twarz2 01.01.07, 15:03 Może ktos mi polecić jakiś komis z wózkami we Wrocławiu? Szukam uzywanego wózka koniecznie z usztywniana, osobną gondolą typu: Roan, Jedo itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilianka_100 Re: Gdzie w e Wrocławiu 01.01.07, 16:57 mieszkam 60 km od wrocławia,mam do sprzedania prawie nowy wózek Mikrus- Cross.Była uzywana 4 razy spacerówka na podwórku,gondola jest nowa nieuzywana.Do spacerówki nakłada się usztywniana gondole jagbyś chciała zdięcie mogę ci wysłac.Częste jeżdże do wrocka przywózke miałabys za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: Gdzie w e Wrocławiu 01.01.07, 19:06 Ja też mam do sprzedania Jędrocha Bartatinę Odpowiedz Link Zgłoś
twarz2 Re: Gdzie w e Wrocławiu 01.01.07, 20:05 Bardzo prosze o zdjecia i proponowaną cenę na maila gazetowego. Z góry dziękuję i Wszystkiego Naj w Nowym Roku Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: Gdzie w e Wrocławiu 02.01.07, 21:17 mam Roana Maritę po córce w dobrym stanie, mieszkam we Wrocławiu, z tym że gondolka leżakuje u moich rodziców 60 km od Wrocławia. Jeśli jesteś zainteresowana odezwij się, chętnie odsprzedam wózeczek. K Odpowiedz Link Zgłoś