egis1 28.02.07, 09:40 www.coneco.pl/wozek_solar.php Co myślicie o niej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcelkowamama Re: Spacerówka- opinie 28.02.07, 09:46 ja ja chciałam kupic bo ładna jest, sklada sie jak parasolka w pion a parasolka nie jest, ale boki tego oparcia sa sztywne i wogole waskie jest to oparcie, i teraz jeszcze dziecko jest male no to pol biedy a jak urosnie to mi sie wydawało ze bedzie scisniete jak sledzik, no albo w kombinezonie tez chyba ciasno by mu było i zrezygnowalam. Wybrałam baby desing lucky i tez załuje Odpowiedz Link Zgłoś
egis1 Re: Spacerówka- opinie 28.02.07, 10:10 dzięki za opinie, szukam wózka i nie moge się zdecydować a mam duże dziecko,twój też wygląda całkiem nieżle a czemu nie jesteś zadowolona? a ile on waży? Odpowiedz Link Zgłoś
marcelkowamama Re: Spacerówka- opinie 28.02.07, 10:14 jest dosc lekki, chyba 9 kg, ale ma jakos tak pochylone siedzisko do zewnatrz a nie do wewnatrz wozka, i dziecko mi sie zsuwa ciągle i w rezultacie siedzi nie na pupie tylko na kosci ogonowej. W szystkie wozki z tej firmy chyba tak maja bo kolezanka ma inny model i to wlasnie ona mi zwrociła na to uwage. ponadto w lucky'm płaci sie chyba wiecej za ta przekladana raczkę, ale po jej przelozeniu wozek nie daje sie prowadzic. No i pokrowiec na zime ten na nozki jakos tak nie przylega, chyba ze nie wiem jak go przypinac do czego. ja mojego wozka nie polecam, wyglada fajnie ale to chyb tyle Odpowiedz Link Zgłoś
asia0212 Re: Spacerówka- opinie 28.02.07, 10:32 Też mam od niedawna ten wózek i córka ciągle zsuwa się na zewnątrz.Pocieszam się,że jak urośnie usiądzie stabilnie na pupie.Kiedy chcę prowadzić wózek z przełożoną rączką uderzam butami o koła(podwójne).Popieram marcelkowąmamę. Odpowiedz Link Zgłoś
mirekla Re: Spacerówka- opinie 01.03.07, 15:23 Ja tez kupilam ten baby desing lucky ale jeszcze nie wiem czy to byl dobry wybor gdyz jeszcze nie uzywalam bo jest za zimni. Czy moglabys mi napisac dlaczego zalujesz i jakie odkrylas w nim wady. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e_madziq Re: Spacerówka- opinie 28.02.07, 10:28 jezeli chodzi o spacerówki to zwróććie uwagę na rączke. najlepiej jak jest jedna taka jak w wózkach głebokich. łatwiej sie prowadzi głownie wtedy gdy czasem musisz jedna reką prowadzić co jest niemożliwe przy podwójnej rączce. Ja kupiłam taki (kolor jest na zdjęciu trochę oszukany) i jestem zadowolona. rumcajs.pl/product_info.php?products_id=147 jest gdzieś na gazecie forum o wózkach dzieciecych moze tam się czegoś dowiesz na temat który Cię interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelkowamama do asia:) 28.02.07, 10:41 tej kolezanki corka juz siedzi stabilnie, ma 14 miesiecy i sie nadal zsuwala. ona poprostu napchala czegos pod to siedziko zeby chociaz troche to pochylenie zniwelowac . Odpowiedz Link Zgłoś
kowalikm Re: Spacerówka- opinie 28.02.07, 10:40 Ja co prawda nie mam go osobiście, ale ostatnio kuzynka go kupiła, ponieważ jest lekki. Jak na parasolkę całkiem fajny. Tylko rzeczywiście zimą w kombinezonie jest dość ciasno (mały ma 8 miesięcy). Z tego co pamiętam narzekała na koszyk na dole. No i oczywiście (pewnie tak jest we wszystkich parasolkach), trzeba zapomnieć o powieszeniu nawet na chwilkę na rączce siatki z zakupami, bo wózeczek zupełnie traci stabilność. Ale na spacerki po mieście jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
renia731 Re: Spacerówka- opinie 01.03.07, 14:49 A ja od roku jeżdżę Quinny Speedy SX i jestem bardzo zadowolona. Wózek się bardzo łatwo i lekko prowadzi, dobrze amortyzuje, myślę że jest wygodny dla dzidzi. Ale nie jest to spacerówka mała... Ma duże pompowane kółka i dosyć obszerne siedzisko. Waży ok 11 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaang Re: Spacerówka- opinie 01.03.07, 17:39 zanim kupilam Graco ogladalismy wozki Coneco, mamy fotelik samoch.Coneco i jest super ale jednak wózek wybralismy niemiecki, mamy Graco Mosaic sklada sie jak parasolka, 8kg,zajmuje malo miejsca 0o 30/30/100cm po zlozeniu, kolor retro aubergine www.allegro.pl/item169451984_graco_mosaic_od_abbakids_gratisy_.html a moze taki: www.allegro.pl/item170501795_wozek_mirage_firmy_graco_nowy_wysylka_gratis_.html Odpowiedz Link Zgłoś
sabka22 Re: Spacerówka- opinie 01.03.07, 17:45 ogólnie mi sie podoba ja własnie tez szukam spacerówki i rozglądam sie na allegro ale tam jest tyle wózków ze trudno wybrać!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś