Dodaj do ulubionych

Wózek spacerowy Baby Design

04.03.07, 17:20
Witamsmileczy mialyscie moze kontakt z wozkami spacerowymi Baby Design???(
www.babydesign.pl).Prosze o rady czy sie sprawdzajawink Z gory dziekuje i
pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • lenpol Re: Wózek spacerowy Baby Design 04.03.07, 22:53
      Od 6 miesięcy jezdzimy tym właśnie modelem wózka i jestem zadowolona-mała
      też.Jest wygodny,zgrabny i ma wszystko co spacerówka mieć powinna czyli
      folię,pokrowce,przekładaną rączkę(u nas było to potrzebne gdyż mała jezdzi od 4
      mies w spacerówce)regulowany podnóżek,regulowane oparcie,no i pasy,jednak jak
      zamierzacie jezdzić autem z wózkiem to uprzedzam,że po złożeniu nie zajmuje tak
      mało miejsca.pozdrawiam
      • asiakal Re: Wózek spacerowy Baby Design 05.03.07, 08:39
        Baby Design (albo Baby Dreams) to jest nazwa firmy i maja wiele modeli wózków
        więc nie wiadomo czy mówicie o tym samym, a poza tym proponuję zajrzeć na forum
        "Wózki dziecięce" i tam jest naprawdę mnóstwo na ten temat (ostatnio
        przekopywałam to forum bo również interesują mnie te wózki i szukałam
        informacji). Życzę miłej lektury!
        • mamucha27 Re: Wózek spacerowy Baby Design 05.03.07, 08:54
          Ja mam baby design sprint i jestem z niego bardzo zadowolona. Mały jeździ w nim
          odkąd skończył 5 mies.
    • jola427 parasolka Baby Design Travel 05.03.07, 09:56
      U nas się sprawdza.
    • alabama26 Re: Wózek spacerowy Baby Design 05.03.07, 16:03
      Witam.My niedawno zakupiliśmy Baby Design Tiny.Polecam bo jest świetny.Nie
      składa się wprawdzie do tak mmałych rozmiarów jak spacerówka,ale w porównaniu z
      wózkiem głębokim jest i tak super.Moja córeczka jeździ w nim od 7 miesiąca
      życia.Wózeczek ma 3 stopnie rególacji oparcia więc mała może się na spacerze
      przespać.Mam nadzieję, zę posłuży nam bardzo długosmile
      • madzik241 Re: Wózek spacerowy Baby Design 05.03.07, 16:51
        Ja własnie niedawno kupiłam Baby desing Sprint. Mała jeździ nim od jakichś 2
        tygodni i muszę przyznać że jej się podoba, bo w godnoli niebardzo lubiła
        spacery, ale nie chciałam jej wcześniej przesadzać w spacerówkę ze względu na
        pogodę. Myślałam, ze nie bedzie chciała jeździć bo w tym wózku jest tylko
        możliwość jazdy przodem do kierunku jazdy i mała mnie nie widzi, ale jej to
        zupełnie nie przeszkadza, poza tym wózek jest lekki, łatwo sie składa, u nas
        póki co się sprawdza. Jest coprawda trochę plastikowy no ale za to lekki.
    • malgosiek2 Re:Forum "Wózki dziecięce"polecam 05.03.07, 17:12
      tam jest mnóstwo informacji.
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka