Dodaj do ulubionych

ma ktoś taką małpkę ineraktywną hasbro ???

23.02.07, 20:43
www.allegro.pl/item167155643_interaktywna_malpka_hasbro_hit_2006_reklama_tv.html

Czy warto ją kupić na 2 urodziny? Zastnawiam się po potaniała jak widzę z
200zł, aleczy warta jest swojej ceny?
Obserwuj wątek
    • faustine Re: ma ktoś taką małpkę ineraktywną hasbro ??? 23.02.07, 22:35
      Witam!
      Zakochałam się w tej małpie od pierwszego wejrzenia i chyba dlatego będę ją
      polecac smilePodoba mi się realizm z jakim małpa została wykonana , wreszcie coś
      innego niż większośc podobnych do siebie pluszaków.
      Nabyłam ją dla swojej córy gdy ta miała 14 miesięcy . Na początku trochę się
      jej bała , ale dośc szybko się " zakumplowały". Codziennie rano robi z małpą
      cześc ,karmi ją , naśladuje jej odgłosy ( chrapanie , czkawkę). Małpa stała się
      niejako członkiem naszej rodziny smile
      A czy warta swojej ceny ? Powiem tak - ja jestem zadowolona z jej zakupu.
      Pozdrawiam!
      • indiaaa Faustine 23.02.07, 22:38
        A powiedz mi czy te dźwięki jakie wydaje, są w miarę realne? Czy może buczy,
        huczy zupełnie nie podobnie. Moja córka dostała w grudniu od rodzinki słonia
        który nie trąbi tylko wydaje dźwięki podobne do piłysmile
        • betty_julcia małpka 23.02.07, 23:47
          Nasza cała rodzina miała niezły ubaw z małpki bo rzeczywiście jest niesamowicie
          relistyczna. Odgłosy jak najbardziej naturalne, najbarzdiej realistyczne niezłe
          beknięcie po jedzeniu smile Małpka jest rzeczywiście super ale myślę że przy tak
          ogromnym wyborze zabawek sama nie kupiłabym jej dla swojej córeczki za tą cenę,
          dostała ją w prezenicie więc ma. Dodam ze ma 3,5 roku i generalnie pobawiła
          się, pośmiała, nawet troszkę na początku wystraszyła i wróciła do swego
          styranego życiem misiasmile
          • mamaemmy Re: małpka 24.02.07, 01:54
            i po co ja sobie przypomnialam o tej malpce???
            Musze sobie teraz znalezc okazje,zeby ja kupić niby dla córeczkismile))
            Swietna jest!!!
            • iwek33 Re: małpka 24.02.07, 13:20
              Jak dla mnie jest okropna. Nigdy nie kupiłabym mojemu dziecku takiej
              przutylanki. Ma takie paskudne łapy..
              • mamaemmy Re: małpka 24.02.07, 13:28
                iwek33 napisała:

> Jak dla mnie jest okropna. Nigdy nie kupiłabym mojemu dziecku takiej
                > przutylanki. Ma takie paskudne łapy..

jak prawdziwa małpasmileNie lubisz malpeksmile?
                • iwek33 Re: małpka 24.02.07, 13:59
                  Lubię, ale na filmach, albo w zoo..jakoś nigdy nie miałam osobiście okazji
                  przebywać w bezpośrednim towarzystwie małpek smile)))), no i w końcu nie każde
                  zwierzątko musi się nam podobać smile
                  • mamaemmy Re: małpka 24.02.07, 14:37
                    zapewniam Cię,że mają identyczne łapkismile)
                    Widziałam bardzo często z bliskasmile

pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka