jagodziana 17.01.07, 15:29 chcialam tylko powiedziec ze taki psiaczek jest w Carton Palnet za 29,90 na Allegro identyczne widzialam 49,90 plus oczywiscie przesylka. TAk co by nie przepłacac )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweet.joan Re: do fanów Clifforda :))))) 17.01.07, 16:09 Ale gdzie? W okresie świątecznym i tuż po w Arkadii (W-wa) nie było już mniejszych i powiedziano mi, że juz nie będzie Gdzie widziałaś te Cliffordy? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: do fanów Clifforda :))))) 17.01.07, 21:25 Podciągam do góry, bo też mnie interesuje w którym Cartoon Planet. Mam w domu dwie fanki Clifforda aga Odpowiedz Link Zgłoś
jagodziana Re: do fanów Clifforda :))))) 18.01.07, 10:05 Dziewczyny jednego kupilam w Wola Parku ale dziewczyny moje sie kłóciły i drugiego dokupilam w Galerii Mokotów. Przed Swietami nie bylo. A teraz sa kupywalam je w tym tygodniu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: do fanów Clifforda :))))) 18.01.07, 10:17 A wrzuciałbys linka do tego z allegro? Chciałbym wiedzieć, który to. Dziękuję Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: do fanów Clifforda :))))) 18.01.07, 10:20 Takie może? www.allegro.pl/item157224558_clifford_duzy_czerwony_pies_the_big_red_dog_zobacz.html Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: do fanów Clifforda :))))) 18.01.07, 17:55 Dokładnie takie są w Galerii Mokotó-wczoraj widziałąm Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: do fanów Clifforda :))))) 18.01.07, 18:34 Już mamy - mąż podjechał i kupił. Malutkie toto, ale Młody i tak się cieszy jak nie wiem co Ale pięć dych to stanowczo przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: do fanów Clifforda :))))) 18.01.07, 22:34 A widziałyście gdzieś całą paczkę w przyzwoitych cenach, tj Clifforda, Cleo i T- bone'a, a do tego najlepiej jeszcze Emily Elizabeth? Niekoniecznie z tych najmniejszych... aga Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: do fanów Clifforda :))))) 19.01.07, 11:45 Na allegro widziałam przyjaciół Clifforda. Ale to takie malutkie figurki. Np.: www.allegro.pl/item158509705_przyjaciele_clifford_a_cleo_i_t_bone.html Albo takie: www.allegro.pl/item156866874_clifford_cleo_t_bone_plus_ksiazka_gratis_hit_.html#photo Odpowiedz Link Zgłoś
jagodziana Re: do fanów Clifforda :))))) 19.01.07, 15:39 Witam, tak to te wlasnie Nie sa duze ) Taka zwyczajna maskotka ale radości jest duzo i przyjaciel do spania fajny. )) Duzo wiecej jest na stronie scholastic - tylko trzeba sprowadzac, ale jak ktos ma mozliwość to jest tez duza Emili ceny ok35 $ pozdrawiam wszytkich malych fanow Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: do fanów Clifforda :))))) 19.01.07, 22:35 Dzięki, jakoś nie pomyślałam, żeby sprawdzić na stronie Scholastic. Mam przyjaciółkę w Stanach, więc może mi coś kupi... aga Odpowiedz Link Zgłoś