Dodaj do ulubionych

jakie buty

31.05.07, 10:48
Co myslicie o butach z Bartka. Czy naprawde sa takie dobre? Czy zdarzyło sie
Wam, ze po kilku dniach od kupna but sie rozleciał? Mozecie poradzic - Co
mozna z tym zrobic?
Obserwuj wątek
    • e_r_i_n Re: jakie buty 31.05.07, 10:49
      Moje dziecko mialo kilka par Bartkow, kazde sprawdzaly sie bardzo dobrze.
      Jesli po kilku dniach but sie rozlatuje, to sie go zazwyczaj reklamuje.
      • jasmonia Re: jakie buty 31.05.07, 10:53
        Byłam z reklamacja, kazali czekac 2 tygodnie, albo isc do szewca i naprawic !!!!
        Ciekawa jestem czemu nie zwroca kasy albo nioe wymienia na niewadliwy towar.
        • e_r_i_n Re: jakie buty 31.05.07, 10:55
          Pewnie jak sie nie da naprawic, to zwroca albo wymienia. Ale na rozpatrzenie
          reklamacji maja 2 tygodnie.
    • mathiola Re: jakie buty 31.05.07, 11:03
      Bartki są dobre, ale nawet najlepsze buty czasem się rozlatują. A reklamacja
      niestety trwa, wkurzające ale co zrobić.
    • soemi Re: jakie buty 31.05.07, 11:46
      Ogólnie z bartków jestem zadowolona. W najnowszych kolekcjach brakuje bucików
      ze skóry licowej, sa jakieś sympatexy, zamszowe nie nadające się na deszcz. W
      zeszłym roku kupiłam córce sandałki. Bardzo się zniszczyły, uważam, że wykonae
      były z kiepskich jakościowo materiałów. Skóra zszarzała, każdą ryskę było
      widać, wyściółka się mocno wytarła, ogólnie straciły fason. Za to mam sklep
      Bartka, gdzie kupując nowe buty pokazałam jak rozkleiły się te które córka nosi
      obecnie. Pani zaproponowała bym zostawiła je do sklejenia, a córka założyła
      nowe. Nie chciała dowodu zakupu. Skleili i już, za kilka dni odebrałam.
    • triss_merigold6 Re: jakie buty 31.05.07, 11:56
      IMO bdb., kilka par już przerobilismy i zawsze były ok. Zimowe Bartki super.
    • iwoniaw Re: jakie buty 31.05.07, 13:04
      Też kupujemy dziecku Bartki i jestem z nich b. zadowolona. Ekspedientka zawsze
      przypomina przy zakupie, że jakby coś było nie tak, to buty mają 2 lata
      gwarancji. A że trzeba czekać czasem 2 tyg? No cóż, taka procedura. Nam się na
      szczęście jeszcze nie zdarzyło z niej korzystać.
    • koralik12 Re: jakie buty 31.05.07, 16:38
      Uważam że są bardzo dobre. Kupiłam dotychczas 8 par i wszystkie były udanym
      zakupem. Miałaś pecha.
      • zuzanna56 Re: jakie buty 31.05.07, 17:08
        Kupowałam buty Bartka gdy dzieci były małe. Teraz gdy syn ma 10 lat, co prawda
        można dostać rozmiar 37-38 dla chłopca, ale szczerze mówiąc są koszmarne. Dla
        maluchów są fajne.
    • murzynka1 Re: jakie buty 31.05.07, 20:28
      nie kupie już bartków bo bardzo się zawiodłam - ostatnio oddałam im sandałki i
      musiałam kupić inne (tym razem w naturino bo nigdzie rozmiarów nie było); ze
      względu na pogode; to już kolejna reklamacja -ciekawe jak ją załatwią; myślę że
      straszliwie obnizyli jakość obuwia - jeżeli już wydać kase to na inne markowe a
      wcale nie dużo droższe niż kupować 2 pary butów bo jedne się rozleciały; to
      były moje kolejne bartki i zawsze miałam zastrzeżenia ale teraz to już je sobie
      daruje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka