walczakowa3 10.05.07, 22:03 Mój luby za dwa tygodnie kończy 27 lat.Chciałabym zrobic mu fajny prezent ale nie chce kupowac czegoś w stylu kolejny sweter do kolekcji czy perfumy. Może macie jakieś ciekawe pomysły??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walczakowa3 Re: Prezent dla męża 10.05.07, 22:35 27 razy? cholera skąd ja na to tyle siły wezmę???) Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Prezent dla męża 10.05.07, 22:38 Na 40 urodziny podarowałam małzowi 40 par jednakowych skarpet. Przynajmniej mam spokoj ze skladaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Prezent dla męża 10.05.07, 22:42 Kurczę, też muszę mojego zaskoczyć takim tchnieniem romantyzmu. Dla mnie byłaby to sama korzyść a buc i tak nie docenia Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Prezent dla męża 10.05.07, 22:56 Ale małż naprawdę się ucieszył...Tylko problem z kupnem mialam, w sklepie tyle jednakowych nie mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
walczakowa3 Re: Prezent dla męża 10.05.07, 22:42 Dziewczyny ale ja na powaznie z tym prezentem!!!pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Prezent dla męża 10.05.07, 23:14 A czym się interesuje ? Co lubi ? Pomyśl, napisz, ja też podumam, ale rano, bo póki co idę spocząć. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Prezent dla męża 10.05.07, 23:18 Raz kupiłam bransoletkę z blaszką i wygrawerowanym na niej napisem:"Na zawsze Twoja-moje imię",po roku dostał łańcuszek do kompletu,po następnym roku- wypasiony zegarek na rękę casio.Zależy co lubi Odpowiedz Link Zgłoś
gosiagrzes1 Re: Prezent dla męża 11.05.07, 08:01 Ja mojemu kupiam bilety na mecz bokserski. Chyba bedzie zaskoczony bo zawsze dawałam jakies perfumy. Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: Prezent dla męża 11.05.07, 08:55 Rozłóż w ratach na kolejne 27 lat DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: Prezent dla męża 10.05.07, 23:21 mojemu na rocznice chce dac whisky ale taką dobrą, 30-letnią.On ze smakoszy tego trunku więc z pewnością mu się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
walczakowa3 Re: Prezent dla męża 10.05.07, 23:47 No ta whisky to nie głupi pomysł!Mój lubi auta,zwłaszcza ciężarowe...jak bym kupiła mu felgi takie dopasione to skakał by z radości.Interesuje się tez siatkówką ale na sport nie ma czasu...lubi sluchać muzyki, za ksiazkiami nie przepada, tak myślalam że może na jakieś masaże go wyśle...??? Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Prezent dla męża 11.05.07, 07:47 No, super pomysł z masażem. A Może płyta ? Jakaś specjalistyczna książka o siatkówce albo związana z samochodami ? Karnet na siłownię albo basen ? Coś z lepsiejszych męskich kosmetyków ? A może wspominał o jakimś przedmiocie, któy chciałby mieć ? Mojemu np. podobają się bardzo takie niby stare szable czy miecze samurajskie, jak już nie będę wiedziała, co kupić to z tego się na bank ucieszy. Może i Twój ma coś takiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
kubek0802 Re: Prezent dla męża 11.05.07, 08:19 Też jestem żywo zainteresowana pomysłami, z tym że uroziny w poniedziałek. Miałam misternie dopracowany plan, ale niestety legł w gruzach z powodu odwołanego wyjazdu męża. Odpowiedz Link Zgłoś
klpl Re: Prezent dla męża 11.05.07, 08:49 Mój mąż na urodzinki dostał bilety na kabaret hihi i ja też z tego skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś
iwonag25 Re: Prezent dla męża 11.05.07, 13:02 A ja mojemu kupuje odtwarzacz MP4 (taki do 200zł) - rowniez konczy 27 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
twojasasiadka Re: Prezent dla męża 11.05.07, 13:09 może coś bardziej osobistego? np.kup jakąś ładną, ręcznie robioną ramkę do zdjęć i wstaw tam jakieś Wasze (ładne) zdjęcie? coś inszego bym wymyślila- na pewno nie skarpety Odpowiedz Link Zgłoś