Gość: papużka IP: *.* 09.02.03, 17:58 Od kiedy można nosić dziecko w nosidełku ? Jakie nosidełka są najlepsze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: nosidełko IP: *.* 09.02.03, 19:02 CześćJestem posiadaczką nosidełka Chicco,maluszka można w nim nosić od drugiego miesiąca do 9 kg.Nosidełko to jest bardzo solidnie wykonane, tylko dosyć trudno samej poradzić sobie z zapięciem maluszka. Ja osobiście nie używam nosidełka, ale jeżeli ktoś lubie to czemu nie...Pozdrawiam Anula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: nosidełko IP: *.* 09.02.03, 23:50 Polecam baby bjorn szwedzkiej firmy. Nie wiem czy dostepne w Polsce. Ja kupiłam na Allegro. Nie znam lepszego. Rewelacyjne rozwiązania. Szerokie, bardzo wygodne pasy, nosidło skonstruowane tak, że nie potrzeba pomocy przy zapinaniu bobasa. Dziecko nosi się przodem do świata lub do mamusi.Bardzo, bardzo wygodne i bezpieczne. W końcu szwedzkie. Małą nosiłam od 3 miesiąca do 9. Teraz poszło w ludzi i jest nadal bardzo chwalone.iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: nosidełko IP: *.* 10.02.03, 03:50 Nosidlo BabyBjorn ma min. i max. limit wiekowy i wagowy. Dokladne dane na Niemowleciu w watku o nosidlach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: nosidełko IP: *.* 10.02.03, 09:06 Papuzko, nosidelka sa rozne. Sa takie dla noworodkow (w Polsce raczej z zadka) a te najpopularniejsze sa dla dzieci ktore juz pewnie trzymaja glowe. Kiedy dziecko pewnie siedzi, mozna przerzucic sie na nosidelko na plecy i nosic dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imann Re: nosidełko IP: *.* 16.02.03, 22:30 Nosidełka BabyBjorn widziałam w Mothercare Odpowiedz Link Zgłoś