obiwe 07.03.07, 15:47 poradzcie jaka spacerowke kupic? chodzi mi o model i typ? chcialabym na duzych kolach i aby sie w miare skladała wazne jest aby dziecko mozna przewozic w pozycji lezacej no i aby nie kosztowala duzo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia.79 Re: wozek dla niemowlaka 07.03.07, 18:58 ja tez sie na tym zastanawiam.dodatkowo chcialabym aby byla lekka. niestety gdy zaczelam taki watek malo osob mi odpisalo.moze bedziesz miala wiecej szczescie??? Odpowiedz Link Zgłoś
chyzia1 Re: wozek dla niemowlaka 07.03.07, 20:47 hej dziewczyny Ciężko wybrać Ale z doswiadczenia polecam cos lekkiego bo ja kupiłam dla córki wózek który mi sie podobał i przez to że był ciężki i nie praktyczny w składaniu i przewozeniu doprowadzał mnie do szału. Ja sie zdecydowałam na graco mosaic chociaż nie ma najlepszych opinii na sój temat.Ale dla mnie jst Ok i mozna zamontować do niego fotelik.Oparcie rozkłada się do pozycji leżącej. Jak czytałam forum to doznałam szoku w jakich cenach dziewczyny wybierają wózki spacerowe.Graco mosaic jest teraz w cenie 349 zł i uważam że taka kwota to przyzwoita cena za spacerówke a nie np. Concord za 1500 zł SZOK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
natalusk Re: wozek dla niemowlaka 07.03.07, 20:54 czesc dziewczyny! tam mi nie odpisuja to moze tu mi poradzicie!Moj synus ma dopiero 3 miesiace a juz jest strasznie duzy i nie dluygo nie bedzie sie miescil w gondoli zastanawiam sie czy moge takie male dzieciatko przewozic juz w spacerowce!Tylko czy w spacerowkach dziecko moze lezec czy koniecznie musi siedziec?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
margarita30 Re: wozek dla niemowlaka 08.03.07, 10:12 jasne,że możesz go wozić w spacerówce, najlepiej chyba na płasko, ale jeżeli mały ma obiekcje to myslę,że możesz podniesć oparcie o jeden stopień, ja tak woziłam najstarszą córkę bo w gondoli darła się w niebogłosy Odpowiedz Link Zgłoś
chyzia1 Re: wozek dla niemowlaka 08.03.07, 10:13 hej dziewczyny Ja moją córke woziłam w spacerówce jak miała około 5 miesiecy Tylko w takiej ze sztywnym oparciem. Dawałam jej mała poduszke pod główke zeby miała troche wyżej i mogła oglądać świat. W gondoli darła sie jak oszalała chwili nie chciała uleżeć a jak ja woziłam w spacerówce to mogłam spokojnie spacerować. Taki mały uparciuch a teraz jeszcze większy jest Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: chyzia1 10.03.07, 21:45 A jak ci sie sprawuje ten wozeczek GRACO bo tez sie nad nim zastanawiam. Ile wazy i czy sprawdza sie ta przekladana budka i miekka gondola? A po sniegu jak jezdzil? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chyzia1 Re: chyzia1 12.03.07, 14:40 Mosaic dla mnie sie sprawdza W sumie można stwierdzic ze nie ma idealnego wózka Ja kupiłam Graco moasiaca bo koleżanka ma i mi sie spodobał. Ja jestem zadowolona mam kolor granat z czerwona buda siedzisko można wyprac składa sie jak parasolka i najważniejsze ze rozkłada sie na płasko do spania. Dla mnie rewelacja a ceny na alegro nie wysokie bo 375 zł to nie majątek w porównaniu do spacerówek za 1000 zł no i jakby co to ma sie gwarancje bo róznie bywa Woże go codzdienie do rodziców składam i rozkładam i narazie uważam ze sie sprawdza jak masz pytania to napisz do mnie 5163692 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś