kara13 01.03.07, 21:37 Macie jakies godne polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_ch Re: Apteki internetowe 01.03.07, 21:43 ja kupowalam tutaj vena-vita.pl/product_info.php?products_id=316 ceny podobne jak w "normalnych" aptekach przesylka na drugi dzien Odpowiedz Link Zgłoś
mokrasa Re: Apteki internetowe 01.03.07, 22:03 Ja polecam www.domzdrowia.pl. Kupuję tam już ponad rok. Enfamil, Mustela sporo taniej niż w pozostałych aptekach. Wiele innych rzeczy chyba też, ale nie sprawdzałam konkretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Re: Apteki internetowe 01.03.07, 22:16 a oplaca sie wogóle kupować w internecie? przecież dochodzą jeszcze koszty wysyłki i wychodzi to samo co w sklepie za rogiem... Odpowiedz Link Zgłoś
pasmo30 Re: Apteki internetowe 01.03.07, 22:55 Opłaca się kupować np. drogie kosmetyki. Często mają przesyłkę gratis przy większych zamówieniach. Ostatnio jak zamawiałam w aptece internetowej to zapłaciłam 24 zł mniej niż w aptece "za rogiem" (Zamówienie miało wartość ok 120zł). Odpowiedz Link Zgłoś
annulak Re: Apteki internetowe 02.03.07, 11:07 www.vena-vita.pl My tam kupujemy np mleko enfamil premium2 za 20zl,najtaniej ze wszystkich jakie nam sie udalo znalesc i za zakupy powyzej 150zl jest przesylka gratis.daja tez czasem probki,mala dost sliniaczek enfamil,probke kremiku mustela itp.Naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kara13 Re: Apteki internetowe 01.03.07, 22:49 Najtaniej chyba narazie znalazlam tutaj www.cefarm24.pl/cgi-bin/index.pl Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: Apteki internetowe 01.03.07, 22:58 Ja też zawsze kupuję w domzdrowia.pl, ale chyba przestanę,jestem stałą klientką robię zakupy na dość duże kwoty, a tu ani rabatu ani próbki Odpowiedz Link Zgłoś
mokrasa Re: Apteki internetowe 02.03.07, 10:36 w domu zdrowia za przesyłkę powyżej 100zł się nie płaci a dostarcza kurier. Ja zamawiam mleko i czasem kosmetyki Musteli to bez problemu zbiera się. Teraz przesyłają kody rabatowe. Jakiś czas temu nawet no-spa kosztowała ze 1,50 taniej niż w normalnej aptece, nie mówiąc już o droższych rzeczach. Odpowiedz Link Zgłoś
karolzz Re: Apteki internetowe 02.03.07, 11:14 Vena-vita!! sprawdzilam juz wielokrotnie. maja zwlaszcza duzy wybor kosmetykow aptecznych a to akurat dla mnie jest najwazniejsze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś