Gość: Natt. IP: 80.54.235.* 12.05.09, 08:03 Od czego bym mogła zacząĆ karierę piosenkarki.? Szkoła muzyczna.? a pozniej co dalej.? Możliwe, zeby 15-latka została gwiazdą.? prosze o szczere odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pati Re: Piosenkarka.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 19:40 taaaaaaaaaaaak sama tez mam 15 i nie daje za wygrana be okay Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_stara Re: Piosenkarka.? 13.05.09, 07:18 ja mam 13 lat i też chcę zostać piosenkarką. naucz się grać na jakimś instrumencie, śpiewaj dzień w dzień, znajdź sobie kapelę, piszcie piosenki, komponujcie je i kiedyś się uda. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
julka6655 Re: Piosenkarka.? 13.05.09, 10:50 Jeśli mieszkasz w dużym mieście proponuję ci chodzić na castingi do teatru muzycznego, grać w musicalach, wiele gwiazd tak zaczyna. Bierz oczywiście udział we wszystkich konkursach jakich się tylko da, no i wygrywaj je. Potem producenci cie sami zjadą i może nawet podpiszą kontrakt na płytę. Odpowiedz Link Zgłoś
julka6655 Re: Piosenkarka.? 13.05.09, 10:50 Żeby to zadziałało musisz mieć oczywiście duży talent. Powodzenia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Piosenkarka.? 13.05.09, 21:27 , , hmm.. kiedy amsz wolny czas wez kartkęołowek i zapisz jakis rymowany tekst . dobzre by było gdybys potem nauczyła się go na pamięć , no i wtedy wsadziła na youtube , albo cos innego . Dużo wielkich gwiazd zostało odnalezione dzięki temuu . ALE PRZEDE WSZYSTKIM MUSISZ UWIERZYĆ W SIEBIE,zycze powodzeniaa .;* Odpowiedz Link Zgłoś
karolaj Re: Piosenkarka.? 14.05.09, 12:14 wcale nie musisz ukończyć szkoły muzycznej Mam 16 lat i wiele sukcesów na koncie Zaczęłam od MySpace i YouTube nagrywałam własne piosenki i covery hitów innych gwiazd Spróbuj też Odpowiedz Link Zgłoś