anialudzik 26.07.07, 13:02 Poszukuje sklepu na Górnym Śląsku gdzie mogę kupić taki model wózka.Dziekuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatiness Re: X-lander xa2007 26.07.07, 14:09 prpoonuje poszukać w internecie. ja kupiłam połowę wyprawki na allegro i na niczym sie nie zawiodłam ( a i cenoeo o wiele korzystniej ) Odpowiedz Link Zgłoś
jotka151 Re: X-lander xa2007 26.07.07, 14:33 Jest taki sklep internetowy www.wozkidzieciece.pl Może mają ten model - jęsli tak to kupuj bez obaw, dostaniesz kurierem i dużo taniej niż w sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
pablisia Re: X-lander xa2007 26.07.07, 15:20 Witam. Akurat z tym modelem x-landera jest w tej chwili ogromny problem. W Bydgoszczy jest niedostępny już od dłuższego czasu. W sklepach internetowych też go nie ma. My zamówiliśmy na stronie "wszystko dla dziecka" jest o ok. 200 zł drożej niż w sklepie, ale szans na dokonanie zakupu na miejscu praktycznie nie mamy, producent nie wyrabia się podobno, bo akurat wszyscy chcą akurat ten model. Zresztą sklepy internetowe same nie wiedzą kiedy będzie dostawa i ile sztuk dostaną, bo np na zamawianych 50 dostają 5. Więc jeśli zależy Ci na tym konkretnym modelu, to nie czekaj tak jak my od ostatniej chwili, tylko zamawiaj dużo wcześniej. Nam było szkoda gwarancji, bo wiadomo wózek stojący się nie zużywa, teraz troszkę zaczynamy się martwić, że zostaniemy bez wózka. A na Allegro niestety tylko używane i modele z kolekcji 2006. W najgorszym razie kupimy model trójkołowy, ale to już nie to samo Odpowiedz Link Zgłoś