pata3 05.03.07, 14:03 Witam i pytam: -ile kosztuje? moze jakies promocje -czy nadaje sie dle 6 mies.dziecka? -jak sprawują sie tak małe kółka? -czy są gdzieś albo ktos ma zdjęcia w wersji rozłozonej?czy rozkłada sie na leżąco? Dziękuje i czekam na pytania pata3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.dka Re: maclaren techno XLR 05.03.07, 14:11 Podciagam, interesuje mnie maclaren XLR oraz techno XT. Jakie sa roznice? Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: maclaren techno XLR 05.03.07, 14:50 XLR - ma osłonkę na nogi - szersze siedzisko o 3 cm - dwustronną dodatkową tapicerkę - wkładkę podtrzymującą główkę dla noworodka i mniejszych niemowląt - możliwośc zamontowania fotelika Recaro Yung Profi - zupełnie inna kolorystyka - jest cięższy Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: maclaren techno XLR 05.03.07, 14:46 ile kosztuje? allegro 899 lub 1350 z fotelikiem Recaro moze jakies promocje ? tak, rabat dla forumowiczek > -czy nadaje sie dle 6 mies.dziecka? tak a w Anglii od urodzenia > -jak sprawują sie tak małe kółka? ok ale nie jest to terenówka > -czy są gdzieś albo ktos ma zdjęcia w wersji rozłozonej? tak tu z naszym Leosiem detinka.fotosik.pl/albumy/142686.html a tu inne i oryginalne detinka.fotosik.pl/albumy/130353.html > -czy rozkłada sie na leżąco? tak 170 st Odpowiedz Link Zgłoś
zyna Re: maclaren techno XLR 05.03.07, 15:06 Detinka, czy do zamontowania fotelika na wózku można zdjąć z wózka tapicerkę? Chciałabym kupić taki zestaw, ale wózek na samym początku chciałabym używać jako stelaż pod fotelik więc nie chciałabym aby tapicerka się zniszczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: maclaren techno XLR 05.03.07, 15:46 Detinko, a jaki dajesz rabat dla forumowiczek? I jak myslisz. gdziec w maju/czerwcu chce kupic albo Techno XT albo Techno XLR (moze kupie wczesniej ale wtedy planuje uzywac) ale jako drugiego wozka (czyli krotki wypad do sklepu a nie dlugie spacery). Ze wzgledu na wage przychylalabym sie raczej do Techno xt. I tu pytanie, czy on sie nadaje tak obiektywnie dla 6-7 miesiecznego dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: maclaren techno XLR 05.03.07, 17:17 a no tak nadaje się bo u nas od 6 m-cy a w Anglii normy go dopuszczaja od urodzenia. Rabat masz na prywatnej Odpowiedz Link Zgłoś
a.dka Re: maclaren techno XLR 05.03.07, 20:45 Jesli Detinka jest jeszcze na forum, to ja tez poprosze na prywatna wiadomosc o ewentualnym rabacie. Jestem zainteressowan maclarenem xlr, tzn do wczoraj bylam zdecydowana na xt, ale dzis jak poczytalam to widze ze lepszy jest xlr, a jedyna wada to fakt, iz jest ciezszy o prawie kilogram. I jeszcze mam pytanie czy lepiej sie bedzie sprawowal palak, czy ta barierka plastikowa i czy mozna jakos zamontowac na tym tacke na jedzenie lub zabawki dla dziecka? A w kwestii koloru to czy braz prezentuje sie ladniej czy szary? Wole stonowane kolory. A te dodatki w stylu rozowy do brazu to jakby wcale mi sie nie podobaja. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
agugutek do detinka 22.03.07, 16:59 Witam, jestem żywo zainteresowana zakupem Maclarena XLR, tylko najbardziej podoba mi się kolor charcoal. Weszłam na Twoje aukcje, z linku, i znalazłam wszystkie pozostałe kolory, a tego nie Czy to przypadek, moje przeoczenie, czy tego koloru nie ma? Będę ogromnie wdzięczna za odpowiedź, jesteśmy bez wózka i zależy mi na szybkim zakupie, dzięki. Agata. Odpowiedz Link Zgłoś