cor-tex 21.05.08, 19:58 wywiezcie swa kasiazke czym predzej za granice i tam ja wydajcie, bo w Polsce bedzie ona zniszczona przez mafie, ktore wywlassczyly Polakow z calego mienia i opanowaly mendia i caly nasz kraj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meoraw Re: Do historykow z IPN! 21.05.08, 20:01 cor-tex napisała: > wywiezcie swa kasiazke czym predzej za granice i tam ja wydajcie, bo > w Polsce bedzie ona zniszczona przez mafie, ktore wywlassczyly > Polakow z calego mienia i opanowaly mendia i caly nasz kraj. Xero zrobimy a i powielacze jeszcze są;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cor-tex wyslac kopie elektroniczna za granice i tam 21.05.08, 20:05 przechowywac w kilku niezaleznych miejscach. Ja juz zamawiam u Was te ksiazke, mysle ze popyt bedzie w milionach. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Do historykow z IPN! 21.05.08, 20:03 Razem z książką wywieźcie cały pisuar. Na Kubę lub do Korei Płn. Odpowiedz Link Zgłoś
meoraw Następna 21.05.08, 20:17 etta2 napisała: > Razem z książką wywieźcie cały pisuar. Na Kubę lub do Korei Płn. nieskalana myśleniem samodzielnym dała głos. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Do historykow z IPN! 21.05.08, 20:09 Tusek nie pozwoli na opinie o Wałęsie inne niż obowiązujące(?).Uruchomi służby tajne,mundurowe i dwupłciowe by inna prawda nie wyszła na jaw. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś