sebaga 08.05.07, 18:07 Własnie taki fotelik zamierzam kupić. A ponieważ będę to robić przez internet i nie mam możliwości pooglądania w sklepach, mam pytanie: jaką tapicerkę polecacie, jaką odradzacie? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nita9 Re: tapicerka w maxi cosi priori 08.05.07, 19:21 Witam Kupiłam fotelik Maxi Cosi Priori XP w tapicerce Indiana Spice jestem b.zadowolona www.poltradewaletko.pl/product.php?id=4&type=color&coid=135 polecam , dokupilam od razu pokrowiec frotte w kolorze aqua rowniez rewelacja latem moj Pi bedzie mogł jezdzic nawet w samych majteczkach, bede mogla go nakarmic podczas drogi bez problemu. Z tego co mi wiadomo, dzwoniłam do dystrybutora w cieple dni kazde dziecko bedzie sie pocilo w foteliku, tak ja my na siedzeniach samochodu, powiedziano mi ze kolor Indiana Spice podoba sie generalnie, klienci są zadowoleni. Pozdrawiam Anita Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: tapicerka w maxi cosi priori 08.05.07, 20:19 www.poltradewaletko.pl/product.php?id=5&type=color&coid=159 JA MAM Tą,NIE JEST Z PLUSZU,BO MAM ROCZNIAKA KTóRY JEDZąC FLIPSY WSZYSTKO UMIE UCIAPRAć,PRZECIERAM MOKRą SZMATKą I GOTOWE Odpowiedz Link Zgłoś
etxxx Re: tapicerka w maxi cosi priori 08.05.07, 23:16 mam co prawda Tobi ,aletapicerka ok miękka na lato też mam frotte Odpowiedz Link Zgłoś