie body??? IP: *.* 29.11.02, 09:32
      a gdzie w wawie mozna kupic ubranka tej firmy??????
      • Gość: polanka Re: Jakie body??? IP: *.* 29.11.02, 20:58
        Ja polecam firmę De i De. To polskie ubranka, ale bardzo fajne, niestety bardzo drogie. Za to body z zeszłorocznej kolekcji -rewelacyjne -miła dzianinka, cieplutka, łatwo się ubiera i "rośnie" z dzieckiem. Po wypróbowaniu jednego dokupiłam jeszcze 2 rozmiary i mały chodzi w DeDe od pół roku! Są do dostania w sieci Funny Kids, ale ja kupuję je w hurtowni. Ale uwaga już wkrótce -WYPRZEDAŻE!Generalnie polecam dzianinę.
    • Gość: adrian Re: Jakie body??? IP: *.* 29.11.02, 21:51
      CześćPolecam body i pajacyki Schiesser, są super, bardzo dobrej jakości bawełna, nie kurczą się ani nie mechacą. Jedyna wada to cena, są bardzo drogie. Kupuje ostatnio body polskiej firmy UVA i jak dla mnie to są bardzo dobre. Kolory nie płowieją, nie kurczą się i mają bardzo przyzwoitą cenę. Około 12-15 zł za sztukę.PozdrawiamMagdaP.S. można kupić je w Geant, carrefour.
      • Gość: Malech Re: Jakie body??? IP: *.* 01.12.02, 00:00
        Ja polecam body polskiej firmy Pinokio .Są wyprodukowane z super jakości bawełny i mają bardzo atrakcyjną cenę ok.13zł.W W-wie mozna je dostać m.in.w sklepie Pinokio na Grójeckiej.
    • Gość: adrian Re: Jakie body??? IP: *.* 29.11.02, 21:53
      CześćPolecam body i pajacyki Schiesser, są super, bardzo dobrej jakości bawełna, nie kurczą się ani nie mechacą. Jedyna wada to cena, są bardzo drogie. Kupuje ostatnio body polskiej firmy UVA i jak dla mnie to są bardzo dobre. Kolory nie płowieją, nie kurczą się i mają bardzo przyzwoitą cenę. Około 12-15 zł za sztukę.PozdrawiamMagdaP.S. można kupić je w Geant, carrefour.
    • Gość: adrian Re: Jakie body??? IP: *.* 29.11.02, 22:09
      cześćZdecydowanie mogę polecić Schissera. Ubrania, body, pajacyki są bardzo dobrej jakości, nie kurczą się, ani nie płowieją. Jedyna wada to cena, około 45 zł za body.Ale również mogę polecić polską firmę UVA. Kupiłam mojemu synkowi kilka sztuk body (w paseczki, gładkie, w gwiazdki, zwierzątka) mają szeroki wybór od 56-98,i są naprawdę dobre.A cena również atrakcyjna 12-16 zł.PozdrawiamMagdaps. są do kupienia w hiperach typu Gent, Carrefour, itp.
    • Gość: kachacha Re: Jakie body??? IP: *.* 01.12.02, 16:42
      ja kupuje tyloko jednej firmy Gamex-u ,są rewlacyjne zbytnio się nie rozciągają i nie wypierają mają co prawda ciut zaniżone numery ale kupuję troszkę większ polecam
      • Gość: kasiorek Re: Jakie body??? IP: *.* 03.12.02, 10:54
        Hej,a gdzie można kupić te body Fixoni i Gamexu
    • Gość: TatiMati Re: Fixoni-namiary! IP: *.* 03.12.02, 22:48
      Witam!Polecałam body Fixoni , ale nie podałam namiarów na nie.Body tej firmy kupiłam w sklepie Świat Dziecka - o ile wiem jest to sieć. Nie wiem niestety gdzie znajdują się jej sklepy w innych częściach Polski.(Mieszkam obecnie w Tychach - woj.śląskie - i tam jest sklep Świat Dziecka.) Życzę udanych poszukiwań! Pozdrowienia!
    • Gość: TatiMati Re: Fixoni-raz jeszcze! IP: *.* 03.12.02, 22:57
      Właśnie "wracan" ze strony Fixoni : www.fixoni.comTan znajdziecie namiary na dystrybutora ubranek tej firmy w Polsce, a przy okazji obejrzycie kolekcję. Śliczne ciuszki, no nie? O jakości body i piżamek tej firmy mogę zaświadczyć!Pa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka