gosiasos 09.03.07, 00:39 Mam pytanie do mam których dzieci używały tych bucików. Chodzi mi konkretnie o to, czy faktycznie system "oddychania" sprawdza się ? Czy nóżka się faktycznie nie poci ? Chodzi mi o buciki wiosenne dla synka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.mama.wojtusia Re: Geox respira czy faktycznie oddychają ? 09.03.07, 01:24 mój synek nosi od lat..kozaczki,sandałki,adidaski tej firmy,nózka nigdy mu się nie spociła,no i ten design.Uwielbiam geoxy,to naprawdę dobre buciki,warte swojej ceny Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: Geox respira czy faktycznie oddychają ? 09.03.07, 07:42 Jak się ma jeszcze w pobliżu outlet to ceny nie są nie większe niż bartki, mrugała itp. Ja nawet na wyprzedaży w gino rossi kupiłam dla siebie sportowe geoxy rozmiar 37 w cenie 99 zł a dla mojego 3,5 letniego syna w outlecie Gdańsk - Szadółki też były i są po 99 zł no może tera o te 20 zł więcej ale nigdy nie są wyższe niż 119 zl. Buty swoje założyłam jak na raze 2 razy. zobaczymy jak będzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
sefora74 Re: Geox respira czy faktycznie oddychają ? 09.03.07, 08:09 My właśnie zaczeliśmy używać tych bucików i faktycznie przebywając w pomieszczeniach (sklepy) noga dziecku się nie poci buty są bardzo dobrej jakości a panadtto powiem to samo co poprzedniczka ten design, kupiliśmy w outlecie wieć wyszło taniej niż Bartki. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia outlet 09.03.07, 08:45 czy któraś z was może będzie w wawie w outlecie w ursusie,potrzebuje kupić przez kogoś butki Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: outlet 09.03.07, 09:30 ja mam outlet koło Gdańska a mieszkam w Gdyni to jadąć obwodnicą mam ok 35 km w jedną stornę dziś będę dzwonić bo chcę się dowiedzieć co mają jak już będę wiedziała że jadę to dam znać Odpowiedz Link Zgłoś
sefora74 Re: Geox respira czy faktycznie oddychają ? 09.03.07, 10:09 Wczoraj w Ursusie była moja siostra chciała kupić wiosenne dla chłopsa 27 i podobno większa część kolecji została sprzedana jst dużo mniejszy wybór niż 2 tygodnie temu kiedy ja kupowałam. Nie polecam kupowania bucików przez kogoś ponieważ wrazie gdyby nie pasowały nie można ich zwrócić (np. mój syn nosi w Bartku 27 a tam musiałam kupić 28 bo mają inna numerację). Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Geox respira czy faktycznie oddychają ? 09.03.07, 11:15 Tak oddychają. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: Geox respira czy faktycznie oddychają ? 09.03.07, 11:19 ja wiele razy kupowałam przez kogos i nigdy nie miałam problemu z rozmiarem,mój synek ma jesienne i zimowe geoxa więc etraz po prostu wzięlabym rozmiar wieksze czyli 35 kolezanka byla kilka dni temu i kupila sliczne wlasnei w ursusie za 120zł Odpowiedz Link Zgłoś
dosiamamafilipa Re: Geox respira czy faktycznie oddychają ? 09.03.07, 11:30 my bylismy wczoraj w geoxie w uotlecie w ursusie byl tylko jeden model z nr. 28 ( z wszelkich butow iosennych jak w czasach komuny () do tego ochydne ale moj syn sie tak na nie uparl ze trzeba bylo kupic ( cena 149, rzeczywisice oddychaja ale sa tak cholernie twarde ( ze poobcieraly synkowi wokol kostki : ( ale ten uparciuch i tak twierdzi ze sa super Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Geox respira czy faktycznie oddychają ? 09.03.07, 11:34 ja tez bylam dwa dni temu i byl nieduzy wybor a dla dziewczynek to juz mizrny. Ja mialam zimowe geoxy dla siebie i faktycznie noga w nich sie nie pocila nawet w sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: Geox respira czy faktycznie oddychają ? 09.03.07, 12:08 tak oddychają i są rewelacyjne! Mielismy rok temu i na ten rok tez syn chcial takie. Biegał w nich po domu przez 3 godziny (kilak dni temu) i nózka wcale nie byla spocona. Zalozyl kapcie i noga po 30 minutach byla mokra. Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: Geox respira czy faktycznie oddychają ? 09.03.07, 13:10 no to widzę ze jestem wyjątkiem, w zimowych noga bywała wilgotna, ale moze to urok nóżek mojego synka, bo okropnie mu się stopy pocą. za to wiosenne nosił najpierw na probe w domu, a teraz juz wychodzi w nich na spacer i ma zawsze suche nóżki. trafilam na przecene geoxów w sklepie gino rossi w city forum (Gdańsk) ale dosc duzo zamowili w sklepach Kea, tam kupowalam zimowe i mieli naprawdę duży wybór. nie wiem jak z rozmiarówką, bo ja kupuje na razie rozmiar 22, ale wydawalo mi sie ze jest ich dużo. rozmawialam z kierowniczką sklepów Kea i potwierdziła oczekiwanie na duze zamowienie butów geox na wiosnę. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina16 Re: Geox respira czy faktycznie oddychają ? 09.03.07, 15:00 To ja też dołączam do tych wyjątków , Mateuszowi w zimowych kilka (dosłownie dwa, czy trzy) razy lekkko spociła się noga. Ale generalnie polecam. Buty świetne, przetrzymały nawet nieduże zmoczenie w morzu. Noga po tej kąpieli była całkowicie sucha. Odpowiedz Link Zgłoś