mbwj88 12.01.07, 19:41 kupiłam GW z filmem i nie działa co mam zrobić z tym filmem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia145 Re: film indochiny?? 12.01.07, 19:42 Ja też kupiłam i działa... Nie wiem..może reklamacja w lokalnym wydaniu gazety? Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: film indochiny?? 12.01.07, 20:11 Uuuu szkoda bo film dobry. Jak ktoś lubi Vincenta Pereza. Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: film indochiny?? 12.01.07, 20:19 Mnie tez sie podobał, ale nie z powodu Pereza Lubie filmy w których losy ludzkie przeplatają się z historią, kiedy fikcja łaczy się z faktami...pod wieloma względmi ten film przypominał mi "Doktora Żywago"- te sam ładunek emocjonalny płynący z ekranu, to samo współczucie ze strony widza dla bohaterów, którzy czasami "zawinili" tylko tym, że urodzili sie w trudnych czasach. No i oczywiście piękne krajobrazy Wietnamu, krasowe mogoty, które są dla mnie takie fascynujące, jako geografa Odpowiedz Link Zgłoś
karynk Re: film indochiny?? 12.01.07, 21:55 Napisz do nich z reklamacją. Kiedyś tak zrobiłam w Vivie czy Gali, przysłali sprawny film i inne jako gratisy. Odpowiedz Link Zgłoś