sweet.joan 24.01.07, 15:39 Czy są jeszcze wyprzedaże zimowych ubrań i akcesoriów? Jeśli tak, to w jakich sklepach jest coś godnego polecenia. Mnie interesują głównie kurtki/kombinezony (chłopięce na 110), rękawiczki do śniegu. Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzyna2222 Re: Wyprzedaże zimowe 24.01.07, 16:18 a mnie interesuje kombinezon najlepiej jednoczęściowy 122 albo 128 ... zimy nie było i się okazało, że mojemu synkowi sie wyrosło nie wiem, co i gdzie bo od dwóch tygodni nie wychodzę ze względu na choroby które nas dopadły Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Wyprzedaże zimowe 25.01.07, 18:47 Można spróbować w C&A, Cubusie i H&M, ale są to już pojedyncze resztki niestety. Wobec nagłego pojawienia się zimy pojechałam dzisiaj do Decathlona i zakupiłam spodnie narciarskie na 4 lata i śniegowce 24/25 (dla siebie przy okazji też). Niestety ceny niewyprzedażowe ((. Chciałam poczekać z tymi zakupami aż do marca, kiedy wybieramy się na narty (miałam nadzieję na załapanie się na wyprzedaż), ale nagły opad śniegu pokrzyżował moje plany. No cóż, teraz przynajmniej mam ciepłe i suche stopy Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Wyprzedaże zimowe 25.01.07, 18:51 Rozmiar 25/26 oczywiście. Aha, dzisiaj śniegowce schodziły jak "ciepłe bułeczki" ja wziełam ostatnią parę juniorskich w r. 38, a dla młodej przedostatnią parę 25/26. Wogóle o godzinie 11-tej było tam pełno ludzi z dzieciakami i kupowano masowo sanki, kombinezony i kaski Odpowiedz Link Zgłoś
ewadorotaola Re: Wyprzedaże zimowe 25.01.07, 18:42 kombinezony sa w smyku na wyprzedazach (sosnowiec plejada) Odpowiedz Link Zgłoś