Dodaj do ulubionych

mutsy spider

10.03.07, 19:39
bylam dzis w swiecie dziecka i przy okazji spytalam o spidera
tak z ciekawosci,chcialam zobaczyc go na "zywca"
nie bylo go niestety sad!
p.Grzes powiedzial ze wedlug niego jest lepszy od zappa smile!
zaskoczyla mnie tez cena - kolo 700zl minus rabat
a ja po lekturze forum gdzie ktos podawal cene powyzej 1000zl mylalam ze to
najdrozsza parasolka na rynku smile)))!
no i p.Grzes mowi ze za chwilke bedzie jezdzic pelno spiderow bo ma co
chwilke o niego zapytania
wiec jak ktos chce wyrozniac sie z tlumu to trzeba poszukac juz czegos
nowego smile))!
Obserwuj wątek
    • weronka77 Re: mutsy spider 10.03.07, 22:41
      Bo to jest najdroższa parasolka na rynku tylko chyba wiesz ze u Pana Grzesia
      praktycznie każdy wózek kupisz kilka setek mniej niż u innych "zdzierców"wink
      Mnie wstępnie podawał cenę wraz z materiałowym,czarnym plecakiem ponad 1100zł-
      nie wierzysz-zapytaj go samawink Ale ponieważ wzięłam od razu ten egzemplarz
      który był bez marudzenia-dostałam plecak poniekąd gratissmile (wystawowy bo się
      uparłam że muszę mieć czarny koniecznie od razu bez czekania) więc dał
      mi "swój" a Miko miało mu przysłaćwink Koniec końcó utargowałam komplet za 890;-
      ) Ale wystarczy zerknąć na strony internetowe i ceny na allegro.Spidera nie ma
      u niego aktualnie bo ja go 'zwinęłam" wink Z tego co wiem ani w Poppolino ani w
      Świecie Dziecka nie będzie dostępny do "oglądania" w sklepie.Tylko na
      indywidualne zamówienie.Ja na swojego już mam kupca i czekam na tą parasolkę
      lekką z folderuwink Mutsy rzecz jasnawink
      • weronka77 Re: mutsy spider 10.03.07, 23:01
        A w Londonkowie Mutsy po 180 funtów podobno..słowem- jak kupowac to u Pana
        Grzesia tylko.Jak chcesz obejrzeć to się moze umówimy kiedyś na spacerekwink
        czyżbyś chciała kupić?wink
        • dzidzia_ch Re: mutsy spider 11.03.07, 08:45
          spacerek owszem chetnie smile!
          ale kupic spidera napewno nie chce - jak wiesz mam straszna awersje do mutsy...
          uwielbiam ogladac wozki i lubie byc zorientowana w nowosciach dlatego chcialam
          go zobaczyc smile!
          ponoc gdzies z tydzien bedzie mial dwa w sklepie wiec moze sie znow wybiore
          a ceny p.Grzes ma rzeczywiscie atrakcyjne ale nie mysslalam ze az tak smile!
          podaj linka do tego nowego wozia smile!
          • duszka30 Re: mutsy spider 11.03.07, 09:30
            Zastanawiające, że tak szybko z ceny spada. Chyba się nie przyjął tak jak
            myśleli. Co sądzicie? Ja wierna fanka Quinny, to obiektywna nie jestemsmile
            • weronka77 Re: mutsy spider 11.03.07, 15:05
              Na pocżątku Zappy tez kiepsko się sprzedawaływink A z ceną-patrz post powyzejwink)
            • mamaemmy Duszka! 31.03.07, 16:50
              Nie odpisałam Ci wtedy,bo..w tym sklepie..zmienili cene-chyba za bardzo się
              dziwowałam,że nowa kolekcja jest za 690zł-i jak juz kupowałam swój(za 630 z
              2006)to tamte już były po 799!!!
              A sklep Miki-na wielickiej-mają swoja strone internetowa(ale tam wszystko drozej)

pozdrawiam
          • weronka77 Re: mutsy spider 11.03.07, 15:04
            Ma atrakcyjne ale dla stałych klientówwinkDopytałam dokładnie bo mnie te ceny
            zaintrygowały.Ja kupuję tylko tam bo rabat się za mną "ciągnie" odkąd
            zainwestowałam kilkanascie średnich krajowych w wyprawkę.Też tam kupowałaś więc
            stąd taka oferta cenowa została Ci przedstawionawink W rzeczywistości Spider nie
            jest taki taniwink))
            • dzidzia_ch Re: mutsy spider 11.03.07, 15:19
              cena byla podana dla mnie - 700zl
              a czy zasluguje na jakis szczegolnie wielki rabat to nie wiem
              kupilam u p.Grzesia wozek mutsy,fotelik cabrio a teraz maxi cosi priorifix
              szczerze sie dziwie ze wydalas "kilkanascie srednich krajowych" w swiecie
              dziecka
              tam sa rzeczy raczej sredniej jakosci
              zarowno ciuszki jak i np. lozeczka,posciel itp
              no ale rozumiem ze na samego mutsy wydalas 3/4 kasy
              • weronka77 Re: mutsy spider 11.03.07, 15:37
                Nie na Mutsy;-(( Na meble Pali;-((Cały komplet;-((
      • kawi2 Re: mutsy spider 29.03.07, 23:16
        a gzdie to jest u Pna Grzesia??smile
      • jusia-um Re: mutsy spider 04.04.07, 09:19
        Weronko, czy masz juz easyridera mutsy? Bo ja nie wiem jaki wózek kupić:
        spidera, easyridera czy maclarena? powiedz mi które z mutsy jest lepszy. Ja
        jestem fanka mutsego ale wygoda malucha jest wazniejsza.
    • miliard77 Re: mutsy spider 11.03.07, 09:41
      Ta parasolka Mutsy, bodajże easyrider, jest tragiczna. Niewiele rozkładane
      oparcie, a przede wszystkim nie wygodne, bo jest zrobione jakby z trzech
      kawałków i miękkie. Do tego krótkiki daszek, sprzedawcy w Warszawie zgodnie
      twierdzili, że Maclarenowi nie dorasta do pięt- kółek.
      • weronka77 Re: mutsy spider 11.03.07, 15:00
        Czy tragiczna-stwierdzę samawink))trudno o obiektywizm wśród sprzedawców i
        użytkującychwinkTutejsi twierdza że Spiderowi nie "dorastają" Maclareny i Zappy;-
        )De gustibus
        • linearka Re: mutsy spider 11.03.07, 21:59
          Matko! Czy ja dobrze zrozumiałam, że Ty weronka już kolejny wózek po Spiderze
          chcesz kupić?! Napisz proszę, że zle załapałam smile)) bo jeżeli to prawda to...
          hmmm.....
          • weronka77 Re: mutsy spider 11.03.07, 22:08
            no chcęwink
            • linearka Re: mutsy spider 11.03.07, 22:13
              no com
              • weronka77 Re: mutsy spider 11.03.07, 22:16
                Rozumiem że to straszna gafa i naganne zachowaniewinkAle-chyba dozwolona i jak
                mam ochotę-to...kupujęwink)
                • linearka Re: mutsy spider 11.03.07, 22:22
                  Ani nie powiedziałam, że gafa ani, że naganne...
                  • weronka77 Re: mutsy spider 11.03.07, 22:25
                    Zazwyczaj na Euronews w przypadku gaf i nagannego zachowania pojawia się
                    komentarz "no comments"winkAle najwidoczniej tutaj o co innego chodziwink Nie
                    wnikam.Zamawiamwink))
    • koma.edziecko Re: mutsy spider 12.03.07, 07:42
      Weronko ale dlaczego chcesz następny wózek? spider jednak się nie sprawdził?
      • linearka Re: mutsy spider 12.03.07, 09:13
        To się chyba uzależnienie nazywa smile
        • duszka30 Re: mutsy spider 12.03.07, 09:22
          dążenie do doskonałoścismile
      • weronka77 Re: mutsy spider 12.03.07, 15:06
        Szczerze? Mam taki kaprys po prostuwinkKupuję większość fajnych wózków-więcej
        dzieci nie planuję a malutka rośnie więc każda szansa musi być wykorzystanawink
        • mama_szymonka Re: mutsy spider 30.03.07, 20:12
          Proponuję Stokke Xplory . Jest świetny i pewnie nie wymienisz już na inny smile))
          • iwonabw Re: mutsy spider 30.03.07, 21:00
            Koszmarny jest ten Stokke. Wydaje się być bardzo, ale to bardzo niewygodny.
            • mama_szymonka Re: mutsy spider 31.03.07, 04:47
              Jest piękny i najwygodniejszy z wózków jakie do tej pory miałam [ i dla dziecka
              i dla mnie.] [ użytkowałam tongue_outolak , Herlag ,Emmaljungę , Mutsy]
        • pyza_uk Re: mutsy spider 30.03.07, 20:31
          Ten easyrider to wyglada troche jak ZIKO (w uk sprzedawany przez mamas &
          papas) smile
          Strasznie na ziko chorowalam, podstepnie kupilam i juz mysle, zeby sie go
          pozbyc, bo poza ladnym wygladam to nic specjalnego (czepiam sie i pretekstu
          szukam wink)
          www.ziko.com
          • mamaemmy Re: mutsy spider 31.03.07, 16:48
            Co do Mutsy-może i lepszy od Zappa,bo ma kosz i rozkłada się,ale...mnie się ZApp
            duzo bardziej podobatongue_out Na ulicach robi wrażenie!smile
            Co do podawanego tu Stokke Xplory--no zakochałam się-ciekawe czy z gondola
            kupiłby go za ponizej 2000?Bo chyba bym go kupiła dla ewentualnego 2 dziecka!smile
        • mamaemmy Weronka 31.03.07, 16:51
          weronka77 napisała:

> Szczerze? Mam taki kaprys po prostuwinkKupuję większość fajnych wózków-więcej
          > dzieci nie planuję a malutka rośnie więc każda szansa musi być wykorzystanawink

Bosskie mysleniesmile
          Dlategoż ja tez mam teraz wózek nr 4-QUINNY ZAPP,ale przy nim juz zostanę.
          • s.poline namiary na pana grzesia 02.04.07, 11:15
            przepraszam czy mozna dostac namiary na pana grzesia co mutsy sprzedaje?smile))
            szukam taniej oferty na mutsy spider!
            • mamaemmy Re: namiary na pana grzesia 03.04.07, 12:50
              tu zadzwon i powiedz ze chcesz romawiac z panem Grzesiem-pewnie Cie przelacza
              albo dadza jego firmową komórkę

www.swiat-dziecka.malopolska.pl/mapa.htm#
    • weronka77 Re: mutsy spider 06.04.07, 00:45
      Kupując Spider'a "dokupcie" sobie koniecznie silikon w spray'u. niestety nie
      dają go w tak zwanym "gratisie" jak do Urban'ów;-( Ja dostałam wraz ze
      swoim "wielofunkcyjniakiem" ale wspaniałomyślnie oddałam go kolejnym
      właścicielom Mutsiaka. Mnie się w Spiderze coś zacięło w blokadzie przedniego
      kółka i pojechałam go dzisiaj reklamować. Oczami duszy widziałam już jak go
      pakują i odsyłają do Miko a ja pędzę kupić kolejny wózek "na zastępstwo"wink Na
      szczęście Pan Grzesio cuda czyni i okazało się że kółko się "zapchało" jakimś
      badziewiem( testujemy pająka nawet w warunkach ekstremalnychwink i wystarczyło
      oczyścić no i popsikać tym silikonem.Urbana po każdym spacerze myłam i psikałam
      i nigdy nie miałam takiego kłopotu. Koniec konców-Spider przepchany i
      zaimpregnowany a ja musze kupić taki silikon tylko nie mam pojęcia gdzie.A jak
      się okazało jest niezbędny jak się taszczy pająka w każde możliwe miejsce i
      warunki pogodowe....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka