anna.kucharska1 22.02.07, 10:53 jw. www.allegro.pl/item168273662_chicco_ct_01_wozek_folia_kolekcja_2007_gratis.html www.coneco.pl/wozek_solar.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maczkama Re: chicco ct 01 czy coneco solar? 22.02.07, 11:05 Chicco zdecydowanie. Miałam ten wózek jest rewelacyjny! pozdrawiam. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
andzia22l1 Re: chicco ct 01 czy coneco solar? 22.02.07, 11:46 zdecydowanie chicco,gdybym miała kasę to sama bym Go chętnię kupiła synkowi w coneco solar podobno łamia się stalaże Odpowiedz Link Zgłoś
katrint Re: chicco ct 01 czy coneco solar? 23.02.07, 09:54 nie wiem jak chicco ale coneco solar to katastrofa,chciałam go kupić ale na szczęście wpadłam na pomysł zeby pozyczyć go na jeden spacer od bratowej, to był koszmar, w połowie spaceru mąż samochodem przywiózł nam naszą poczciwą,starą spacerówkę roana żebyśmy mogli wrócic do domu.Ten wózek nie nadaje się na nasze ulice,nie mówiąc juz o spacerze w terenie.Kółka klekoczą, wózek cały się trzęsie,kazdy uchwyt do trzymania idzie w swoja stronę.Tam chyba nie ma najmniejszej amortyzacji. Odpowiedz Link Zgłoś