olus1984 04.03.07, 17:20 Witamczy mialyscie moze kontakt z wozkami spacerowymi Baby Design???( www.babydesign.pl).Prosze o rady czy sie sprawdzaja Z gory dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenpol Re: Wózek spacerowy Baby Design 04.03.07, 22:53 Od 6 miesięcy jezdzimy tym właśnie modelem wózka i jestem zadowolona-mała też.Jest wygodny,zgrabny i ma wszystko co spacerówka mieć powinna czyli folię,pokrowce,przekładaną rączkę(u nas było to potrzebne gdyż mała jezdzi od 4 mies w spacerówce)regulowany podnóżek,regulowane oparcie,no i pasy,jednak jak zamierzacie jezdzić autem z wózkiem to uprzedzam,że po złożeniu nie zajmuje tak mało miejsca.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiakal Re: Wózek spacerowy Baby Design 05.03.07, 08:39 Baby Design (albo Baby Dreams) to jest nazwa firmy i maja wiele modeli wózków więc nie wiadomo czy mówicie o tym samym, a poza tym proponuję zajrzeć na forum "Wózki dziecięce" i tam jest naprawdę mnóstwo na ten temat (ostatnio przekopywałam to forum bo również interesują mnie te wózki i szukałam informacji). Życzę miłej lektury! Odpowiedz Link Zgłoś
mamucha27 Re: Wózek spacerowy Baby Design 05.03.07, 08:54 Ja mam baby design sprint i jestem z niego bardzo zadowolona. Mały jeździ w nim odkąd skończył 5 mies. Odpowiedz Link Zgłoś
alabama26 Re: Wózek spacerowy Baby Design 05.03.07, 16:03 Witam.My niedawno zakupiliśmy Baby Design Tiny.Polecam bo jest świetny.Nie składa się wprawdzie do tak mmałych rozmiarów jak spacerówka,ale w porównaniu z wózkiem głębokim jest i tak super.Moja córeczka jeździ w nim od 7 miesiąca życia.Wózeczek ma 3 stopnie rególacji oparcia więc mała może się na spacerze przespać.Mam nadzieję, zę posłuży nam bardzo długo Odpowiedz Link Zgłoś
madzik241 Re: Wózek spacerowy Baby Design 05.03.07, 16:51 Ja własnie niedawno kupiłam Baby desing Sprint. Mała jeździ nim od jakichś 2 tygodni i muszę przyznać że jej się podoba, bo w godnoli niebardzo lubiła spacery, ale nie chciałam jej wcześniej przesadzać w spacerówkę ze względu na pogodę. Myślałam, ze nie bedzie chciała jeździć bo w tym wózku jest tylko możliwość jazdy przodem do kierunku jazdy i mała mnie nie widzi, ale jej to zupełnie nie przeszkadza, poza tym wózek jest lekki, łatwo sie składa, u nas póki co się sprawdza. Jest coprawda trochę plastikowy no ale za to lekki. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re:Forum "Wózki dziecięce"polecam 05.03.07, 17:12 tam jest mnóstwo informacji. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 Odpowiedz Link Zgłoś