margol9 22.02.07, 18:32 pomóżcie w wyborze kapci dla 2-letniej córki,które Waszym zdaniem są najlepsze? aukcja.onet.pl/show_item.php?item=167170387 aukcja.onet.pl/show_item.php?item=166443026 aukcja.onet.pl/show_item.php?item=166111673 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaj21 Re: lemigo-które wybrać 22.02.07, 18:45 Mi te drugie najbardziej odpowiadają ze względu na największą możliwość cyrkujacji powietrza, ale zawsze kupowałam kapcie 'na dotyk', więc trudno mi powiedzieć które najbardziej by mi odpowiadały w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
glory77 Re: lemigo-które wybrać 22.02.07, 19:31 wg. mnie najlepsze są te ze skłórzaną wkładką, wtedy nózka sie tak nie poci. A u nas i tak najlepiej sprawdzają się skarpetokapcie Polecam. Typowych kapci juz nie kupuję... Odpowiedz Link Zgłoś
bara4122 Re: lemigo-które wybrać 22.02.07, 19:53 Moje dziewczyny (2,5 roku) chodzą w tych ostatnich, zawsze kupuję im te same, różnią się ew. kolorem i aplikacją. Te z drugiego linku też miały ale się nie sprawdziły bo otworki na paluszki były niedopasowane i krój był chyba jakiś niefortunny bo gniotły ich w paluszki, nie chciały w nich chodzić. Kupiłam je właśnie ze wzgl. na otworki ale wróciłam do tych, z których jestem zadowolona.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
robalrobal Re: lemigo-które wybrać 22.02.07, 20:36 Ja najbardziej lubię pierwszy model. Mój synek miał kilka takich par. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1104 Re: lemigo-które wybrać 22.02.07, 22:14 Pierwszy i trzeci - łatwo zapiąć, z tym metalowym zapięciem jest trudniej. Moje dziecko zawsze chodzi w takich jak 3, ale chyba 1 są lepsze. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: lemigo-które wybrać 22.02.07, 22:28 Do tych z pierwszego linka nie wejdzie stópka dziecka z wysokim podbiciem! Kiedyś kupiłam synkowi i niestety nie wchodziły, bo nie mają regulacji w podbiciu właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdapik Re: lemigo-które wybrać 22.02.07, 23:15 my mieliśmy wszystkie 3 pary) Najlepiej oceniam te ostatnie. Pierwsze nie za bardzo się sprawdziły bo nie obejmowały nóżki w kostce. Były zbyt luźne i tego rzepka nie dało się już bardziej zapiąć. W tych drugich wkładka z podeszwy właśnie przy paluszku zaczęła się jakoś pruć i wychodziły nitki, ale za to miały dobre zapięcie (dobrze trzymało, nie zużywało się) Te trzecie były najfajniejsze z tym, że po jakimś czasie rzepki tak się jakoś wyrobiły, że nie chciały się już dobrze zapinać, ale wtedy akurat przyszedł czas na zmianę bucika ze względu na urośnięcie nóżki Jakbym teraz miała kupić to wybrałabym te trzecie Odpowiedz Link Zgłoś