kara13 10.04.07, 12:54 dziewczyny szukam takich opasek na reke gdzie wpisuje sie np. imie dziecka i nr telefonu. niestety na allegro teraz nie ma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-smyka Re: Opaski na reke dla dziecka 10.04.07, 15:11 Na pewno pojawią się bliżej wakacji. Lepiej od razu zrobić zapas na następny rok. Te z zeszłęgo roku były świetne! Obdarowałam wszystkie znajome dzieci - każdy miał odpowiedni kolor i motyw na opasce. ) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda A ja trochę z innej beczki 10.04.07, 15:32 Nie obawiacie się, że ktoś "nieporządany" przeczyta imię Waszego dziecka i w ten zsposób będzie mu je łatwiej (bo po imieniu) zwabić? Sorry, ale taka refleksja mi do głowy przyszła Odpowiedz Link Zgłoś
asiek.m Re: A ja trochę z innej beczki 10.04.07, 15:40 my nie wpisywaliśmy imienia, tylko nr telefonów, ale zmazywały się, a po jakimś czasie ciężko było cokolwiek napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
omni4 Re: A ja trochę z innej beczki 10.04.07, 15:54 ja np wpisalam numer pokoju w hotelu i uwazam ze te opaski sa rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
daria.1 Re: Opaski na reke dla dziecka 10.04.07, 15:46 Ja również poszkuję takiej opaski. Potrzebna mi bedzie juz za 3 tygodnie. Głównie na wyjazdy zagraniczne potrzebuję. W zeszłym roku chciałam kupić w maju i tez nigdzie nie dostałam Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia1231 Re: Opaski na reke dla dziecka 10.04.07, 21:52 W zeszłym roku były w Superpharmie. Odpowiedz Link Zgłoś
mira31 Re: daria.1 12.04.07, 08:07 witaj, jak Ci potrzebna to mogę wysłać, nowa, dostałyśmy w zeszłym roku na ecco walkathonie, żółta, gumowa, z motywem myszki miki, ma 2 metalowe napy na grubszą i chudszą raczkę. nie uzywałam jej bo moja 5 latka nie chciała. jak chcesz napisz na priv adres to wsadzę w kopertę i wyślę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś