Gość: tatarka IP: *.* 01.04.03, 10:30 czy wiecie gdzie w warszawie można kupić buty Bartki, oprócz stiska pod Halą Marymoncką, którą zamykają juz chyba o 18. Czy jest jakiś sklep firmowy ?Mira Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika_D Re: buty Bartki IP: *.* 01.04.03, 12:18 buty Bartka można kupić w wielu sklepach a ich sklepy patronackie to sklepy bb i zobaczysz na tej stronie http://www.bb.new.pl/index1.html ich wykazpozdrawiamMonika Odpowiedz Link Zgłoś
opieniek1 Re: buty Bartki 09.04.03, 16:08 jest sklep firmowy na Kinowej czynny do 20 ( wejście pezez PREDOM) Odpowiedz Link Zgłoś
dzbanuszek Re: buty Bartki 10.04.03, 10:10 Opieniek, gdzie dokladnie jest ten sklep ? Mieszkam kolo Kinowej i szczerze powiem nie widzialam tu sklepu z butami A predom jest ale w Uniwersamie. Z gory thx )) Odpowiedz Link Zgłoś
dzbanuszek Re: buty Bartki 10.04.03, 10:13 Odwoluje, sorki, ale ze mnie palka, juz wiem, najciemniej zawsze pod latarnia Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: buty Bartki 10.04.03, 10:19 Buty Bartki można kupić w Smyku otwarty do 20.30 Odpowiedz Link Zgłoś
dzbanuszek Re: buty Bartki 10.04.03, 14:54 W smyku maly wybor i nie ma calej numeracji Polecam stoisko w Predomie przy Kinowej 19A, bylam dzis i sporo tego Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Re: buty Bartki 10.04.03, 10:44 Buty Bartek Dom towarowy na Woli I piętro Sklep w Pasażu handlowym Bemowo na ul. Powstańców Śląskich (ten vis a vis Carroufura) - w zimię kupowałam tam buty dla córki w niedzielę - nie wiem czy tak jest zawsze? ul. Puławska r. Malczewskiego - bardzo mały ale bardzo dobrze zaopatrzony sklepik Smyk Sezam to tyle co wiem Pozdr. Grażka Odpowiedz Link Zgłoś
domali Re: buty Bartki 11.04.03, 12:25 Ogromny wybór Bartków jest w Sezamie, na drugim piętrze - sklep bb. Mają jeszcze stoiska w innych miejscach ( chyba w Promenadzie). Często ogłaszaja się w piątek w Gazecie Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś