Dodaj do ulubionych

Geox respira czy faktycznie oddychają ?

09.03.07, 00:39
Mam pytanie do mam których dzieci używały tych bucików. Chodzi mi konkretnie
o to, czy faktycznie system "oddychania" sprawdza się ? Czy nóżka się
faktycznie nie poci ? Chodzi mi o buciki wiosenne dla synka.
Obserwuj wątek
    • gosia.mama.wojtusia Re: Geox respira czy faktycznie oddychają ? 09.03.07, 01:24
      mój synek nosi od lat..kozaczki,sandałki,adidaski tej firmy,nózka nigdy mu się
      nie spociła,no i ten design.Uwielbiam geoxy,to naprawdę dobre buciki,warte
      swojej ceny
      • beata1974 Re: Geox respira czy faktycznie oddychają ? 09.03.07, 07:42
        Jak się ma jeszcze w pobliżu outlet to ceny nie są nie większe niż bartki,
        mrugała itp. Ja nawet na wyprzedaży w gino rossi kupiłam dla siebie sportowe
        geoxy rozmiar 37 w cenie 99 zł a dla mojego 3,5 letniego syna w outlecie
        Gdańsk - Szadółki też były i są po 99 zł no może tera o te 20 zł więcej ale
        nigdy nie są wyższe niż 119 zl. Buty swoje założyłam jak na raze 2 razy.
        zobaczymy jak będzie ?
    • sefora74 Re: Geox respira czy faktycznie oddychają ? 09.03.07, 08:09
      My właśnie zaczeliśmy używać tych bucików i faktycznie przebywając w
      pomieszczeniach (sklepy) noga dziecku się nie poci buty są bardzo dobrej
      jakości a panadtto powiem to samo co poprzedniczka ten design, kupiliśmy w
      outlecie wieć wyszło taniej niż Bartki.
      • gosia.mama.wojtusia outlet 09.03.07, 08:45
        czy któraś z was może będzie w wawie w outlecie w ursusie,potrzebuje kupić przez
        kogoś butki
        • beata1974 Re: outlet 09.03.07, 09:30
          ja mam outlet koło Gdańska a mieszkam w Gdyni to jadąć obwodnicą mam ok 35 km w
          jedną stornę dziś będę dzwonić bo chcę się dowiedzieć co mają jak już będę
          wiedziała że jadę to dam znać
    • sefora74 Re: Geox respira czy faktycznie oddychają ? 09.03.07, 10:09
      Wczoraj w Ursusie była moja siostra chciała kupić wiosenne dla chłopsa 27 i
      podobno większa część kolecji została sprzedana jst dużo mniejszy wybór niż 2
      tygodnie temu kiedy ja kupowałam. Nie polecam kupowania bucików przez kogoś
      ponieważ wrazie gdyby nie pasowały nie można ich zwrócić (np. mój syn nosi w
      Bartku 27 a tam musiałam kupić 28 bo mają inna numerację).
    • weronka77 Re: Geox respira czy faktycznie oddychają ? 09.03.07, 11:15
      Tak oddychają.
      • gosia.mama.wojtusia Re: Geox respira czy faktycznie oddychają ? 09.03.07, 11:19
        ja wiele razy kupowałam przez kogos i nigdy nie miałam problemu z rozmiarem,mój
        synek ma jesienne i zimowe geoxa więc etraz po prostu wzięlabym rozmiar wieksze
        czyli 35
        kolezanka byla kilka dni temu i kupila sliczne wlasnei w ursusie za 120zł
    • dosiamamafilipa Re: Geox respira czy faktycznie oddychają ? 09.03.07, 11:30
      my bylismy wczoraj w geoxie w uotlecie w ursusie byl tylko jeden model z nr. 28
      ( z wszelkich butow iosennych jak w czasach komuny sad() do tego ochydne ale moj
      syn sie tak na nie uparl ze trzeba bylo kupic sad( cena 149, rzeczywisice
      oddychaja ale sa tak cholernie twarde sad( ze poobcieraly synkowi wokol kostki :
      ( ale ten uparciuch i tak twierdzi ze sa super
      • kaliaa Re: Geox respira czy faktycznie oddychają ? 09.03.07, 11:34
        ja tez bylam dwa dni temu i byl nieduzy wybor a dla dziewczynek to juz mizrny.
        Ja mialam zimowe geoxy dla siebie i faktycznie noga w nich sie nie pocila
        nawet w sklepach.
    • greenland Re: Geox respira czy faktycznie oddychają ? 09.03.07, 12:08
      tak oddychają i są rewelacyjne!

Mielismy rok temu i na ten rok tez syn chcial takie.
      Biegał w nich po domu przez 3 godziny (kilak dni temu) i nózka wcale nie byla
      spocona. Zalozyl kapcie i noga po 30 minutach byla mokra.
      • znaniec1 Re: Geox respira czy faktycznie oddychają ? 09.03.07, 13:10
        no to widzę ze jestem wyjątkiem,
        w zimowych noga bywała wilgotna, ale moze to urok nóżek mojego synka, bo
        okropnie mu się stopy pocą.
        za to wiosenne nosił najpierw na probe w domu, a teraz juz wychodzi w nich na
        spacer i ma zawsze suche nóżki.
        trafilam na przecene geoxów w sklepie gino rossi w city forum (Gdańsk) ale dosc
        duzo zamowili w sklepach Kea, tam kupowalam zimowe i mieli naprawdę duży wybór.
        nie wiem jak z rozmiarówką, bo ja kupuje na razie rozmiar 22, ale wydawalo mi
        sie ze jest ich dużo. rozmawialam z kierowniczką sklepów Kea i potwierdziła
        oczekiwanie na duze zamowienie butów geox na wiosnę.
        • balbina16 Re: Geox respira czy faktycznie oddychają ? 09.03.07, 15:00
          To ja też dołączam do tych wyjątków wink, Mateuszowi w zimowych kilka (dosłownie
          dwa, czy trzy) razy lekkko spociła się noga. Ale generalnie polecam. Buty
          świetne, przetrzymały nawet nieduże zmoczenie w morzu. Noga po tej kąpieli była
          całkowicie sucha.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka