indiaaa 23.02.07, 20:43 www.allegro.pl/item167155643_interaktywna_malpka_hasbro_hit_2006_reklama_tv.html Czy warto ją kupić na 2 urodziny? Zastnawiam się po potaniała jak widzę z 200zł, aleczy warta jest swojej ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
faustine Re: ma ktoś taką małpkę ineraktywną hasbro ??? 23.02.07, 22:35 Witam! Zakochałam się w tej małpie od pierwszego wejrzenia i chyba dlatego będę ją polecac Podoba mi się realizm z jakim małpa została wykonana , wreszcie coś innego niż większośc podobnych do siebie pluszaków. Nabyłam ją dla swojej córy gdy ta miała 14 miesięcy . Na początku trochę się jej bała , ale dośc szybko się " zakumplowały". Codziennie rano robi z małpą cześc ,karmi ją , naśladuje jej odgłosy ( chrapanie , czkawkę). Małpa stała się niejako członkiem naszej rodziny A czy warta swojej ceny ? Powiem tak - ja jestem zadowolona z jej zakupu. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
indiaaa Faustine 23.02.07, 22:38 A powiedz mi czy te dźwięki jakie wydaje, są w miarę realne? Czy może buczy, huczy zupełnie nie podobnie. Moja córka dostała w grudniu od rodzinki słonia który nie trąbi tylko wydaje dźwięki podobne do piły Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia małpka 23.02.07, 23:47 Nasza cała rodzina miała niezły ubaw z małpki bo rzeczywiście jest niesamowicie relistyczna. Odgłosy jak najbardziej naturalne, najbarzdiej realistyczne niezłe beknięcie po jedzeniu Małpka jest rzeczywiście super ale myślę że przy tak ogromnym wyborze zabawek sama nie kupiłabym jej dla swojej córeczki za tą cenę, dostała ją w prezenicie więc ma. Dodam ze ma 3,5 roku i generalnie pobawiła się, pośmiała, nawet troszkę na początku wystraszyła i wróciła do swego styranego życiem misia Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: małpka 24.02.07, 01:54 i po co ja sobie przypomnialam o tej malpce??? Musze sobie teraz znalezc okazje,zeby ja kupić niby dla córeczki)) Swietna jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: małpka 24.02.07, 13:20 Jak dla mnie jest okropna. Nigdy nie kupiłabym mojemu dziecku takiej przutylanki. Ma takie paskudne łapy.. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: małpka 24.02.07, 13:28 iwek33 napisała: > Jak dla mnie jest okropna. Nigdy nie kupiłabym mojemu dziecku takiej > przutylanki. Ma takie paskudne łapy.. jak prawdziwa małpaNie lubisz malpek? Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: małpka 24.02.07, 13:59 Lubię, ale na filmach, albo w zoo..jakoś nigdy nie miałam osobiście okazji przebywać w bezpośrednim towarzystwie małpek )))), no i w końcu nie każde zwierzątko musi się nam podobać Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: małpka 24.02.07, 14:37 zapewniam Cię,że mają identyczne łapki) Widziałam bardzo często z bliska pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś