weronka77 11.07.07, 23:52 dla lalek mają Wasze córeczki? Moja dwuipółletnia 2 "parasolki",2 spacerówki i 4 "głębokie") A i tak ciągle dopomina się o kolejny "dziudziek" Czyżby maluchom "udzieliły się" "pasje" mamuś"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: Ile wózków;-))) 12.07.07, 00:51 Dwie córki, dwa wózki - spacerówka-parasolka i głęboko-spacerowy. Ja mam tyle samo aga Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Ile wózków;-))) 12.07.07, 00:56 ) jak Ty to robisz? U Nas jakaś "mania" wózkowa)) Dziedziczna na dodatek;- ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Ile wózków;-))) 12.07.07, 01:08 W sumie miałam cztery wózki, ale póki co jestem zadowolona z tych dwóch i nie planuję w najbliższym czasie zmieniać. aga Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Ile wózków;-))) 12.07.07, 09:31 Moja czterolwtka ma jeden, którego nie używa. Dostala o na dzień dziecka dwa lata temu i czasem coś tam wkładała, ale raczej to był zbędny wydatek - ona się nie bawi lalkami, woli puzzle. Wózek mamy, jakby jej się odwidziało Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Re: Ile wózków;-))) 12.07.07, 12:50 Jaka matka taka córka (nie obrażając nikogo). U nas tak jest z koparkami. Nasz koprkomaniak ma ich tyle, że sklep możnaby otworzyć... A co do wózków to też mam bzika na ich punkcie (oczywiście mowa tu o wózkach dla dzieci). Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 cicho....sza.... 12.07.07, 12:58 My mamy cztery koparki,jedną koparko-spycharkę i betoniarkę......"zaraziłam" małą)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorka99 Re: Ile wózków;-))) 12.07.07, 13:30 Moja mala wychodzi z zalozenia ze kazda lalka powinna miec wozek hmmm...... a ma dopiero 2 lata i troszke tak wiec az sie boje co bedzie dalej. Ale wlasnie dzieci chyba tego bzika wozkowego maja po nas bo mala tez ma sporo wozkow ))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: Ile wózków;-))) 12.07.07, 15:01 witam. Magda ma jeden wózek , spacerówkę. Dostała go na roczek(a teraz ma 2 latka). Bardzo lubi się nim bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
nunik Re: Ile wózków;-))) 13.07.07, 08:53 U nas stoi jeden wózek w kącie od czasu do czsu córka sama do niego wchodzi i jeździ w nim odpychając się nogami. Lalkijeżdżą rzadko prędzej dinozaury, koty i psy. Odpowiedz Link Zgłoś