bacia14 24.07.07, 13:19 Kochani prosze Was o opinie wózka parasolki Graco mojo czy ktoś jej używa? jak się Wam sprawdza? myślę nad zakupem dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonko1335 Re: parasolka Graco 24.07.07, 13:23 Nie mam akurat tego modelu wózka ale mam inny z Graco i dla mnie ogromną wadą jest brak regulowanego podnózka w tym chyba też nie ma, choć jeśli dziecko starsze i już biega to chyba nie jest bardzo istotne, u nas to kłopot... Odpowiedz Link Zgłoś
27_11a Re: parasolka Graco 26.07.07, 09:16 W zeszłym tygodniu kupiliśmy parasolkę Graco Mojo. Była z nami już na pierwszym wyjeździe. Super się sprawdza. Lekka, łatwa do składania, bez problrmu mieści się w bagażniku z całą masą innych sprzętów potrzebnych na 3- dniowy wyjazd Agata w niej ładnie siedzi, śpi i ogólnie chyba jej się podoba. Wózek prowadzi się lekko, jedną ręką! Zakup uważam za bardzo udany, chociaż też długo się zastanawialiśmy ten czy inny aha Agata ma 8 miesięcy, a spacerówkę kupiliśmy z myślą o wakacjach we wrześniu w ciepłych krajach, samolotem Odpowiedz Link Zgłoś
bacia14 Re: parasolka Graco 26.07.07, 13:57 właśnie o to mi chodziła, mój synek ma za tydz 8 m-cy, a nasza spacerówa jesty wielgachna i nie zawsze się mieści z innymi gratami dzięki za odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
malybobas Re: parasolka Graco 09.08.07, 17:46 jedyna wada tego wózka to brak pałąka na który klienci narzekają. pozatym lekki, zgrabny - taka miniatura modelu Mosaic Odpowiedz Link Zgłoś