Dodaj do ulubionych

Inglesina Max czy może Graco?

IP: *.* 04.12.02, 22:41
Cześć,Problem jak w temacie postu.Moja cOreczka ma wprawdzie dopiero 5 miesięcy ale ja mam bardzo ciężki i duży wózek, więc chce za miesiąc czy dwa kupić drugi.Czy Inglesina jest warta swojej ceny?Jakie wy macie doświadczenia z ww wózkami a może polecacie jakiś inny mały, lekki ale wygodny dla dziecka wózeczek?dziękujemy za rady Marcia z Ninką
Obserwuj wątek
    • Gość: mysha Re: Inglesina Max czy może Graco? IP: *.* 05.12.02, 10:03
      Ja mam Graco - rewelacja. Przesadzilam synka z gondoli gdy miał siedem miesięcy. Wczoraj byliśmy na pierwszym spacerze Graco - suuuper!Rozkłada się do spania, można przełożyć rączkę (przydało się w sklepie) sketne kółka świetne na polskie chodniki. Acha... i łatwo go było wnieśc do tramwaju. No i sklada się do samochodu w sprytną paczkę :)
    • Gość: Magdzi Re: Inglesina Max czy może Graco? IP: *.* 05.12.02, 19:15
      Ja miałam podobny problem jak Ty (czyli świetny ale ciężki wózek) i kiedy Dominika miała 4,5 m-ca kupiłam Graco MetroSport. Sprzedawca polecał mi Inglesinę, ale nie przypadła mi do gustu: była ciężka (!) i miała jakąś taką sztuczną tapicerkę, a szło lato. I chociaż Graco trochę mi się już znudziło i oglądam sie na ulicy za innymi wózkami ;), to chyba i teraz kupiłabym to samo, ewentualnie w wersji Air. Przede wszystkim jest niesamowicie lekki i łatwy do prowadzenia i myślę, że nie będę już nawet kupowała parasolki. Bardzo fajny jest też Peg Perego Atlantico, ale i dość drogi.A przede wszystkim polecam Ci wizytę w dobrym sklepie, gdie można obejrzec i "przymierzyć" wiele wózków.Pozdrawiam i powodzenia,Magdzi
    • Gość: julia0502 Re: Inglesina Max czy może Graco? IP: *.* 05.12.02, 20:09
      Osobiście miałam podobny problem. Sprzedawczyni w sklepie ODRADZIŁA mi kupowanie Graco. Stwierdziła, że jest na nie dużo reklamacji. Zdecydowałam się na inglesinę max rain i...jestem b.zadowolona.Lekki, zwrotny wózek z mięciutkim zaieszeniem. Polecam.
    • Gość: AaniaM Re: Inglesina Max czy może Graco? IP: *.* 06.12.02, 10:06
      Też przerabiałam ten problem. Potrzebowałam wygodnego i lekkiego wózka dla mojej córeczki. Bardzo podobał mi się model Inglesina Max Rain , lekki, z pokrowcem przeciwdeszczowym itp, użytkowniczki tego modelu były bardzo zadowolone, ale niestety cena... :-(.Potem dostałam w spadku parasolkę Chicco taką najprostszą i moja małą jakiś czas w niej jeździła, ale mi było niewygodnie i kupiłam Graco Breeze. Jestem bardzo zadowolona. Wózek wygodnie się pcha, jest leciutki, ma fajny koszyk na zakupy, a moja córeczka chętnie nim jeździ. Aha wózek kupiłam używany, ale zupełnie fajnie się trzyma. Myślę jednak, że jeśli zdecydujesz się na Graco, dla takiego maluszka jak twój musiałabyś wybrać jakiś bogatszy model.Pozdrawiam Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka