Gość: jl101 IP: *.* 28.11.02, 14:52 Witam, czy nie wiecie gdzie kupic spiworek do fotelika z wycieciami na pasy? Czy sie sprawdza? Czy mozna uzywac go bez fotelika tzn. w gondoli? Lepsze to czy kombinezon dla dwumiesiecznego Olka?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magdzi Re: Śpiworek do fotelika IP: *.* 28.11.02, 22:35 U mnie dosyć się sprawdził.Przede wszystkim łatwiej mi było zapakować mojego małego diabełka (od poczatku nie znosiła ubierania i tak ma do dziś) w dwa rękawki a potem zapiąć dół, niż wbijać ją w nogawki i rękawy . Oczywiście w gondoli też go używałam, przecież to normalny kombinezonik-śpiworek.Ostatnio widziałam coś takiego w sklepiku na bazarku, więc pewnie musisz popytać. Jakbyś była zainteresowana używanym, to chętnie odsprzedam swój.Pozdrawiam,Magdzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczucha Re: Śpiworek do fotelika IP: *.* 29.11.02, 11:55 Czesc!Jestem na etapie przygotowan do powitania malenstwa i tez mysle o kupieniu takiego spiworka do fotelika, bo przeciez musze dzidzie jakos odebrac ze szpitala i przewiezc w foteliku a to bedzie srodek zimy. Widzialam takie w smyku i w tomi w Warszawie. Ale nie wiem skad jestes. PozdrawiamDot z 34 tyg. Brzuszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paty Re: Śpiworek do fotelika IP: *.* 29.11.02, 16:00 Witam Podobnie jak Docik jestem na etapie kompletowania wyprawki. Zakupilam juz taki spiworek z polaru w pierwszym z brzegu sklepie z dzieciecymi ciuszkami. Nie bede Wam podawac jego adresu, bo jestem ze Swinoujscia, wiec pewnie niewiele Wam to da pozdrawiamPatrycja z 31 tygodniowym brzusiem Odpowiedz Link Zgłoś