Dodaj do ulubionych

Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych?

10.01.07, 15:36
Zaczęły się wyprzedaże, więc pomyślałam o założeniu takiego wątku, abyśmy na
bieżąco wiedziały gdzie warto zajrzeć. A moje dotychczasowe zdobycze dla
mojego 3 latka to:
1. Spodnie wycieruchy C&A-24,90 zł
2. Spodnie bojówki C&A-24,90 zł
3. Koszula+t-shirt C&A-24,90 zł
4. Czapka - 4,90 boboland czy coś takiego
5. Buty sportowe smyk - 17 zł
Obserwuj wątek
    • klnga Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 10.01.07, 17:01
      Na wyprzedaży wolę kupować dla siebiesmile
      Wczoraj kupiłam włoskie wełniane spodnie za 29 zł (przecenione z 89)
      i top z atlasowymi wstawkami za 24 (przecenione z 59) razem mam elegancki
      komplet za 53 zł. Czyli teraz mogę wydać więcej na ubranka dla córeczkismile
      • andzka24 Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 11.01.07, 08:00
        wczoraj w h&m kupiłam dla małej kurtke puchową za niecałe 30 zł kosztowała 99
    • patatajowa Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 10.01.07, 21:55
      dla dzieciów smile-w hm dla córki sztruksy bojówki ocieplane z 59 na 29, kamizelka
      a'la zamsz w haftowane kwiaty w 5-10-15 z 49 na 24. Dla synka w 5-1-15 bojówki
      khaki z grubszego płótna w kolorze oliwki z 35 na 17,pasująca bluza z fajnymi
      aplikacjami z 25 na 17, i bluzeczka z futrzastym misiakiem z 19 na 11
      tamże.Wogóle w 5-10-15 były rzeczywiście fajne przeceny .Akurat przy mnie
      dzisiaj wieczór wieszane byly metki na wszystkim prawie -50% i -30% z tym że
      więcej tych 50%. W hm dla siebie chciałam coś upolowac ale zostały przecenione
      same skrajne rozmiary albo 34 albo 44.I maja jakąś dziwna polityke przecen-była
      obniżka na sztruksy dziewczęce ale tylko różowe w danym fasonie i tylko w
      rozmiarze 3-4,4-5, 5-6.Chciałam kupic takie dla znajomej w rozmiarze 98ale te
      już nie podlegały obniżce.
      • jolusia20 Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 11.01.07, 08:40
        ja tez w 5 10 15
        spodnie 40 zł
        ocieplany bezrekawnik 30 zł
        sweterek 30 zł
        koszula 20 zł
    • patatajowa Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 10.01.07, 21:59
      najfajniejsze wyprzedaże dla dzieci są w 5-10-15 w Auchan.w Smyku wszystkie
      ciuszki -30%, pojedyncze egzemplarze butów również.W hm dresiki dziewczęce po
      24, sztruksy bojówki po 29, sweterki dla małych chłopaczków po 19-29.Ale ogólnie
      nic ciekawego. W sklepie firmowym Coccodrillo i Charles Vogele-w Auchan- tez
      jakies symboliczne obnizki na ciuszki dziecięce.Acha i wszystko to w Rzeszowie
      • jolusia20 Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 11.01.07, 08:43
        hm... ja tez przy auchan w rzeszowiesmile w ogole to uwielbiam sklepy 5 10 15, ale
        do tej pory kupowałam w krakowie, ale to tak 2 razy do roku, no i na wakacjach
        nad morzem bo tam jest ich mnóstwo, dobrze ze w koncu w rzeszowie otworzyli,
        jakbyś zobaczyła w rzeszowie jakies inne fajne przeceny to daj znac bo ja
        mieszkam 50 km od rzeszowa
    • czarna_maruda Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 10.01.07, 22:14
      1. Pomarańczowa bluza kangurka z różowymi napisami i z kapturem podszytym
      bawełną - 19 zł - H&M
      2. Rękawiczki w kolorze fuksji z "bąbelkami" - 9,90 - 5-10-15
      3. Różowe wiosenne spodnie z wyhaftowanymi serduszkami - 8 zł -cheeroke (tesco)
      4. Beżowe sztruksy z pomarańczowym motylkiem - 5 zł -cheeroke
    • moni303 Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 10.01.07, 23:14
      1.Jeansy cherokee 13zł tesco
      2.koszulka polo Tatuum 9,99 zł
      3.Sztrukasy cherokee 13 zł tesco
    • agnieszka_z-d Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 11.01.07, 08:22
      Trójpak bodziaków w C&A na 17,90.
      7-pak bodziaków z długim rękawem z Mothercare za 55,- Ostatnio patrzyłam na
      allegro i takie same zestawy ktoś sprzedaje "w super promocji" za 77,-.
    • rysia30 Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 11.01.07, 10:53
      Ja jeszcze skromnie. Przez cały rok kupuje na przecenach i promocjach(np.w
      listopadzie kupiłam w Zarze 2 pary jeansowych spodenek 3/4 za 35zł i koszulki
      za 19zł) , więc już i tak mam mały zapasik na najbliższe 2 lata. W czasie
      wyprzedaży interesują mnie tylko prawdziwe okazje.Jeszcze czekam na Zare do -
      70% i benettona -70%.
      H&M-eleganckie czarne spodnie z paskiem z 69zł na 34,50
      Miniman- sweter rozpinany z 390zł na 119zł
      Confetti-koszulka z 90zł na 20zł
    • kanna Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 11.01.07, 12:51
      Mothercare - 5 par białych podkolanówek i 3 koszulki + 5 par majtek - po 19 zł
      H@M - kompet tuniczko-sukienka + spodenki 24, oraz zestaw na bal król
      (peleryna, korona, tarcza, miecz z pianki) cos kolo 17.

pozd. Ania
      • dzidzia_ch Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 11.01.07, 14:19
        ciuszki Oli
        Zara
        1.kurteczka budrysowka w pieknym czerwonym kolorze 89zl z 149zl
        2.spdniczka ogrodniczka sztruksowa 65zl z 99zl
        i dzieki uprzejmosci kolezanki z Poznania (jeszcze raz bardzo dziekuje Basiu)
        1.bodziaki mothercare 3szt za 35zl
        2.pajace 3szt za 55zl
        3.i moj najwiekszy skarb - plaszczyk w rozywm kolorze Zara 89zl z 149zl smile))!
        porazka wyprzedazowa - uciekly mi sprzed nosa upatrzone zielone bojowka c&a sad!
        czekam dalej na przeceny w zarze smile!
        • ana119 Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 11.01.07, 15:42
          te też się pochwalę Zarą:
          kurteczka/bluza z grubego polaru za 65 a pierwonie 105 - bardzo jestem z zakupu
          zadowolona bo dawno czegoś takiego szukałam na chłodne wieczory na Mazurachsmile
    • dominika8 Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 11.01.07, 16:58
      Cubus
      bluzeczki bawełniane z długim i krótkim rękawem po 10 zł
      spodnie-bojówki i dresowe po 20 zł
      welurowe bluzy-po 30-35 zł
      golfiki po 20 zł

Zara
      2 bluzeczki z długim rękawem po 35 ( cena nie powalająca, ale są odlotowe)
      • katse Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 11.01.07, 18:02
        C&A
        bluza brązowa za snoopim. Przez całay sezon na nią spoglądałam a dzisiaj
        kupiłam za 24 zł.

Poza tym w C&A jest sporo ładnych wiosennych ubranek z nowej kolekcji w dobrych
        cenach, kupiłam z cieniutkiej bawełny długie spodnie - różowe i błękitne po
        12,99 za sztukę. Idealne, według mnie na niezdecydowane lato, letnie wieczory,
        no i do piaskownicy - moje dziecko nie lubi klęczeć na piachu.

K
        • zuzia_i_werka Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 11.01.07, 19:19
          Dla 4-latkismile W Motercare za 19zł komplety bielizny,skarpetki,za 19! dżinsy i
          bluzkę z długim rękawem.
        • czarna_maruda Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 11.01.07, 21:20
          > C&A
          > bluza brązowa za snoopim. Przez całay sezon na nią spoglądałam a dzisiaj
          > kupiłam za 24 zł.
          >

Ja też ją dzisiaj kupiłam smile. Jest śliczna, była ostatnia i to w pasującym nam
          rozmiarze więc mogę mówić o prawdziwym szczęściu smile
    • minkapinka Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 11.01.07, 22:06
      kupiłam tylko kozuszek (119 zł z 199 zł) i kozaki w Zarze (89 zł z 179 zł)

juz prawie przestałam kupowac na wyprzedazach, bo mam tone rzeczy które kupiłam na wczesniejszych wyprzedazach i z biezacych kolekcji i tyle tego jest, ze wszystko lezy jeszcze z metkami. Niestety to jest pułapka wyprzedazy, ze kupuje sie wszystko, bo jest tanio.
      Poza tym zauwazyłam, ze duzo rzeczy kupionych na wyprzedazach, , przestaje mi się podobac zanim je córce założę. Ciągle zmienia mi sie koncepcja ubierania córki i np. nie podobaja mi sie już brazowe ubrania, a czerwone wink
      • katse Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 11.01.07, 22:43
        ja na wyprzedażach kupuje tylko to co podobało mi się przez całą kolekcję a
        teraz jest w bardzo dobrej cenie.
        Albo rzeczy typu spodnie narciarskie (poluje na jedne, ale jeszcze ich nie
        przecenili zbóje).
        I spodnie i koszulki na podwóko, do przedszkola. Pilnuje się, żeby nie za dużo
        w danym rozmiarze, bo lubię z nowej kolekcji kupić jeszcze tak na teraz.

K
        -------------------
        jadą jadą misie
        hop siup tralala
        • iwek33 Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 12.01.07, 21:45
          Dzisiaj w Tesco kupiłam starszemu synowi świetne spodnie za 11,50, koszulki z
          krótkim rękawem za 4,90, a młodszemu rajstopy bawełniane z Woli ( granatowe w
          samochodziki) za 6,90.
    • kingusia33 bartek - weekend szalonych cen! 11.01.07, 22:57
      a w bartku wyprzedaz do 40% bedzie w ten weekend!
      • mamadawida1 Re: co upolowałyście 12.01.07, 13:02
        Dzisiaj kupilam jeszcze w C&A super czapeczkę za 12,90 przecenioną z 39,90
      • monika121975 Re: bartek - weekend szalonych cen! 12.01.07, 15:04
        A czy ta przecena obejmuje całą kolekcję? (interesują mnie sandałki)
        • iwek33 Re: bartek - weekend szalonych cen! 12.01.07, 16:05
          POdobno tylko obuwie zimowe
    • rysia30 Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 30.01.07, 12:33
      Już wyprzedaże prawie na finiszu, ale jeszcze można małe co nieco upolować.
      Do swoich zdobyczy z ostatnich dni moge zaliczyć:
      -kozaki Ecco na przyszły rok za 149zł
      -nieprzemakalne buty do kostki Geox za 99zł
      -3 bluzeczki bawełniane z Zary po 15zł/sztuka(zielona, żółta i bordowa)
      -3 bluzeczki Esprit 24zł/sztuka(dwie szare nakrapiane i pomarańczowa), koszulka
      po 29zł i 44zł za koszule w zielone paseczki
      -sweterek Zara w brązowe pasy po 25zł
      -piżama w KappAhl za 24zł i bordowa bluza bawełniana za 25zł
      Troche mnie rozczarowała wyprzedaż z Zary. Część spodni które wisiały na
      przecenie powróciły z obciętymi metkami do nowej kolekcjisad
      • kanna Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 30.01.07, 19:07
        apropos Ecco

sandałki ecco w Smyku za 53 zł smile)
    • lis888 Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 30.01.07, 19:33
      Smyk Arkadia: dwie pary bartków jesienno-wiosennych za 64 zł każda (z 129 zł.)
      (najciekawsze to, że takie same stoją teraz (2 dni później)w jeszcze wyższej
      cenie - po 129 zł???!!!), spodnie dzinsowe za 34 zł.
      • kinas3 Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 30.01.07, 21:56
        Terranova Gdynia: śliczna kolekcja dla dzieci,wszystkie sweterki przecenione na
        19 złoty,kurteczki wiosenne po 22 złote.
        • mamadawida1 Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 31.01.07, 10:54
          To ja jeszcze dorzucę swoje zdobycze:
          2 pary jasnych spodni po 25 zł Smyk
          1 para ciemnych 30 zł, 1 para dresowych 14,90 Smyk
          2 tshirty 12,90 i 14,90 Smyk
          Bluza sportowa 24 Smyk
          Sweterek 24 zł Smyk
          Kombinezon zimowy śliczny 64 zł Smyk
          Najczęściej kupuję na przecenach w smyku, bo tam jest duży wybór, na pewno
          fajniejsze jakościowo są ubranka z zary, H&M, ale tam na przecenę to po prostu
          trzeba trafić, a w smyku jak jest 50% to na wszystko.
          • pia_ Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 31.01.07, 11:32
            W tym roku jakoś skromnie smile
            1. spódniczka wizytowa z czarnego welurku KappAhl - 15 zł
            2. spódniczka letnia czarno-szara ze srebrną nitką KappAhl - 15 zł
            2. sweter z półgolfem czerwono-czarne pasy z trupią czaszką KappAhl - 35 zł
            4. bluza khaki Cubus - 20 zł
            6. białe legginsy w "lamparci" wzorek Cubus - 15 zł
            7. trampki w szkocką kratkę Zara - 45 zł
            8. bluzka wrzosowa Cherokee - 2,50 zł

Na kurtkę zapoluję w Cubusie jesienią, kiedy wyłożą jeszcze resztki z
            poprzedniej kolekcji (tak się obłowiłam na ten sezon).
            • rysia30 Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 31.01.07, 12:53
              Jeszcze:
              -polarkowy dresik za 35zł,bluza zfilcowany miś 25zł, bawełniana bluzeczka 12zł
              KappAhl
              -koszulka polo H&M 20zł
              -była jeszcze koszulka z Bhs ale zgubiłam reklamówkesada niestety nie znalazł
              jej uczciwy człowieksad
              • aniaop Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 31.01.07, 13:37
                W Ecco to kupilam dla siebie kozaki. Piekne- jasnobrazowe z okraglym noskiem i
                na wysokim obcasie za 99zl.
                Jesli chodzi o corke, to troche tego bylo:
                - Mothercare- pieciopak skarpet za 15zl, 2 x dwupak rajstop za 25zl, jakas
                bluzeczka, spodnie, czapka, kurtka jeansowa (29zl)
                - dwie pary jeansow w Kaapahl (jedne z myszka mickey) po ok 30zl
                - bluzeczka w Cubusie 20zl
                - 2 spodniczki plisowane (czarna i czerwona) w szkocka kratke z myszka minnie w
                H&M po 25zl
                - ale najbardziej w tym roku zaszalalam w Benettonie- kupilam corce 2 torby
                ciuchow (bluzki po 19zl, spodnie, spodnice- i zimowe i letnie po 30-40zl) i to
                wszystko z napisem na metce Made in Italy a nie China, jak w innych sklepach
                • aniaop Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 31.01.07, 13:52
                  I jeszcze, bo zapomnialam:
                  - spodnie narciarskie na przyszly rok w Cubusie
                  - w C&A jakies bluzeczki, wiatrowka za 15zl, jeansy z Kubusiem i Prosiaczkiem
                  za 24zl
    • weronka77 Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 31.01.07, 14:40
      Nic;-((A to dlatego pewnie ze nie byłam na żadnej wyprzedazy poniewaz wszystko
      kupiłam wczesniej w obawie że mi wykupiąwink
      • agni71 Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 31.01.07, 21:00
        Ja prawie nic, tylko po parze różowych sztruksów H&M z podszewką bawełnianą, w
        rozm. 98 i 110, po 29,90 każde, a to dlatego, że:

1. Przez caly styczeń chorujemy, jak nie wszyscy na raz, to po kolei sad

2. Obkupiłam trochę dzieci na wyprzedażach w sklepach internetowych Gap i Old
        Navy. W sumie, chyba można to zaliczyć do "polowań" wyprzedażowych?
        Kupiłam 2 piżamki na 5 lat, 2 sukienki (śliczne, wizytowe) na 12/18M i na 3
        lata, 2 spódniczki w krateczkę na 3 i 5 lat, 2 pary rajstopek, 2 szt.
        wizytowych body (na 12/18M i na 18/24M), wizytową bluzeczkę na 12/18M, po dwie
        pary fajnych sztruksików ze stretchem, jakby posypanych drobniutkim brokatem -
        brązowe i czerwone, w rozm. 3T i 5T... więcej grzechów nie pamiętam smile

aga
    • katka761 Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 31.01.07, 21:15
      a my z naprawy auto odbieramy w piątek i po pracy chodu na sklepy.
      wcześniej kupiłam spodnie letnie w h&m za 50%. takie z odpinanymi nogawkami.
      czyli mamy 2w1. długie i 3/4.
    • maczkama Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 31.01.07, 22:11
      Buty Ecco w Smyku dla córki na przyszły rok za 129 zł, zimowe
      -marynarka sztruksowa czekoladowa na 104 cm w smyku za 29zł ( sztruks ze streczem, świetna. Jak na Smyk super jakość. W Smyku wyprzedaże teraz naprawdę konkretne, ale ubranka cool club niestety jakościowo dużo poniżej średniej.
      - w Rezerved dla syna bojówki khaki za niezałe 40 zł (na 158cm)
      _ czerwona bluza kangunka z kapturem na 158cm za 35 zł Reserved
      Zara - dla córki zamszowe trampki za 35zł - naprawde świetne ( ze 122zł)
      dla syna jeansy przecierane postarzane za 25 zł
      no i jeszcze parę drobiazgów.
      Pierwszy raz jestem zadowolona z wyprzedaży. Syn z mężem na wyjeździe, córka wypożyczona babci, a ja łaziłam sama. Miałam duuuuużo czasu i było superwinkNikt nie stękał nade mną, nie przewracał gałami, nie jęczał, nie zawodził, nie marudził. Nie mówił, że jest po 12 godzinach pracy a ja mu każę golfik podziwiać....
      • agni71 Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 31.01.07, 22:14
        > Pierwszy raz jestem zadowolona z wyprzedaży. Syn z mężem na wyjeździe, córka
        wypożyczona babci, a ja łaziłam sama. Miałam duuuuużo czasu i było superwinkNikt
        nie stękał nade mną, nie przewracał gałami, nie jęczał, nie zawodził, nie
        marudził. Nie mówił, że jest po 12 godzinach pracy a ja mu każę golfik
        podziwiać....

Jakbym słyszała mojego męża. Też najbardziej lubię samotne zakupy wyprzedażowe,
        niestety, przeważnie jestem zdana na Internet. Całkiem fajne zakupy zrobiłam
        osobiście w zeszłym roku na wyprzedażach letnich, kiedy mąż z córami pojechał
        nad morze, a ja w zaawansowanej ciąży zostałam w domu, żeby się ponapawać
        samotnością smile

aga
    • emamaa Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 31.01.07, 22:32
      ZARA:
      kurtka z 219 na 99zł
      golfik z 35 na 25zł
      rybaczki z 75 na 25zł
      bolerko z 89 na 25zł
      i to tylesad
    • beata1974 Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 01.02.07, 08:04
      zaczęłam od Kappahl: 2 tygodnie temu dres dla chłopca rozm 110 za 29,95 zł
      dres z dinozaurem rozm 104 za 24,95 bluzecki chłopięce z motywem dinozaura za
      ok 15 zł 2 szt., 2szt bluzek na 164 i 170 dla chłopców kuzyna jako prezenty na
      przyszłość ,spodnie ciążowe dla mnie za 35 zł z 179 zł oraz bluzeczka dla
      przyszłej mamusi za 15zł, czapeczka dla synka za 6zł, kurtka zimowa za 40zł
      chłopięca na przyszły rok w rozm 116 spodnie dresowe 23,20zł
      CUBUS spodnie narciarskie na przyszłą zimę dla syna 50zł
      H&M bluzeczka z podwujnum rękawkiem chłopięca 25zł, bluza polarowa chłopięca
      rozm 110 25zł
      Reserved spodnie dresowe 2 pary po 19,50 z myślą o następnym roku w przedszkolu
      dla siebie upolowałam swetr rozpinany na guziki taki dłuższy za 41,30zł
      A teraz uwaga można jeszcze coś upolować:
      byłam wczoraj tak dla odpoczynku i bez ględzenia męża :
      H&M sweterek z czapką rozm 104 dla chłopca za 25 (przecena 50%) super jakość
      taki grupszy wyjściowy dla mnie rewelka, bluza rozpinana bawełniana za 17,97
      (przecena 70%) oraz bluzeczki dziewczęce z krótkim rękawem a 11,97 (70%)będą na
      prezen dla córek od męża brata
      CUBUS ma ofertę na przecenione rzeczy weź 3 najtańsza za 0,01zł ja wybrałam
      sweterek rozpinany dla synka (wcześniej mi się podobał ale zawsze mówiło się że
      ma to po co) sztruksy czarne jedyne w rozmiarze 104 były same resztki do tego
      wybrałm jeszcze spodnie z chaftem na bawełnianej podszewce to będę miała na
      prezent dla córki kuzyna(oni lubią coś innego niż H&M)i wyszło że zapłaciłam
      60,01zł
      w gino rossi nabyłam dla siebie sportowe geox w cenie 99 zł (rozmiar 37) wię za
      tą cenę warto było, były jeszcze pojedyńcze pary dziecięcych i tych na wiosnę-
      jesień i tych na zimę.
      Wszystko to w Trójmieście, pozdrawiam - czekam jescze na obniżkę w carry 70 %
      na wszystko.
      • dzidzia_ch weronka77 :)! 01.02.07, 08:49
        moja Ola tez ma juz "wszystko" czyli pelna szafe ciuszkow do 2 roku zycia
        ale jak zobacze jakas sliczna sukienusie albo spodniczke to ja kupuje no bo
        napewno sie przyda
        a juz na wyprzedazy to az grzech nie kupic smile))!
        tak wiec u mnie nigdy szafa Oli nie bedzie zamknieta na nowe ciuszki
        a wiesz kochana ile tracisz przyjemnosci nie kupujac na wyprzedazach smile?no
        chyba ze nie masz instynktu lowcy smile))!
        • weronka77 Re: weronka77 :)! 02.02.07, 00:01
          No nie mam bo wszystko to co mi się podoba kupuję od razu jak jest w sklepachwink
          Na wyprzedażach przecież jest to co "nie sprzedało" się wcześniej.Mnie
          przyjemność sprawia kupowanie od razu,chociaż faktem jest że wiele rzeczy które
          kupiłam dwa-trzy miesiące temu za fortunę kosztują teraz pół lub 1/3 fortunywink
          Ale z drugiej strony czekając na wyprzedaże mogłabym się "przeliczyć" bo nie
          zawsze zostają ładne rzezcy;-( I tak żle i tak niedobrzewink Aktualnie "dybię"
          na kolekcje wiosennewink
          • dzidzia_ch Re: weronka77 :)! 02.02.07, 09:53
            nie zawsze jest tak ze na wyprzedazy sa rzeczy nieladne
            w zarze jest przecieniona cala kolekcja o 50%
            i tak kupilam plaszczyk ktory Ola zalozy dopiero na wiosne a przeceniony byl z
            149zl na 89zl
            uwazam ze to przegiecie aby dzieciece ciuszki tyle kosztowaly - malenksa
            bluzeczka w rozmiarze 74 w zarze kosztowaly 65zl a ja po przecenie dalam 19zl
            i tyle moim zdaniem powinna byla kosztowac od samego poczatku
            szczegolnie dla tych najmniejszych babli do 2 lat - Oli ubranka starczaja na 3-
            4 miesiace
            staram sie wiec kupowac na wyprzedazach bo nie lubie bez sensu wydawac pieniedzy
            no ale wiekszosc ciuszkow i tak kupuje w trybie "normalnym"
    • rysia30 Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 01.02.07, 19:48
      Pierwszy raz w życiu największe zakupy zrobiłam w Smyku. Rozkochałam się w
      ubraniach Espritu. Dziś znowu wyszłam z lżejszym portfelem:
      -dokupiłam do koszuli śliczny zielony sweterek w kara za 74zł (Esprit)
      -koszula w kratke z cienkiej flanelki 49zł(Esprit)
      -eleganckie szare spodnie-nic specjalnego ale na koniec i początek roku mogą być
      (29zł)
      -piżama z szortami za 19 zł
      Wszystkie ubrania były przecenione o ok.50%. Moje tego roczne zakupy to
      kolekcja na przyszły rok. Mam nie mały zapasik ciuchów na najbliższe 2 latasmile
      • beata1974 Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 02.02.07, 07:39
        Ja pokusiłam się jescze na outlet w Gdańsku szadółkach - musiałam jechać tam 30
        km w jedną stronę ale opłaciło się nabyłam dla syna buciki geox tkie do kostki
        ale w całości wodoodporne trochę ocieplone na przyszłą zimę za 99zł z tym to
        się spóżniłam bo muwili że od tygodnia mają takie ceny to na pewno był większy
        wybór (były wysokie zimowe geoxy dla dziewczynki w rozm ok 33 w cenie 99zł - co
        wy na to?)
        w sklepie mexx też dobre cent kupiłam 2 bluzki z długim rękawem dla siebie w
        cenie 22 i 29zł z tamtąd można było wyjść z czałą szafą fajnych ciuchów -
        niestety nie mogę poszaleć - jestem w ciąży i nie mogę kupić super dzinsów za
        63 zł bo za tydzień ich nie włożę. ale bluzki na rosnący brzuszek już mam
        trochę większe niż dotychczas kupowałam ale taka natura a w czymś trzeba
        chodzić - cieszę się tylko że nie muszę kupować za kolosalne kwoty bo za takie
        zazwyczaj można kupić odzież dla przysłych mam.
        • andzka24 Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 02.02.07, 08:43
          wczoraj w h&m kupiłam takie wysokie buty futszaki białe, śliczne kosztowały
          59zł a po przecenie zapłaciłam niecałe 18zł.
          polecam
    • wiktorka99 Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 02.02.07, 08:56
      Mam nadzieje ze wkrótce u nas w Polsce beda takie wyprzedaze jak zagranica
      Next- bluzeczki bawełniane z długim rekawkiem były po 2-6 funtów, spodenki 2-10
      funtów, spódniczki 2-6, sweterki do 10 funtów, kurteczki do 20 funtów.
      Hiszpanska ZAra bluzeczki, spodenki, spódniczki od 1-5 euro.

Ja w Polsce raz sie zraziłam do wyprzedazy bo raz w H&M zobaczyłam kurteczke
      zimowa na moja niunie była przeceniona 50% jakie było moje zdziwienie gdy
      spojrzałam na cene i zobaczyłam ze cena po przecenia to cena za jaka kupiłam ja
      w listopadzie ....... Pani w kasie wmawiała mi ze kurtka zawsze kosztowała 109
      zł a niestety na mojej metce z listopada to kwota 59 zł ..............
      od tego momentu straciłam zaufanie do wyprzedazy , ale fajnie ze tak wiele z
      Was kupilo dla swoich dziacików fajne ciuszki
    • kkalina75 Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 02.02.07, 13:32
      Sweterek zimowy w H&M za 25 z 50 zł i spodnie za 25 zł oraz kapelusz na jesień
      za 7 zł
      W Zarze kupiłam sukienke sztruksową przecena z 90 na 25, body z długim rekawem
      dwupak za 25, zimowe buty ocieplane za 35 zł z 70 - kupilam 2 pary,
      kilka bluzeczek z długim rękawem za 15 zł
      W 5-10 - 15 grubą polarowa bluze na zamek za 15 zł(wygląda jak kurteczka)
      Mąż kupił buty w esprit za 99 zł przecena z 350zł
      Najlepsze rzeczy dostaąłm w Wola Park rano zaraz po otwarciu galerii
    • katka761 Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 02.02.07, 21:23
      ja dziśw reszcie weszłam do sklepów
      W ZARZE:
      -SZTRUKSY I DZINSY NA MYSZORKA PO 19ZŁ ZA SZTUKĘ.
      • emamaa Czy w Zarze jest już ostateczna przecena -70%??? 03.02.07, 00:15

• katka761 Re: Co upolowałyście na wyprzedażach dziecięcych? 03.02.07, 17:27
      chyba tak. sztrukcy kosztowały 89zł, a dzinsiki 75zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka