baranek44 16.07.07, 12:14 Chciałabym poznać opinie na temat wózka firmy Arti model Travel Lux. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: Wózek Arti Travel Lux 16.07.07, 20:07 Moja rada to zapomnieć,że ten wózek istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
baranek44 Re: Wózek Arti Travel Lux 17.07.07, 13:31 Dzięki za info.Zasięgnełam też opini mojej koleżanki, która ma ten model od 1,5 roku i jest zadowolona.Miała jakiś problem z kółkami ale poza tym to ok. Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 Re: Wózek Arti Travel Lux 16.07.07, 20:30 to taki przerabiany na gleboki jak sie tapicerke przepnie?bo jak tak,to moja siostra taki ma i jest ok.nic sie z nim nie dzialo i nie dzieje a do tego sie ladnie sklada.rodzila w maju(ubieglego roku) i caly czas jezdzi.tylko dla noworodka dokupila taki malutki materacyk zeby bylo twardziej Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: Wózek Arti Travel Lux 16.07.07, 23:08 to trafił jej się niesamowity egzemplarz Dużo już było o tych wózkach.Ja miałam arti atlantic lux napojedyńczych kołach pompowanych.A wiele znajomych travela.Wszystkie się psuły na potęgę.Mój przez rok 8 razy w reklamacji. Odpowiedz Link Zgłoś