monmam 25.03.07, 00:07 Drogie Mamy, Czy kupujecie ksiązki dla Waszych dzieci w księgarniach internetowych? Jeśli tak, to które możecie polecić, gdzie jest największy wybór i najkorzystniejsze ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexsc Re: Księgarnie internetowe 25.03.07, 11:15 jesli kupuje w internecie to w merlinie, a tak to zawsze w sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
eviluk Re: Księgarnie internetowe 25.03.07, 11:17 Witam, Ja kupowałam kilka razy w merlinie (duży wybór, choć ceny chyba nie najniższe i dość kiepskie opisy na stronie internetowej - ale ogólnie polecam, dostawa szybko, jak czegoś nie moga skompletować, to dają do wyboru rezygnację z zamówienia lub rozkładają na dwie części). Bardzo fajne opisy i możliwość zajrzenia do książki (kilka przykładowych stron) ma ksiągarnia badet, choć ceny też nie najniższe. Ale było OK. Najbardziej pozytywnie nastawiona jestem do Naszej Księgarni. Dużo książek można nabyć na wyprzedaży, są różne promocje, a koszt zamówienia powyżej 40 zł pokrywa NK. Odpowiedz Link Zgłoś
nunik Re: Księgarnie internetowe 25.03.07, 11:23 Ja często kupuję w Empiku zamawiam przez internet a odbieram osobiście w wyznaczonym punkcie Odpowiedz Link Zgłoś
milla1 Re: Księgarnie internetowe 25.03.07, 11:37 Ja od dawna tylko w Badecie www.badet.pl Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
robalrobal Re: Księgarnie internetowe 25.03.07, 13:59 www.kkkk.pl www.prodoks.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Księgarnie internetowe 25.03.07, 22:58 Ja kupuję prawie wyłącznie w Merlinie - mam gratis przesyłkę, więc mogę zamawiać choćby jedną książkę Zamawiałam też ze dwa razy w ksiegarni internetowej wyd. Siedmioróg - maja darmową przesyłkę tez chyba od 40 zł, jak w NK. aga Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: Księgarnie internetowe 26.03.07, 11:20 kupuję głównie w merlinie, bo odbieram osobiście i nie płace za przesyłkę. w empik-u pozycje mają nieopisane i jakoś nie lubię nam szperać. książki poukładane w kategorie wiekowe ma "mama w centrum" - dobrze się przegląda i książeczkie też dobre)) Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: Księgarnie internetowe 26.03.07, 11:22 link sklep.mamawcentrum.pl/index.php?cPath=19_40&sort=2a&page=2 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.b26 Polecam Merlin,Re: Księgarnie internetowe 26.03.07, 17:42 Ja polecam z czystym sumieniem merlin.pl. Kupowałam tam różne książki wiele razy, przesyłka jest ekspresowa. Zapraszam na moje aukcje ! www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1422082 Odpowiedz Link Zgłoś