Dodaj do ulubionych

Pilne-kiedy przecena letnia w Next?Kiedy jesien?

24.04.07, 10:40
Proszę o info, kiedy jest okolo lipca przecena wiosna-lato w Next na stronie?
Znacie date dokladna?
Pytanie drugie-kiedy wchodzi kolekcja jesien?
malinka
Obserwuj wątek
    • lenka72 Re: Pilne-kiedy przecena letnia w Next?Kiedy jesi 26.04.07, 22:19
      Kolekcja jesienna pojawia sie w polowie lipca. Przeceny letniej tez w lipcu,
      pewnie pare dni wczesniej.
    • weronka77 ;-((( 26.04.07, 22:52
      No i się zawiodłam niestety...Pojechałam sama sprawdzić bo coś mi "nie
      pasowało" że Nasz Tata tak na mój gust-skromnie,jesli chodzi o ilość,
      zaopatruje Nas podczas wizyt w Warszawie.Bojowo nastawiona na megazakupy na
      rozmiar 98wink (czyli wedle rozmiarówki 2-3 lata) wkroczyłam dziarsko do Next ok
      12 dzisiaj. Niestety mimo usilnych starań( głównie szukałam sukienek
      letnich,kapelutków,sweterków) nie znalazłam zbyt wiele..Ani w najnowszej
      kolekcji ani w przecenionej.I nawet nie o rozmiarówkę chodzi, tylko o dostępne
      modele-zawsze jakiś jeden,dwa egzemplarze zostaną na maluszki zupełne, to można
      porownać. W efekcie kupowałam "na siłę" ale niestety kapelutków nie znalazłam-
      poz szydełkową białą czapeczką i takim zgaszonym różowym z muszelkami zdaje
      się.Kurteczek tez nie-na podwójnym wieszaku letniej kolekcji na 2-3 lata są
      głównie bluzy,spodenki,kompleciki,bluzeczki z długim i krótkim rękawkiem i 4-5
      modeli sukieneczek-najpiękniejsza biała bez rękawków w kwiaty niestety na 98
      niedostępna już;-(((Ale mało tego trochę..Rozczarowałam się mocno,początkowo
      myślałam że szukać nie umiem i pewnie dział jest "porozrzucany" po całym
      sklepie a ja ślepa,więc poprosiłam o pomoc sprzedawczynię..I tylko pomogła mi
      wyszukać piżamkowy "dwupak".Zdecydowanie lepiej,moim zdaniem ,zaopatrzony
      jest "wieszak" dla chłopców-naprawdę fajne rzeczy i duzo.No i może Newborn
      jeszcze.Kupiłąm trochę rzeczy-najfajniejszy wśród nich moim zdaniem sweterek
      zielony z kuleczkami i dresik jasnoczekoladowy.Ale mam niedosyt i trochę
      rozczarowana jestem...Może to nie jest cała kolekcja jeszcze? Jeśli tak to czy
      możecie proszę napisać na forum jak pojawią się kapelusiki,kurteczki i więcej
      modeli sukieneczek? Będę wdzięczna.Pozdrawiam
      • sdec Re: ;-((( 15.06.07, 12:14
        Ja już dawno dałam sobie spokój na to, że w Next w W-wie kupię coś ciekawego. W
        ogóle to mam wrażenie, że sprzedają tam ubrania z wcześniejszych kolekcji i to
        co się nie sprzedało za granicą.
        Obiło mi się o uszy, że tak naprawdę nie jest to firmowy Next, tylko
        jakiś "prywaciarz" sprzedaje to pod logo Next'a, więc wcale nie musi trzymać
        się zasadom Next'a obowiązujących w firmowych sklepach, dotyczy to również
        przecen.
        Ja osobiście zamawiam to co mnie interesuje u osób, które sprzedają na al.
        • minkapinka Re: ;-((( 15.06.07, 12:16
          s
          > Obiło mi się o uszy, że tak naprawdę nie jest to firmowy Next, tylko
          > jakiś "prywaciarz" sprzedaje to pod logo Next'a, więc wcale nie musi trzymać
          > się zasadom Next'a obowiązujących w firmowych sklepach, dotyczy to również
          > przecen.
          Sklep działa pewnie na zasadzie franchisingu, jak wiele sklepów.
    • szpulakasia Re: Pilne-kiedy przecena letnia w Next?Kiedy jesi 26.04.07, 23:18
      ja jestem jeszcze bardziej rozczarowana bo na wiek 4-5 lat 110 nie znalazłam
      nic...chaos w sklepie w sobotę był totalny miszmasz.....i nadal zamawiam gdzie
      indziej...
      • renata28 Re: Pilne-kiedy przecena letnia w Next?Kiedy jesi 26.04.07, 23:54
        Nie wiem, dlaczego, ale rozmiaru 4-5 nie ma podobno w żadnym sklepie Nexta,
        tylko przez internet. Co niestety dzisiaj potwierdziło się w ZT. Ostatnim
        rozmiarem jest 3-4, potem już 4 i 5 - a to już niestety zupełnie inne ciuszki.
        • weronka77 Re: Pilne-kiedy przecena letnia w Next?Kiedy jesi 27.04.07, 00:14
          Ja szukałam na takim do 3 lat.Na ścianach były od 3-10 bodajże wiec nawet nie
          zaglądałam...NIestety-chyba nas tutaj robią "w konia" i kolekcję dla demoludów
          przysyłają..Szkoda;-((
          • agapk Re: Pilne-kiedy przecena letnia w Next?Kiedy jesi 27.04.07, 08:09
            w uk też w sklepach rozmiar 4-5 jest raczej nie do kupienia od ręki
            trzeba sobie zamówic on-line albo przez sklep
        • sylaluk Re: Pilne-kiedy przecena letnia w Next?Kiedy jesi 27.04.07, 14:07
          Hej
          Nie wiem o jaki konkretne ubranka w rozmiarze 4-5 Wam chodzi, ale ja w Next w
          Uk kupuje je bez problemów raczej.Synek w tej chwili nosi 3-4 ale niektore
          rzeczy na 4-5 tez mu kupuje jesli sa w dobrej cenie(na jesien na
          przyklad).Jesli ktos chce to moge sprawdzic czy dany ciuszek jest dostepny nie
          tylko on-line.
          Pozdrawiam ze słonecznej Anglii
          Sylwia i Hubi(24.09.2003)
    • malinka255 kiedy przeceny i jesien w next w Anglii? 15.06.07, 10:28
      Kto ma teraz bardziej wiarygodne info, kiedy w Next w Anglii bedzie przecena
      letnia i kolekcja jesien?
      pilne;
      malinka
      • minkapinka Re: kiedy przeceny i jesien w next w Anglii? 15.06.07, 11:57
        wyprzedaż zaczyna sie 21 lipca, a kolekcja jesienna wchodzi zazwyczaj tydzień
        wczesniej
        • malinka255 minkapinka 15.06.07, 14:58
          dzieki za odp, a skad to wiesz? tak bylo co roku? czy mozna to gdzies
          przeczytac? poszukuje info na bank.
          malinka
          • minkapinka Re: minkapinka 15.06.07, 15:15
            terminie wyprzedaży wiem od koleżanki, która mieszka w UK i namawiała mnie,
            zebym przyjechała do niej na wyprzedażsmile)). W zeszłym roku wyprzedaż zaczęła sie
            w sobotę 22 lipca (pamiętam, bo bardzo dużo kupiłam), teraz tez w 3 sobotę
            miesiaca A nowa kolekcja zawsze wchodzi kilka dni przed wyprzedażą.
    • gosiek.w.77 Re: Pilne-kiedy przecena letnia w Next?Kiedy jesi 16.06.07, 17:06
      Oj, kiepsko będzie z wyprzadażą w NEXT, jeszcze się nie zaczęła a już większość
      rzeczy w magazynie jest SOLD OUT i niestety już ich nie będzie. Właściwie z
      tego co zostało to już trudno coś kupić,tych najładniejszych rzeczy już nie ma,
      na "Newborn" pozostawały same najmniejsze rozmiary, a reszta, dla starszaków
      też przebrana. Nic, tylko czekać na nową kolekcję....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka