najeeli 12.06.07, 16:02 ziól - warto kupic?? może macie? jestescie zadowolone?? Poproszę o opinie, dziękuję ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daemia_10 Re: suszarka do owoców warzyw grzybów 12.06.07, 16:04 moja mama ma i bardzo sobie chwali Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: suszarka do owoców warzyw grzybów 12.06.07, 16:06 Moja mama raz pożyczyła od kogoś i była zachwycona - suszyła grzyby. Podobno świetnie się ususzyły. Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: suszarka do owoców warzyw grzybów 12.06.07, 16:09 warto na pewno. Ja na jesieni suszę jabłka w ilościach hurtowych i potem robię chipsy Właśnie ostatnio zobaczyłam, że takie chipsy warzywno-owocowe pojawiły się znowu w sklepach, tyle że w malutkich paczuszkach i za taką cenę, że gdybym swoje sprzedawała za taką, to byłabym milionerką. a moje zdrowsze Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: suszarka do owoców warzyw grzybów 12.06.07, 16:19 idealna do suszenia grzybow albo wloszczyzny - na zime jak znalazl Odpowiedz Link Zgłoś
najeeli Re: suszarka do owoców warzyw grzybów 13.06.07, 09:27 jakiej firmy i jaki model macie? Odpowiedz Link Zgłoś