kaja2800 17.05.07, 13:43 Czy szczeniaczek uczniaczek Fisher Price bedzie dobrym prezentem na pierwsze urodziny, podzielcie się uwagami.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apdutkiewicz Re: szczeniaczek - uczniaczek na prezent? 17.05.07, 14:43 Mój 17-miesięczny synek dostał teraz szczeniaczka i jest zachwycony (mimo iż jest wielki fanem samochodów). Jego roczna koleżanka traktuje pieska obojętnie. A może lepiej troszkę dołożyć i kupić krzesełko uczydełko? Oboje przy tym szaleją, synek już od pół roku. Dostał na roczek. Odpowiedz Link Zgłoś
figamarta Re: szczeniaczek - uczniaczek na prezent? 17.07.07, 10:03 Dostalismy szczeniaczka na chrzciny, ale chyba cos z nim nie tak Wszystkie piosenki i wierszyki odgrywa tylko poczatek (tak mi sie wydaje), tak jakby 3-4 pierwsze wersy. Czy tak powinno byc? Czy te piosneki sa grane do konca a nasz model jest zepsuty? Odpowiedz Link Zgłoś
filips2000 Re:do figamarta 17.07.07, 10:31 musisz wyciagnac taki paseczek zabezpieczajcy z tylu pieska pod ubrankiem w miejscu gdzie znajduja sie baterie,u nas tez tak bylo,i piosenki graja do konca Odpowiedz Link Zgłoś
rusalka77 Re: szczeniaczek - uczniaczek na prezent? 17.07.07, 10:31 W miejscu,gdzie są baterie jest zabezpieczenie-paseczek,który trzeba wyciągnąć. Wtedy piosenki będą śpiewane w całości. Odpowiedz Link Zgłoś
figamarta Re: szczeniaczek - uczniaczek na prezent? 17.07.07, 13:20 Dziekuje Dobrze ze nie bede musiala biegac z reklamacjami Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: szczeniaczek - uczniaczek na prezent? 17.07.07, 12:16 mamy szczeniaczka od prawie roku - synek dostał na chrzciny, gdy miał 4 m-ce lubi go, czasami się bawi, czasem odstawia na kilka dni a piesek wygląda cały czas jak nowy Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 Re: szczeniaczek - uczniaczek na prezent? 17.07.07, 21:23 mój synek dostał szczeniaczka jak mial 9 mies.wtedy go uwielbial i ta fascunacja potrwala moze z miesiac.potem szczeniaczek przelezal.teraz synek ma 20 mies i od miesiaca ma drugi rzut szczeniaczkowy.codziennie z nim zasypia- zamiast pozytywki Odpowiedz Link Zgłoś