Dodaj do ulubionych

Wózek firmy Mutsy

IP: *.* 19.02.03, 22:03
Bardzo podoba mi się wózek holenderskiej firmy Mutsy.Niestety nikt z moich znajomych jeszcze nie korzystał z wózków tej firmy.Nie jestem pewna czy skrętne tylne koła jakie posiada ten wózek utrudniają czy też ułatwiają prowadzenie. Niestety w sklepie ciężko sprawdzić ten istotny szczegół.Dlatego bardzo jestem ciekawa opini doswiadczonych użytkowników. Jest to pierwszy wózek w mojej karierze rodzica i nie chciałabym popełnić błędu.
Obserwuj wątek
    • Gość: jl101 Re: Wózek firmy Mutsy IP: *.* 19.02.03, 22:32
      czesc, mi tez oblednie sie ten wozek podoba ale chyba go nie kupie :( pytalam juz o niego tu na zakupach i na edziecku, ale nie odpisal mi zaden uzytkownik. te skretne kola faktycznie sa swietne, ale po przemysleniu doszlam do wniosku, ze na naszych chodnikach raczej sie nie sprawdza. w ogole opinie co do skretnych kolek sa mocno podzielone. poza tym dosc trudno uzyskac o tym wozku jakies szczegolowe informacje. nie wiem gdzie go widzialas, ja w klifie, w kazdym razie obsluga w tym sklepie nie potrafila za bardzo odpowiedziec na nutrujace mnie pytania. tez producent na stronie nie podaje zadnych informacji co do dglugosci, szerokosci, wagi, wytrzymalosci kosza itd. ja po wizytach w wielu sklepach zdecyduje sie raczej na mniej efektowna, ale bardziej sprawdzona emmaljunge. zdaniem sprzedawcow w trzech duzych sklepach z wozkami emmaljunga jest teraz na polskim rynku najlepsza i tym razem raczej ich poslucham (to samo mowili jak kupowalam gleboki ale wtedy wydawalo mi sie, ze jestem od nich madrzejsza :))) ). serce rwie sie do mutsy, rozsadek radzi emmaljunge. zobaczymy jak sie ta walka skonczy :)pozdrawiamjustyna
      • Gość: eva123 Re: Wózek firmy Mutsy IP: *.* 23.02.03, 18:10
        Witam! Ja na razie jestem na etapie oglądania wózków. Mutsy jest obłędny, może trochę drogi ale czego się nie robi dla Maleństwa. Moja szwagierka jest od dwóch miesięcy właścicielka tego cuda, to już jej drugie dziecko i drugi wózek w karierze rodzicielskiej więc ma możliwość porównania. Mówi, że wózek jest świetny, dobrze się prowadzi, jest stabilny i bezpieczny, jedyną wadą jest to, że jest trochę za ciężki. Pozdrawiam - Eva
        • Gość: rene Re: Wózek firmy Mutsy IP: *.* 24.02.03, 20:46
          Dziękuję za odpowiedź.Twoja szwagierka jest jak na razie jedyną posiadaczką tego wózka o jakiej wiem i w zwiazku z tym mam jeszcze jedno pytanie. Czy jej wózek ma skrętne tylne koła bo z tego co wiem są też modele bez tej opcji oraz trójkołowe.Jeżeli tak to czy jest z nich zadowolona? Jeżeli ostatecznie zdecydowałabyś się na ten wozek i jesteś z Warszawy to wydaje mi się, że najtaniej kupisz go na ul.Jagiellońskiej 2. Koszt wózka 1890 plus fotelik 512 łączniki aby przymocowac wozek 70 zł i od tego wszystkiego 10% rabatu. Z tych sklepów, ktore odwiedziłam w Warszawie w tym jest najtaniej (maja tez wózki Bebeconfort,Inglesiny i Bebecar)Dodatkowym plusem jest to,że możesz zapłacić zaliczkę oni umieszcza zamówiony przez Ciebie wózek w magazynie a już po porodzie mąż może przyjechać zapłacić resztę i go odebrać.Pozdrawiam Renata
          • Gość: eva123 Re: Wózek firmy Mutsy IP: *.* 26.02.03, 10:06
            Witam! Szwagierka ma właśnie Mutsy z opcją skrętnych kół, z tego co mówiła (używa go dopiero drugi miesiąc) jest to świetne rozwiązanie, zresztą zawsze można te koła zablokować... Sprzedawca, który prezentował mi to cudo odradzał raczej trójkołowca bo jest mało stabilny a przez to niebezpieczny dla dziecka. Pozdrawiam - Eva. p.s. W Kaliszu cena jest podobna 1900 zł (gondola + spacerówka).p.s. 2. dodatkową zaletą tego wózka jest to, że ma długi i regulowany podnóżek co z pewnościa jest wygodne dla większego dziecka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka