Dodaj do ulubionych

wózek Jane Energy 2007

28.05.07, 11:35
zastanawiam sie poważnie nad zakupem w/w wózka, bardzo proszę o opinię, bo
nie chciałabym, zeby to były pieniądze wyrzucone w błoto, z góry dzięki smile
Obserwuj wątek
    • gallus Re: wózek Jane Energy 2007 28.05.07, 12:53
      Mamy w kolorze Cherry. Jest super - świetnie się prowadzi, doskonale podbija,
      łatwy, wręcz intuicyjny w obsłudze. Lekki. Świetna folia przeciwdeszczowa.
      Duży minus to bardzo mała budka.
      • mmikus Re: wózek Jane Energy 2007 28.05.07, 21:07
        Mam do Pani prośbę, w sumie do wszystkich mam, które mają ten wózek w kolorach
        z 2007 roku. Ja jestem już zdecydowana na kupno, tylko nie mogę go zobaczyć "na
        żywo", a mam wątpliwości co do kolorów. Czy one są identyczne jak na zdjęciach
        czy bardziej bledsze, żywsze niż np. tu?
        calineczka.pl/sklep/advanced_search_result.php?osCsid=f8a19493beb438506a25b09ae70f0434&keywords=jane+energy
        Może podrzuciłaby mi Pani na priva własnoręcznie zrobione zdjęcia tego wózka
        oddające kolor, byłabym wdzięcznasmile Ja właśnie nie mogę się zdecydować,
        czerwony czy pomarańczowy..
        • monika_wroclaw Re: wózek Jane Energy 2007 29.05.07, 12:24
          Widziałam wszystkie kolory na żywo smile ja bym wybrała ten czerwony, według mnie
          ładniejszy od pomarańczowego.
    • pyza_uk Re: wózek Jane Energy 2007 29.05.07, 13:58
      Tez sie nad nim zastanawialam, ale zrezygnowalam z zakupu, bo jestem niska a on
      ma wysokie raczki, nie dla mnie, niestety...
      • joasiek1 Re: wózek Jane Energy 2007 30.05.07, 07:41
        I koncu po dlugich debatach, ogladaniach roznych wozkow i czytaniu opinii na
        forach z decydowalismy sie na jane energy i wczoraj maz kupil ten wozeczek w
        kololorze cherry - jest sliczny, super sie prowadzi, bardzo zwrotny i w miare
        lekki. Po pierwszym wypadzie na zakupy szczerze polecam, no i nasz synus
        swietnie sie w nim czul smile. Takze wyjazd nad morze w przyszlym tygodniu juz nam
        nie straszny...
        • mmikus Re: wózek Jane Energy 2007 30.05.07, 20:04
          Baaardzo Cię proszę, możesz mi przysłać zdjęcia wózka, chodzi mi o kolor.
          Chciałabym zobaczyć jak on wygląda na zdjęciach nie-katalogowych, bardzo mi
          zależysmile Dziękuję
          • joasiek1 Re: wózek Jane Energy 2007 30.05.07, 21:42
            Jutro rano Ci wyślę, pozdrawiam smile
          • joasiek1 Re: wózek Jane Energy 2007 31.05.07, 08:31
            przed chwila wyslalam fotki na Twojego maila gazetowego smile, pozdrawiam
            • betty1234 Re: wózek Jane Energy 2007 31.05.07, 21:24
              Hej Asiu wink Rozmawiałam dziś z Sebastianem i widziałam wasz nowy wózio -
              zapomniałam go zapytać ile za niego daliście (widziałam, że kupiliście go w
              Patim i Maksie, tak?) Daj proszę znać bo szukam właśnie czegoś fajnego dla
              koleżanki i rozważałyśmy Inglesinę Trip albo Pliko X-Lite ale ten też mi się
              spodobał tylko teraz muszę jej ceny posprawdzać.
              Pozdrowionka
              --------------------------------------------------------------
              Oskar łobuziak
              Ozzy rośnie i rośnie
              • joasiek1 Re: wózek Jane Energy 2007 31.05.07, 21:37
                Cześć Beata! Ale jaja smile, a wózeczek kosztował 559 zł, faktycznie Sebastian
                kupił go w Pati i Maks w Poznaniu, ale sprawdzałam tez w sklepach internetowych
                i wszędzie jest taka sama cena, pytałam tez w Domatorze na Styki i
                sprowadziliby nam za ta sama cene, ale na razie byl dostepny tylko jeden kolor.
                A Twój synek śliczny, pozdrowienia smile
                • betty1234 Re: wózek Jane Energy 2007 31.05.07, 21:43
                  Dzięki wink Już jej linki wysłałam i dzwoniłam do niej. Na razie ma mojego
                  maclarena ale pilnie musi cos kupić więc myslę, że to kwestia tygodnia aż się
                  zdecyduje.

A tak swoja drogą jaki ten świat mały nie? wink
                  Wasz maluch też super, a te jego ciemne oczy bosskie.
                  --------------------------------------------------------------
                  Oskar łobuziak
                  Ozzy rośnie i rośnie
                  • joasiek1 Re: wózek Jane Energy 2007 31.05.07, 21:57
                    oj mały ten świat, mały, ale że aż tak, to bym w życiu nie powiedziała smile, w
                    każdym razie jak bedziemy chcieli zmieniac wozek to bede wiedziała gdzie sie
                    zglosic, widziałam tez fotke Twojego malucha w Zappie, tez sie nad nim
                    zastanawialismy, ale skreslilismy go jak sie okazalo, ze sie nie rozklada do
                    lezenia, moze jak nasz Maciuś podrosnie to znowu o nim pomyslimy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka