Dodaj do ulubionych

1150 post dot. spacerówek :) pomoc potrzebna.

IP: *.* 06.03.03, 21:51
Moje drogie,syn moj ma prawie 6 m-cy i nie chce jezdzic w glegokim wozku. no i oczywiscie mam problem z wyborem spacerowki. prawie juz bylam zdecydowana na emmaljunge ale nie wiem czy to sie oplaca. nie wiem po prostu czy ten wozek starczy mi juz do konca, znaczy do 3 chyba roku czy bede musiala dokupic jeszcze zwykla parasolke. bo jesli bede musiala to chyba bez sensu jest kupowac na przypuscmy rok emmaljunge a potem jeszcze dodatkowo parasolke. bo przez ten rok uzytkowania to chyba kazdy wozek wytrzyma. i tak wlasnie do glowy przyszlo mi graco na pompowanych kolach. no i juz nie wiem co wybrac. doradzcie mi prosze. dla przypomnienia:opcja pierwsza to emmaljungaopcja druga to graco na pompowanych + potem jeszcze parasolka.pozdrawiam i z gory dziekujejustyna
Obserwuj wątek
    • Gość: lili Re: 1150 post dot. spacerówek :) pomoc potrzebna. IP: *.* 07.03.03, 09:29
      Justynko :)Ja wybrałabym opcję pierwszą :) co prawda my mamy bebecara raidera AT+.Kacper (20 miesięcy) nie jeździł gondolą tylko odrazu spacerówką, ale w pewnym momęcie, gdy miał około roku kupiłam parasolkę. Bo lekka, mało miejsca zajmuje, na krótkie wyprawy w sam raz... akurat, po miesiącu sprezentowałam ją domowi dziecka. Kacper siedząc w niej miał tak niezadowoloną minę i był potwornie stłamszony a ja nie mogłam poradzić sobie tymi małymi kólkami na polskich chodnikach :( Szybko więc przesiedliśmy się z powrotem do bebecara i jest super, Kacper jeszcze długo nim pojeździ :)pozdrawiam, mam nadzieję że troszkę pomogłam :)Dorota
      • Gość: magdasko Re: 1150 post dot. spacerówek :) pomoc potrzebna. IP: *.* 07.03.03, 12:22
        CzescTez mialam problem z wyborem spacerowki i prosilam e-mamy o rade i zdecydowanie odradzaly mi kupno spacerowki graco, chociaz wlasnie o takim myslalam. My ostatecznie zdecydowalismy sie na Peg-Perego Atlantico, chociaz jeszcze nie kupilismy, bo szukamy uzywanego ( mamy cos na oku ).Pozdrawiam Magda
    • Gość: Pianka Re: 1150 post dot. spacerówek :) pomoc potrzebna. IP: *.* 07.03.03, 18:23
      Daj sobie spokój z Graco to beznadzieja szkoda forsy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka