linearka 04.07.07, 23:19 Poszukuję w rozmiarze 86 Kalosze już mamy, kurteczkę też ale kurcze kolana cały czas mokre Napiszcie drogie mamy gdzie taki wynalazek mogę kupić? Dodam, że Warszawa mnie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renata28 Re: Spodnie nieprzemakalne!!!!! Są takie???? 04.07.07, 23:53 My mamy Reimy, jeszcze nie przeciekły Odpowiedz Link Zgłoś
mama.bajbusa Re: Spodnie nieprzemakalne!!!!! Są takie???? 05.07.07, 00:58 Przed tygodniem dostałam w CUBUS’ie kurtkę nieprzemakalną, były też spodnie na szelkach. Cena była atrakcyjna ale rozmiarówka bardzo przebrana bo to końcówka kolekcji ( kurtkę przeceniono z 59,99 na 20zł ) Super solidne z tworzywa grubego jak cerata. Dzisiaj mój synek szczęśliwy maszerował w strugach deszczu przez wszystkie możliwe kałuże. ------ www.bajbus.com.pl/sklep/info.php Odpowiedz Link Zgłoś
betif Re: Spodnie nieprzemakalne!!!!! Są takie???? 05.07.07, 08:22 i w C&A i w H&M takie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Spodnie nieprzemakalne!!!!! Są takie???? 05.07.07, 08:55 ja coprawda Krakóww ale myślę ,że w Wawie tez będą: decathlon i H&M ( tu i tu na przecenach ale nie patrzyłam na ceny) iza Odpowiedz Link Zgłoś
bella16 Re: Spodnie nieprzemakalne!!!!! Są takie???? 05.07.07, 09:58 Dwa miesiące temu kupiłam w H&M w Arkadii, były przecenione chyba na 29 złotych, rozmiary od 86 do 104. W innych H&M też powinny być. Poza tym widziałam też podobne w Decathlonie w Markach (M1), ale ceny nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
maga785 Re: Spodnie nieprzemakalne!!!!! Są takie???? 05.07.07, 10:22 Możesz tez takie spodnie kupić tutaj: www.wasz.sklep.pl/index.php/cPath/74 Kupowałam kilka tygodni temu bo w zwykłym H&m nie było a potrzebowałam szybko na wyjazd nad morze.Bardzo szybka przesyłka a spodnie sa rewelacyjne Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agus8 Re: Spodnie nieprzemakalne!!!!! Są takie???? 05.07.07, 12:46 ja mam z tchibo...rewelacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maga785 Re: Dziękuję Wam bardzo! maga!!! dzięki za stronk 05.07.07, 17:25 Nie ma za co P.S masz świetna sygnaturkę)) Odpowiedz Link Zgłoś
linearka maga785 ;))) 05.07.07, 20:54 Napisały to dziewczyny z mojego forum rówieśniczego Styczniówki 2006 Padłam jak to przeczytałam i wpisałam w sygnaturkę bo ten tekst warto propagować )) P.S. Zamówiłam komplecik przeciw deszczowy w sklepie int, który mi poleciłaś. Śliczny! Dziękuję i niecierpliwie czekam na przesyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
maga785 Re: maga785 ;))) 06.07.07, 18:09 Ja lutówka 2006TEkst jest świetny i propagować werbalnie będe go dalej Na przesyłke czekałam bardzo krótko.Kilka kompletów dla siebie i dla znajomych zamówiłam o 9 rano a nastepnego dnia ok 12 był juz listonosz z paczką!Nawet nie miałam przy sobie pieniedzy tak byłam zaskoczona szybkościa wysyłki.GRatis dostałam fartuszek dla przedszkolakaDlatego polecam sklep innym osobom Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Są 05.07.07, 14:59 z reimy.Ja kupowałam komplet-kurtka,spodnie i czapeczka.Zdają egzamin znakomicie.Nie dość ze nie przemakają to jeszcze dziecko się wnich nie poci.Wydatek owszem,ale warto.. Odpowiedz Link Zgłoś
denia71 Re: Są 06.07.07, 21:18 Zreima na pewno swietne ale teraz już raczej trudno kupić. Weronka a z jakiego materiału masz komplecik? Z casuala czy reimatecu? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Są 06.07.07, 21:21 my mamy kurtke taka kurteczke - jest swietna nie przepuszcza wiatru www.reima.com/en/products/product19.aspx chcialam dokupic spodnie ale nigdzie nie ma ! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Są 06.07.07, 21:24 spodnie chcialam takie www.reima.com/en/products/product20.aspx jest tak "cudowna" pogoda w Jastarni ze Ola chodzi na okraglo w kurtce i gumowcach - pod kurtka cienki polar a Ola zawsze suchutka i cieplutka mamy jeszcze czapke z reimy i tez swietna www.reima.com/en/products/product208.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 mam takie 07.07.07, 00:00 www.reima.com/en/products/product164.aspx www.reima.com/en/products/product163.aspx www.reima.com/en/products/product247.aspx wszystko blady róż-kupował Chrzestny w Finlandii i trochę się "rozminęliśy" w opisie kolorów)) Odpowiedz Link Zgłoś