agniecha9991 Re: jakie perfumy macie??? 17.01.07, 19:21 Hugo Boss wersja pierwsza, klasyczna (zdecydowany ale nienachalny, ozywczy) kiedys Tresor Lancome mniam), ale mnie teraz nie stac Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: jakie perfumy macie??? 17.01.07, 20:40 Super wątek Wyszło mi,ze jestem oryginalna bo nikt dotąd nie wymienił moich ulubionych perfum-Burberry London Odpowiedz Link Zgłoś
aguskin Re: jakie perfumy macie??? 17.01.07, 21:26 wszystko C.K. czasem coś mocniejszego Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: jakie perfumy macie??? 19.01.07, 10:18 Ja rowniez mam swoj ulubiony zapach tej firmy, niepopularny, sprzed lat, ale przepiekny- specjalnie nie podam konkretniej, bo nie chce go popularyzowac. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: jakie perfumy macie??? 17.01.07, 22:27 Na zime: Truth CK Miracle Lancome Chance Chanel Comme une Evidence YR Na lato: Parfum d'Ete Kenzo Sheer Stella McCartney Pur Desir o zapachu bzu YR Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.n.e.s1 Re: jakie perfumy macie??? 17.01.07, 23:35 A pamiętacie Chanson D'Eau? Coty? Dostałam na osiemnastkę, przypomniało mi się, a już nie ma w sklepach... Chętnie bym znowu tym popachniała Mąż mi namiętnie kupuje perfumy, ostatnio Chanel 5, różowe Bruno Banani, wcześniej CK Eternity i Hugo Boss Woman - lubię już wszystkie (do Chanel trudno było, ale się przekonałam) Odpowiedz Link Zgłoś
majaaaaa ceny 17.01.07, 23:55 Jak sądzicie, czy do 80 zł (obojętne czy podróba czy mniej znany oryginał) da się kupić delikatny, ale długo utrzymujący się zapach? Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: ceny 18.01.07, 10:35 nie wiem, jakie zapachy lubisz...od siebie moge polecic ten, jest super www.pedet.pl/exec.php?C=Sz2&P2=&S1=MARKA&ESID1=7010003&LL=5 Odpowiedz Link Zgłoś
olifanka Re: ceny 18.01.07, 23:48 moim zdaniem nie jest taki bardzo super. To klasyk, w dodatku wydaje sie malo ryginalny, dla osoby ok. 40 dosc dobry... mialam, nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: ceny 19.01.07, 10:22 > moim zdaniem nie jest taki bardzo super ile kobiet tyle opinii, w tej kwocie nie mozna zbyt wiele wzmagac Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: ceny 19.01.07, 10:16 Jesli nie zalezy Ci na oryginale to proponuje wody stylizowane na znane zapachy firmy FM - zapach naprawde długo sie trzyma, bo kiedys przetestowalam, a koszt to jakies 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
majaaaaa Re: ceny 20.01.07, 00:42 Dzięki za podpowiedzi. Rzadko używam perfum (wystarczą mi zapachowe dezodoranty), niemniej czasami przychodzi i na to ochota, szczególnie na imprezę - stąd moje pytanie. Jakie zapachy preferuję, trudno wytłumaczyć (jak tu powąchać ekran???), na pewno nie duszące. Generalnie interesują mnie propozycje, które trzymają zapach (na miejscu , w sklepie, wybiorę, który egzemparz najmilszy memu węchowi, bo jakos nie mam do nich szczęścia. Pamiętam nawet prezent sprzed kilku lat (dość drogi, nazwy nie pomnę), bardzo ładny zapach, ale ledwo godzinę był wyczuwalny (może podróba?). Odwiedziłam pare miesięcy temu kilka perfumerii i poużywałam testerów, a dopiero na następny dzień wąchałam paski. I niestety nic z tańszych rozsądnego nie wpadło mi w ręce. Zobaczywszy więc ten watek i tyle doświadczonych znawczyń tematu dołączyłam nieśmiało Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: jakie perfumy macie??? 18.01.07, 04:41 Chanel Mademoiselle,5th Ave,Bvlgari-nie lubie go! Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: jakie perfumy macie??? 18.01.07, 10:39 gacusia1 napisała: Bvlgari-nie lubie go! gacusia je też!!! niby fajny, ale ma w sobie coś takiego psie i fuj, ze po godzinie marsz pod prysznic! pryskam się tym za karę, a najczęściej czyszczę nimi kolczyki i dziurska w uszach (na kolczyki). Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: jakie perfumy macie??? 18.01.07, 04:55 teraz uzywam do dzinsow Guess (Guess) lub Wonderful Indulgence (Ashley Judd), na wyjscia J'adore lub Bulgari Pour Femme Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: jakie perfumy macie??? 18.01.07, 07:51 wiosna, lato - Pleasures Estee Lauder jesień, zima - Chance CC Odpowiedz Link Zgłoś
wenus2006 Re: JAGUAR - można u nas kupić? 18.01.07, 08:27 Koleżanka przywiozła sobie JAGUAR zielony,ponoć różowy też super pachnie.Czy widziałyście je w polskich perfumeriach? Odpowiedz Link Zgłoś
alfama_1 Re: jakie perfumy macie??? 18.01.07, 10:11 Cerutti Image. Mam jeszcze resztkę olejku Mostly Musk z Body Shop, używam na bardzo specjalne okazje. Powalał mężczyzn niestety przestali produkować. Ostatnio dostałam w prezencie coś podobnego - Altaro Body Shop ale jakoś mniej działa Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: jakie perfumy macie??? 18.01.07, 10:46 Hugo Boss Woman L'Eau D'Issey Issey Miyake Contradition Calvin Klein Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: jakie perfumy macie??? 18.01.07, 11:04 Noa Cacharel Pour Elle Paco Rabanne Envy Me Gucci Puma Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: jakie perfumy macie??? 18.01.07, 11:38 Hugo Boss - femme Dolce Gabbana - By Mexx Odpowiedz Link Zgłoś
ywwy Re: jakie perfumy macie??? 18.01.07, 13:53 escape - CK - kończą mi się puma Odpowiedz Link Zgłoś
kejt35 Re: jakie perfumy macie??? 18.01.07, 17:00 In black J. del Pozo Light Blue D&G Eau d'Eden Cacharel - ulubiony od wielu lat Odpowiedz Link Zgłoś
philo77 Re: jakie perfumy macie??? 18.01.07, 22:19 Chanel Coco Mademoiselle Lancome Tresor z tej wiosennej serii limitowanej Lagerfeld Sun Moon Stars, a na lato czeka resztka L'Eau D'Issey Issey Miyake Odpowiedz Link Zgłoś
erka235 Re: jakie perfumy macie??? 18.01.07, 22:30 z AVONU ale nazwy nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
olifanka Re: jakie perfumy macie??? 18.01.07, 23:52 Ja mam i uzywam: DKNY, Coco Chanel Madmoiselle Noa Perle Cascharel YSL Nu Gucci Envy Gucci EDP II Ralph Lauren Polo Sport Women ale uwielbiam jeszcze Cerutti 1881 i wracam do niego niezmiennie Odpowiedz Link Zgłoś
letica Re: jakie perfumy macie??? 19.01.07, 00:35 Dior - ADDCIT Dior - Dune Dior - Dolce Vita Guerlain - Aqua Allegoria Pamplelune Salvador Dali - Laguna YSL - Opium Kenzo jungle elephant CK Obsession Thierry Mugler - Angel To moje ulubione.Niestety ze względów finansowych uzywam tylko Angel,i to raczej okazyjnie,bo drogi,psia mać... Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaani Re: jakie perfumy macie??? 19.01.07, 10:18 Thierry Mugler - Angel ( hehe mój ulubiony) - ale już dawno nie miałam a teraz CK Euphoria Odpowiedz Link Zgłoś
molinka1 Re: jakie perfumy macie??? 19.01.07, 10:21 te ceny mnie przerażają... I dlatego boję się kupować. teraz mam Isabellę Rosselini, storia.... Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: jakie perfumy macie??? 19.01.07, 10:29 Obecnie Kenzo l'eau par, ale juz sie napalilam na Valentino. Odpowiedz Link Zgłoś
ib_13 Re: jakie perfumy macie??? 19.01.07, 10:43 noa - cacharel, lacosta pour femme - Lancoma, celine dion - belong, chyba sobie kupię jeszcze Hipnoze Lancoma Odpowiedz Link Zgłoś
myszynka Re: jakie perfumy macie??? 19.01.07, 11:48 Niezmiennie od lat: L'Eau D'Issey Issey Miyake oraz Miracle Lancome. Ostatnio mnie zniewolił Kenzo Amour (co dziwne, bo nie lubię ciężkich zapachów). Odpowiedz Link Zgłoś
surviver_30 Re: jakie perfumy macie??? 19.01.07, 15:42 od wielu, wielu lat "LAURA" od Laury Biagiotti z 10 lat temu podobały mi się i używałam CK ONE, ale nawet nie wiem czy są jeszcze na rynku a choruję na L'Eau D'Issey Issey Miyake Odpowiedz Link Zgłoś
mika3102 Re: jakie perfumy macie??? 19.01.07, 19:24 Duzo z was uzywa D&G light blue.Ja szukam czegos z dodatkiem ogorka,jak by ktoras wiedziala to prosze o nazwe.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: jakie perfumy macie??? 20.01.07, 21:04 Sunflowers Elizabeth Arden-jak dla mnie ogorek na maxa. Odpowiedz Link Zgłoś
alexa-75 Re: jakie perfumy macie??? 19.01.07, 23:06 L'eau par Kenzo zamiennie z Cerrutti 1881 Odpowiedz Link Zgłoś
paulixs1 Re: jakie perfumy macie??? 20.01.07, 00:23 Tommy Hilfiger bo ja jestem Tommy Girl. Pure Poison Diora, Inituition Estee Lauder i Organza Givenchy. Odpowiedz Link Zgłoś
m_skolimska Re: jakie perfumy macie??? 22.01.07, 12:49 Dołączam się do sondy: mój ulubiony ultrafiolet paco rabanne, ostatnio używam J LO (Lopez) LIVE, fajny, choć nie przepadam za ta panią Odpowiedz Link Zgłoś
nieszkasob Re: jakie perfumy macie??? 22.01.07, 12:59 obecnie: Allure CC Davidoff cool water Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: jakie perfumy macie??? 23.01.07, 08:45 Moje ulubione: Hugo Boss Woman (dla idealne na codzień) Contradiction Kleina Noa Cacharel Uwielbiam je od lat, szukam nowych zapachów, ale ciągle wygrywają "stare" typy Odpowiedz Link Zgłoś