zeelandia 19.06.07, 17:31 Jeśli ktoś z was ma taki wózek to bardzo proszę o opinie. Czy nadaje się dla starszych dieci? Bo mój synek ma 2 latka i chciałabym aby przez dłuższy czas mu posłużył. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ognik-77 Re: opinie o spacerówce Baby Design Active 20.06.07, 17:38 Hej!Raczej się nie nadaje Mój synek ma niecałe 1,5roku i wózek B.d jest akurat na ten czas, a muszę dodać, że jest raczej drobny.Gdy zasypia na spacerze to jego nóżki zwisają poza podnóżek i choć wydaje się, że jemu to nie robi różnicy ja żałuję że nie zmierzyłam dokładnie jak długi po rozłożeniu powinien być.Na kolejny sezon na pewno kupie większy. Odpowiedz Link Zgłoś
efka30 Re: opinie o spacerówce Baby Design Active 22.06.07, 11:36 My mamy B.D Sprint.Synek ma 21 m-cy i jest pulchniutki i duzy.Wózek ma obszerne siedzisko, więc jest mu bardzo wygodnie.Śpi w nim bardzo często.Wydaje mi sie ze ten model dla starszych dzieci jest ok.Nózki będa zwisac lekko w kazdym wózku jesli dziecko jest dość duże, ale podnózek jest regulowany więc klade go na plasko jak spi i jest mu wygodnie. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś