05.07.07, 09:24
Moja mała córeczka zgubiła MISIA którego miała prawie od urodzenia była do
niego bardzo przywiązana, płacze cały czas go wspomina i dlatego mam prośbę
może któraś z was ma takiego misia (kupiony był w IKEA, ok.25 cm, kremowy
szmaciany, swego czasu pełno ich było w IKEA, kosztował groszowe sprawy)gdyby
udało się nam takiego dostać córce powiedziałabym, że się znalazł.
Jeśli ktoraś ma takiego Misia prosze o kontakt 608 482 511 będę bardzo
wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • anetina a próbowałaś np. na allegro? 05.07.07, 10:11

• anetina a może któryś z nich? 05.07.07, 10:14
      www.allegro.pl/item211945059_mis_pluszak_zabawka_przytulanka_maskotka_ikea.html
      www.allegro.pl/item211159331_mis_ikea.html
      • mijus72 Re: a może któryś z nich? 05.07.07, 10:16
        na allegro nie ma kto by wystawiał misia który kosztował na nasze czasy 5
        złotych
    • 76kitka Re: MISIU 05.07.07, 11:36
      ja chyba wiem jaki to był, wyszywany nosek i oczka, były chyba w dwóch odcieniach, mięciuteńkie, bez ubranka, mam takiego na strychu, ale mój jest miodowy, nie kremowy.
      • mijus72 Re: MISIU 05.07.07, 11:48
        zgadza się to chyba ten sam októrym mówimy miodowe były po nich też mamy ale
        dla córki to nie to samo, jedynie podobny i liczyc że się nie pozna mamy
        nadzieje że nam się uda narazie szklom się jej oczka i mówi że gwiazdor jej go
        wróci.
        • siasiunia1 Re: MISIU 08.07.07, 19:24
          mijus72 a moze napisz do kierownictwa IKEI? moze mają takiego gdzieś w
          magazynie jakims? Moja siostra miala podobny problem jak miś jej córeczki
          gdzies zginął. I mój szwagier napisał własnie list do jakiegos dyrektora czy
          kogostam w firmie która produkowała te misie. Napisał ze jest mała dziewczynka
          która strasznie tęskni na swoim misiem którego zgubiła a takiego juz nie ma w
          sprzedazy. I ze dziewczynka wierzy na razie ze miś pojechał na wycieczkę i czy
          jest szansa ze miś wróci.
          Parę dni później słychać było dzwonek do drzwi i na wycieraczce siedział taki
          sam miś jakiego zgubiła z kartką z pozdrowieniami z miasta gdzie te misie
          produkowali smile
          wiec może taki sposób jest dobry smile
          pozdrawiam i zycze powrotu misia z wycieczkismile
    • michalina7 Re: MISIU 08.07.07, 19:30
      Ja mam takiego misia. Myślę, że gdzies lezy w potężnym koszu z zabawkami. Moje
      dziecko dostało od mojej koleżanki, ale się niem nie bawi. P{odaj adres mailowy
      to wyślę Ci jego zdjecie. Jeżeli to ten sam to Ci go wyślę. Pozdrawiam.
      • michalina7 Re: MISIU 08.07.07, 19:48
        zdjęcia wysłałam na maila gazetowego
        • kasja78 Re: MISIU 08.07.07, 22:26
          dajcie znac,czy miś sie znalazł

Nam kiedys zgubił sie w Czechach granatowy piesek z Ikei,ale na szczęście
          jeszcze takie byly w sprzedaży i pan Gustaw dość szybko wrócił z podróży.
          • czarna_maruda Re: MISIU 08.07.07, 23:42
            >
            >Parę dni później słychać było dzwonek do drzwi i na wycieraczce siedział taki
            >sam miś jakiego zgubiła z kartką z pozdrowieniami z miasta gdzie te misie
            produkowali smile
            wiec może taki sposób jest dobry smile
            pozdrawiam i zycze powrotu misia z wycieczkismile

Wzruszyłam się smile
            Piękna historia o misiu, który wrócił z wycieczki, a na którego czekała mała
            dziewczynka smile. Jak z bajki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka