malenkajalenka 18.01.07, 17:50 kupujecie?? on jest podobno niezdrowy, a ja go strasznie lubie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: chleb tostowy 18.01.07, 17:52 no na pewno do zdrowych nie należy, skoro tyle dni świeżość utrzymuje. Czasem kupuję, tak raz na 2 m-ce jak mi się zapiekanek zachce. Na co dzień grahamki najczęściej. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: chleb tostowy 18.01.07, 17:52 nie mamy nawet tostera, tym bardziej nie kupujemy, bo niedobry on Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: chleb tostowy 18.01.07, 17:56 ale zbieram sie zeby wyprobowac takie dziwne tosty Z czekolada i serem plesniowym w srodku namoczone w jajku i mace i obsmazone. Tak tak czekolada i ser plesniowy maja duzo wspolnych czesteczek tworzacych ich smak. Dlatego podobno bardzo ladnie te smaki harmonizuja ze soba. Jak kawior serwowany na bialej czekoladzie serio mowie Odpowiedz Link Zgłoś
malenkajalenka Re: chleb tostowy 18.01.07, 17:58 ja lubie takie cieple tosty z dzemem i bananami albo truskawkami w plasterkach Odpowiedz Link Zgłoś
erka235 Re: chleb tostowy 18.01.07, 18:00 A my uwielbiamy tosty : dżemem, bitą śmietaną ale mi smaka narobiłyście żeby nie ta wichura do sklepu bym poleciała Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: chleb tostowy 18.01.07, 17:59 z tematów okołotostowych to najbardziej lubię chałkę obsmażoną w maśle - dzieciństwo mi się przypomina Odpowiedz Link Zgłoś
elena70 Re: chleb tostowy 18.01.07, 18:25 A ja często kupuję. Dzieci uwielbiają tosty z pieczarkami, albo z ananasem. Kupuję taki z prywatnych piekarni, który nie ma terminu do 2009 roku. Nie różni się wiele smakiem od tego firmowego. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: chleb tostowy 18.01.07, 19:09 kupuję... wykorzystuję do pieczenia tostów z serem żółtym i pomidorkiem - mniammmmm pycha choć sama dawno nie jadłam,moje szkraby właśnie dziś zapychały brzuszki tostami Odpowiedz Link Zgłoś