Dodaj do ulubionych

Spacerówka- opinie

28.02.07, 09:40
www.coneco.pl/wozek_solar.php
Co myślicie o niej?
Obserwuj wątek
    • marcelkowamama Re: Spacerówka- opinie 28.02.07, 09:46
      ja ja chciałam kupic bo ładna jest, sklada sie jak parasolka w pion a parasolka
      nie jest, ale boki tego oparcia sa sztywne i wogole waskie jest to oparcie, i
      teraz jeszcze dziecko jest male no to pol biedy a jak urosnie to mi sie wydawało
      ze bedzie scisniete jak sledzik, no albo w kombinezonie tez chyba ciasno by mu
      było i zrezygnowalam. Wybrałam baby desing lucky i tez załuje smile
      • egis1 Re: Spacerówka- opinie 28.02.07, 10:10
        dzięki za opinie, szukam wózka i nie moge się zdecydować a mam duże dziecko,twój też wygląda całkiem nieżle a czemu nie jesteś zadowolona? a ile on waży?
        • marcelkowamama Re: Spacerówka- opinie 28.02.07, 10:14
          jest dosc lekki, chyba 9 kg, ale ma jakos tak pochylone siedzisko do zewnatrz a
          nie do wewnatrz wozka, i dziecko mi sie zsuwa ciągle i w rezultacie siedzi nie
          na pupie tylko na kosci ogonowej. W szystkie wozki z tej firmy chyba tak maja bo
          kolezanka ma inny model i to wlasnie ona mi zwrociła na to uwage. ponadto w
          lucky'm płaci sie chyba wiecej za ta przekladana raczkę, ale po jej przelozeniu
          wozek nie daje sie prowadzic. No i pokrowiec na zime ten na nozki jakos tak nie
          przylega, chyba ze nie wiem jak go przypinac do czego. ja mojego wozka nie
          polecam, wyglada fajnie ale to chyb tylesmile
          • asia0212 Re: Spacerówka- opinie 28.02.07, 10:32
            Też mam od niedawna ten wózek i córka ciągle zsuwa się na zewnątrz.Pocieszam
            się,że jak urośnie usiądzie stabilnie na pupie.Kiedy chcę prowadzić wózek z
            przełożoną rączką uderzam butami o koła(podwójne).Popieram marcelkowąmamę.
      • mirekla Re: Spacerówka- opinie 01.03.07, 15:23
        Ja tez kupilam ten baby desing lucky ale jeszcze nie wiem czy to byl dobry
        wybor gdyz jeszcze nie uzywalam bo jest za zimni. Czy moglabys mi napisac
        dlaczego zalujesz i jakie odkrylas w nim wady. pozdrawiam
    • e_madziq Re: Spacerówka- opinie 28.02.07, 10:28
      jezeli chodzi o spacerówki to zwróććie uwagę na rączke. najlepiej jak jest
      jedna taka jak w wózkach głebokich. łatwiej sie prowadzi głownie wtedy gdy
      czasem musisz jedna reką prowadzić co jest niemożliwe przy podwójnej rączce.
      Ja kupiłam taki (kolor jest na zdjęciu trochę oszukany) i jestem zadowolona.
      rumcajs.pl/product_info.php?products_id=147
      jest gdzieś na gazecie forum o wózkach dzieciecych moze tam się czegoś dowiesz
      na temat który Cię interesuje.
      • marcelkowamama do asia:) 28.02.07, 10:41
        tej kolezanki corka juz siedzi stabilnie, ma 14 miesiecy i sie nadal zsuwala.
        ona poprostu napchala czegos pod to siedziko zeby chociaz troche to pochylenie
        zniwelowac .
    • kowalikm Re: Spacerówka- opinie 28.02.07, 10:40
      Ja co prawda nie mam go osobiście, ale ostatnio kuzynka go kupiła, ponieważ jest
      lekki. Jak na parasolkę całkiem fajny. Tylko rzeczywiście zimą w kombinezonie
      jest dość ciasno (mały ma 8 miesięcy). Z tego co pamiętam narzekała na koszyk na
      dole. No i oczywiście (pewnie tak jest we wszystkich parasolkach), trzeba
      zapomnieć o powieszeniu nawet na chwilkę na rączce siatki z zakupami, bo
      wózeczek zupełnie traci stabilność. Ale na spacerki po mieście jest ok.
    • egis1 Re: Spacerówka- opinie 01.03.07, 10:57
      up
    • renia731 Re: Spacerówka- opinie 01.03.07, 14:49
      A ja od roku jeżdżę Quinny Speedy SX i jestem bardzo zadowolona. Wózek się
      bardzo łatwo i lekko prowadzi, dobrze amortyzuje, myślę że jest wygodny dla
      dzidzi. Ale nie jest to spacerówka mała... Ma duże pompowane kółka i dosyć
      obszerne siedzisko. Waży ok 11 kg.
    • gosiaang Re: Spacerówka- opinie 01.03.07, 17:39
      zanim kupilam Graco ogladalismy wozki Coneco, mamy fotelik samoch.Coneco i jest
      super ale jednak wózek wybralismy niemiecki, mamy Graco Mosaic sklada sie jak
      parasolka, 8kg,zajmuje malo miejsca 0o 30/30/100cm po zlozeniu, kolor retro
      aubergine
      www.allegro.pl/item169451984_graco_mosaic_od_abbakids_gratisy_.html
      a moze taki:
      www.allegro.pl/item170501795_wozek_mirage_firmy_graco_nowy_wysylka_gratis_.html
      • sabka22 Re: Spacerówka- opinie 01.03.07, 17:45
        ogólnie mi sie podoba ja własnie tez szukam spacerówki i rozglądam sie na
        allegro ale tam jest tyle wózków ze trudno wybrać!Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka